akifd
Üye
baya abi themefx i yüklüyorum menüye giriyorum theme fx ikonu çıkıyor tıklıyorum bekliyor bekliyor açılmıyor![]()
dostum python.u yükledin değilmi yoksa açmaz ha haberin olsun
baya abi themefx i yüklüyorum menüye giriyorum theme fx ikonu çıkıyor tıklıyorum bekliyor bekliyor açılmıyor![]()
ha bak onu yüklemedim çok pardon yadostum python.u yükledin değilmi yoksa açmaz ha haberin olsun
tamam sağol deniyecem 

Widget single içine atılacak...#7
seyits
Konular:
1
Telefon:
5800
Avkon2 zıplerini themefx de hangi klasöre atacağız yazarmısın lütfen
- - - Eklendi - - -
tlf num 701 fp1(forumda 5800 görünüyor) levent kardeş sana zahmet bu, renklr5.zip ini kurduğumuz themefx içinde hangi klasör içine bırakmalıyız.(Orada Effect_Packs,Effects_Single,Widget_Packs,Widget_Single isimli 4 klasör var, bunlardan hangisinin içine atmam gerek.yardımcı olabilirsen sevinirim.lütfen

refresh için bir arayüz güncellemesi var mı?yeni theme fx ten görüntüler fp2 için şimdi yayınlamak isterim ama eskisini kaldır modları temizle falan uzun iş fp2 de nasıl olsa flashla sisteminizi temizleyeceksiniz
Arkadaşım yazdım ya yukarda widget single içine atılacak diye...mobilden girebilmeye çalışıyorum.ama inanamıyorum.theme fx pil rengi değişimi konusunda hiç kimse yardımcı dahi olabilmeyi tercih edemiyor bile,Ancak yine de Tşk.

mobilden girebilmeye çalışıyorum.ama inanamıyorum.theme fx pil rengi değişimi konusunda hiç kimse yardımcı dahi olabilmeyi tercih edemiyor bile,Ancak yine de Tşk.

ha birde üst konuya alınması gerek yeni paylaşımların altında kalmasın teşekkürler

ustam siz daha iyi bilirsinizde bence hemen yayınlayın yani hem benim içim içime sığmıyor hem istek çok olur hemde daha fp2 çıkana kadar sen çığır açarsın yaptıysan ne bekleteceksin 2 gözle bekliyorum haydi hayırlısı
ustanın mesajlarını beğen butonu kullanarak beğenin de şevke gelsin
yakında pc alacağım inşallah paylaşım yapmasada beğen butonuna basmak zorundayım 2 yıldır mobileden takip ediyorum yeri geldi hiç teşekkür etmeden paylaşımını aldım valla çok hakkı Var bizde
öyle işte