[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

akifd

akifd

Üye

baya abi themefx i yüklüyorum menüye giriyorum theme fx ikonu çıkıyor tıklıyorum bekliyor bekliyor açılmıyor :(

dostum python.u yükledin değilmi yoksa açmaz ha haberin olsun

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pyton 2.30 u kurdun mu

seyits

Üye
seyits

Konular:
1
Telefon:
5800
Avkon2 zıplerini themefx de hangi klasöre atacağız yazarmısın lütfen

- - - Eklendi - - -

tlf num 701 fp1(forumda 5800 görünüyor) levent kardeş sana zahmet bu, renklr5.zip ini kurduğumuz themefx içinde hangi klasör içine bırakmalıyız.(Orada Effect_Packs,Effects_Single,Widget_Packs,Widget_Single isimli 4 klasör var, bunlardan hangisinin içine atmam gerek.yardımcı olabilirsen sevinirim.lütfen

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
E içindeki Theme Fx İçindeki klasörler ne işe yarıyor ?
Effect_Packs klasörü: Efekt zip paketiniz birden fazla fxml içeriyorsa bu klasörü atın.
Effects_Single klasörü: Efekt zip paketinizde sadece 1 tane fxml içeriyorsa bu klasöre atın.
Widget_Packs klasörü: Mif zip paketinizin içinde birden fazla mif içeriyorsa bu klasöre atın.
Widgets_Single klasörü: Mif zip paketinizin içinde bir tane mif içeriyorsa bu klasöre atın.

- - - Eklendi - - -

yeni theme fx ten görüntüler fp2 için şimdi yayınlamak isterim ama eskisini kaldır modları temizle falan uzun iş fp2 de nasıl olsa flashla sisteminizi temizleyeceksiniz :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
arslanla

arslanla

Üye
seyits

Konular:
1
Telefon:
5800
Avkon2 zıplerini themefx de hangi klasöre atacağız yazarmısın lütfen

- - - Eklendi - - -

tlf num 701 fp1(forumda 5800 görünüyor) levent kardeş sana zahmet bu, renklr5.zip ini kurduğumuz themefx içinde hangi klasör içine bırakmalıyız.(Orada Effect_Packs,Effects_Single,Widget_Packs,Widget_Single isimli 4 klasör var, bunlardan hangisinin içine atmam gerek.yardımcı olabilirsen sevinirim.lütfen
Widget single içine atılacak...:oke:

- - - Eklendi - - -

yeni theme fx ten görüntüler fp2 için şimdi yayınlamak isterim ama eskisini kaldır modları temizle falan uzun iş fp2 de nasıl olsa flashla sisteminizi temizleyeceksiniz :)

refresh için bir arayüz güncellemesi var mı?

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
akifd

akifd

Üye
ustam siz daha iyi bilirsinizde bence hemen yayınlayın yani hem benim içim içime sığmıyor hem istek çok olur hemde daha fp2 çıkana kadar sen çığır açarsın yaptıysan ne bekleteceksin 2 gözle bekliyorum haydi hayırlısı

seyits

Üye
mobilden girebilmeye çalışıyorum.ama inanamıyorum.theme fx pil rengi değişimi konusunda hiç kimse yardımcı dahi olabilmeyi tercih edemiyor bile,Ancak yine de Tşk.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
akifd

akifd

Üye
ha birde üst konuya alınması gerek yeni paylaşımların altında kalmasın teşekkürler

arslanla

arslanla

Üye
mobilden girebilmeye çalışıyorum.ama inanamıyorum.theme fx pil rengi değişimi konusunda hiç kimse yardımcı dahi olabilmeyi tercih edemiyor bile,Ancak yine de Tşk.
Arkadaşım yazdım ya yukarda widget single içine atılacak diye...:hmmm

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

4 5 yere yazmışsın bütün konularda cevap verildi bende verdim bana özelden mesaj attın ona da cevap verdim e theme fx içinde widget packs dedim dolaş mesaj bıraktığın konuları ve zamanlarına bak :)

- - - Eklendi - - -

ha birde üst konuya alınması gerek yeni paylaşımların altında kalmasın teşekkürler

Bundan sonra MaxiPDA nın altıda noss_bar Üstüde noss_bar :)

- - - Eklendi - - -

ustam siz daha iyi bilirsinizde bence hemen yayınlayın yani hem benim içim içime sığmıyor hem istek çok olur hemde daha fp2 çıkana kadar sen çığır açarsın yaptıysan ne bekleteceksin 2 gözle bekliyorum haydi hayırlısı

Doğru diyon reflesh çilere süreyim bu akşam paylaşayım ama çok efekt koymayacağım fp1 içinde öyle 4 5 efekt ve 4 5 mif. Ha bide Resmini koymayı unuttum theme fx içindeki klasörlerde türkçe yapıldı 4 tane gene ama mifler tek kalsör efektler tek kalsör ve orjinal paketler klasör ve kurulum klasörü bu son iki klasörü gizleyebilirsem gizleticem. İki temiz klasör kalsın. mifler ve efektler diye

• Beğen
Tepkiler: Ag66 ve arslanla
akifd

akifd

Üye
ama benim tel fp1 bu alsam bizde mutlu olsak zamanın olursa fp1'ler içinde paylaş yapacağın effect vardı yaptın sa onuda içine koy noss bar diye teşekkür ederiz büyük usta

asigsasi

asigsasi

Üye
ustanın mesajlarını beğen butonu kullanarak beğenin de şevke gelsin

akifd

akifd

Üye
ustanın mesajlarını beğen butonu kullanarak beğenin de şevke gelsin

yakında pc alacağım inşallah paylaşım yapmasada beğen butonuna basmak zorundayım 2 yıldır mobileden takip ediyorum yeri geldi hiç teşekkür etmeden paylaşımını aldım valla çok hakkı Var bizde

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulamanın ismini değiştirmeye karar verdim MaxiMOD nasıl olur

akifd

akifd

Üye
maxi bar nasıl olur noss yapısı olduğu takip edenler tarafından hemen anlaşılır mod la alakalı olduğu içinse sen bilirsin tabi iyisini
hatta maxi noss bar yap zaten proyu baştan yazdın herhalde tamamen senin yapın olduğunu herkes bilsin çok güzel olur ha

seyits

Üye
seni yoruyormuyum bilemiyorum ama,az önce tekrardan özel msj olarakta yazdım. Ben pil rengimi renkli yapamıyorum. renklr5.zip inin içinde avkon2.mif var sadece,acaba eksik bir dosyamı var bilmiyorum ondan mı.( renklr5.zip ini klasör halinde,kurulu theme fx de,Widget_Singleklasörü içine atıyorum.'tek widgwt temalarından,renklr5.zip isimli zipli dosyayı seçiyorum.Program temanız uygulandı,tlf yeniden başlatın diyor.yeniden başlattıgımda ana ekranımdaki pil sembolü renkli degil yine beyaz bir halde duruyor.Programa tekrar girip,''kullanılan widget teması''na baktıgımda,ekranda kullanılan widget teması none(Yok) yazıyor.Neden acaba eksik bir dosyamı var.Zipli dosyanın içindeavkon2.mif isimli dosyadan başka dosyalardamı olması gerek.Problem kaynagı ve çözümü hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.Şimdiden tşk ederim.Yardımınızı istiyorum lütfen.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
program içindeki kurulum paketini kurdun mu onu bir kereligine kurman gerek kur kapat aç mif ini seç kapat aç kurulum paketini kurmuşsan zıp içinde resource klasöru içinde apps klasöru içinde avkon2.mif olmalı direk zıp içinde avkon2 değil

- - - Eklendi - - -

yakında pc alacağım inşallah paylaşım yapmasada beğen butonuna basmak zorundayım 2 yıldır mobileden takip ediyorum yeri geldi hiç teşekkür etmeden paylaşımını aldım valla çok hakkı Var bizde

yok önemli değil bende 5 yıldır maxicebi sömürüyorum 2007de üye oldum ilk mesajımı 2012 de yazdım o derece sonra baktım türkçe uygulama eksikliği var yapan arkadaşlar ya bırakmışlar ya baska sisteme geçmiş bende yabancı dil uygulamaları sevmiyorum iş başa düştü diyerek başladım çevirmeye 1 2 3 derken ediz ve kurtuluş ustanın desteği ile gazıyla başladım tut tutabilirsen dil yaparken exeler dll ler derken modlara kadar vardık mifler flashlar falan bir cfw eksik ona da ben karşıyım orjinalin üstüne öyle şeyler eklenebiliyorki cfw ye gerek yok bu iş tabi telefon için görünen bölümü bilgisayar bölümünden bahsetmiyorum phoenix e türkçe yama yazdım android türkçe yapan bilgisayar programını türkçe yaptım çok eskiden daha türkçe winamp yokken türkçe yama yapıp sürmüştüm sanal aleme :) öyle işte

asigsasi

asigsasi

Üye
sana özel Birşey olsun MAXINOSSBAR daha güzel olur

seyits

Üye
evet hocam direk zip içinde degil avkon2 dosyası.herşey tamam harfiyen yapıyorum,o halde problemi anlayamadım. yapmak istediğim pil rengi,Yaren dedenin, themefx için 18 adet avkon konusundaki
renklr5.zip isimli olan

[h=1][/h]

Üst Alt