karnaval yüklenmiyor???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cintrikus

cintrikus

Üye
    Konu Sahibi
karnaval yüklenmiyor???
arkadaşlar yeni karnaval uygulaması var ovistoreda ancak telefona yükleyemiyorum c6-01 belle kullanıyorum telefon hackli siteden indiriyo telefona kurulum başlayınca yüklenemedi diyor neden anlamadım yardımcı olursanız sevinirim bu sorunla karşılaşanlar gördüm ancak bi yardımcı olcak bişi bulamadım

zbdy28

Üye
Aynı sorun bendede var arkadaşlar . suite de yüklendi diyor ancak telefonda yüklemeye hazırlanıyor diyor ve sürekli bu şekilde yani gelişme olmuyor . menüye yarım kaldığı için devam etmek için ikon geliyor ama onuda çalıştırınca aynı fark yok . yardım lütfen

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mağaza son sürüm mü yüklü?

cintrikus

cintrikus

Üye
    Konu Sahibi
evet herşeyi güncel son sürümler yüklü

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
direk telden yüklemeyi denedin mi?

cintrikus

cintrikus

Üye
    Konu Sahibi
direk telden derken ovi mağazadan girerek diyorsun denedim o olmayınca zaten bilgisayara bağladım ovi suiteten denedim oda olmuyor telefona uygulamayı indirmede sorun yok telefona kurulum yaparken sorun veriyor

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Bende de yüklüyorum bir kere açılıyor sonra bir daha çalışmıyor bu karnaval!

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
direk telden derken ovi mağazadan girerek diyorsun denedim o olmayınca zaten bilgisayara bağladım ovi suiteten denedim oda olmuyor telefona uygulamayı indirmede sorun yok telefona kurulum yaparken sorun veriyor

nokia betalabstan Qml store client uygulamasını indirip tele yükle yine yüklenmezse karnaval da bir sorun var demektir.

paradox07

paradox07

Üye
Radyo karnavalda dün görmüştüm ovi storeda diye,belki yeni olunca bi problem çıkmıştır.bi kaç kişide aynı hata varsa bence problem sizde değil

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
rom pacherden hacki devre dışı bırakın teli kapatıp açın girin oviye tekrar dneyin bende öyle oluyor anca sadece karnaval değil yklemeye hazırlanıyor diyen bütün öyle deneyin görün ;)

batuay

Üye
rom pacherden hacki devre dışı bırakın teli kapatıp açın girin oviye tekrar dneyin bende öyle oluyor anca sadece karnaval değil yklemeye hazırlanıyor diyen bütün öyle deneyin görün ;)
Dostum hacki nası devre dışı bırakacağız ??

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
Dostum hacki nası devre dışı bırakacağız ??

rom pathcer e gir open 4all , intstall server rp+ ve install server refresi devre dışı bırak telefonu yeniden başlat işin bitince hacki devreye al ;)

cintrikus

cintrikus

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim şurda ne yazıldıysa yaptım olmuyor bazıları yükleniyo bazıları yüklenmiyo frame pic var mesela oda yüklenmiyor bugüne kadar tıkır tıkır çalışan telefon noldu anlamadım bıktım zaten nokiadanda symbiandanda! şeytan diyo format at tekrar hackle bir sürü iş

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
bende de aynı sorun var diorumya hacki devre dısı bırak kapat aç teli sora direk oviye gir tekrardene görürsün yükleniyor hackden kaynaklı bir sorun yüklemeyi engelliyor

cintrikus

cintrikus

Üye
    Konu Sahibi
oldu şimdi:)) hacki devre dışı bıraktıktan sonra aç kapa yapınca otomatik hackli başlıyo gene telefon hacki devre dışı bıraktım ama kapatıp açmadım direk yükledi sonra gene devreye soktum teşşekür ettim yardmımın için

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
oldu şimdi:)) hacki devre dışı bıraktıktan sonra aç kapa yapınca otomatik hackli başlıyo gene telefon hacki devre dışı bıraktım ama kapatıp açmadım direk yükledi sonra gene devreye soktum teşşekür ettim yardmımın için
rica ederim her zaman ;) :)

aliuc

Üye
Karnaval Player'i buraya taşıyacak birisi yokmu?

Ovi bulunduğunuz ülkede (hollanda) kullanılabilir değil hatası veriyor.

Şimdiden teşekkürler.

zbdy28

Üye
Benim telefon hackli olmadığı halde yüklemiyor bi çözüm bulun arkadaşlar . wifi den normal oviden pcden heryerden denedim tık yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt