Abi sen hacı virüsü yapabilirmisinVB, VB.Net, C# biliyorumpascalda var biraz.
Bi arkadaş soruyorda. Bide ben dil öğrenmek istiyorum sence ne öğreniyim ? C# diye başladım fakat bi arkadaşım var phpci o fikrimi deiştirdi. Şuan aklımda php,java,c# var. Hangisini öğrenmem daha iyi olur ?
Abi sen hacı virüsü yapabilirmisinBi arkadaş soruyorda. Bide ben dil öğrenmek istiyorum sence ne öğreniyim ? C# diye başladım fakat bi arkadaşım var phpci o fikrimi deiştirdi. Şuan aklımda php,java,c# var. Hangisini öğrenmem daha iyi olur ?

Abi biraz daha açıklayıcı konuşsan eyi olcakÖnce öyle virüslü konulara asla bakmam
İkincisi para kazanmak istiyorsan PHP, SQL öğren. Niyetin iyi program yapmak ise C# öğren, C++, C dilleri de var tabiki. JAVA ise sana kalmış![]()
Para kazanmak istiyorum evet o yüzden arkadşımda php dior. Program yapmak istiyorum evet ama programdanda para kazanamazmıyım? Java telefondada pcdede var avantajlı değilmidir ve bunlar para kazanamazmıyım ? 
biri virüs mü dedi
Abi sen hacı virüsü yapabilirmisinBi arkadaş soruyorda. Bide ben dil öğrenmek istiyorum sence ne öğreniyim ? C# diye başladım fakat bi arkadaşım var phpci o fikrimi deiştirdi. Şuan aklımda php,java,c# var. Hangisini öğrenmem daha iyi olur ?

Ben didim
biri virüs mü dedi![]()

kardeş ne derdin var söyle bakam
Ben didim![]()

ooo hacker bastı konuyukardeş ne derdin var söyle bakam![]()
Ben bileydim bukadar çok hacker olduunu
bi arkadaş hacı virüsü yapmak istiyor. Kendisi php biliyor. Baya biliyor yani google chromea eklentisi felanda var
Şimdi benim anladığım kadarıyla hacı virüsü şu işe yarıyor. O adam google chromedan eklenti ekliyecek benim arkadaşın yaptığı eklentiyi. Sonra kim ekledise onun pcye bi vürüs yerleşecek hacı vürüsü. Ve bu vürüs zararlı gördüğü tüm siteleri direk o arkadaşımın kendi yaptığı bi siteye yönlendirecek.... Böyle bişey 
bu konu seni aşar çünkü bu tür bilgileri en başından temel konuları bilmen lazım sen en iyisi yüz yüze konuşacağın birini bul burdan öğretemeyiz sana.
ooo hacker bastı konuyuBen bileydim bukadar çok hacker olduunu
bi arkadaş hacı virüsü yapmak istiyor. Kendisi php biliyor. Baya biliyor yani google chromea eklentisi felanda var
Şimdi benim anladığım kadarıyla hacı virüsü şu işe yarıyor. O adam google chromedan eklenti ekliyecek benim arkadaşın yaptığı eklentiyi. Sonra kim ekledise onun pcye bi vürüs yerleşecek hacı vürüsü. Ve bu vürüs zararlı gördüğü tüm siteleri direk o arkadaşımın kendi yaptığı bi siteye yönlendirecek.... Böyle bişey
![]()
Abi biraz daha açıklayıcı konuşsan eyi olcakPara kazanmak istiyorum evet o yüzden arkadşımda php dior. Program yapmak istiyorum evet ama programdanda para kazanamazmıyım? Java telefondada pcdede var avantajlı değilmidir ve bunlar para kazanamazmıyım ?
![]()

aynen kardeş ben sana yapardım fakat kendin öğrenmek istiyorsan onu bilemem. yapsam bile sana kullanmasını açıklayamam detaylı i konu netten olmaz.
bu konu seni aşar çünkü bu tür bilgileri en başından temel konuları bilmen lazım sen en iyisi yüz yüze konuşacağın birini bul burdan öğretemeyiz sana.

Bu konular beni aşar ama phpci arkadaşımı aşmaz
O bu işleri baya biliyor yani php açısından program felan yazdı sattı baya. usta diyemem ama güzel derecede biliyor. Hacı virüsünüde o istiyor işte 
Ama şöyle bi sıkıntım var. Ben c# a başladım ve hemen öğrenmeye başladım. Sohbet programı yapabiliyorum şuan meselaKötü bir tabir olacak ama kolay yoldan kazanmak istiyorsan PHP, zor yoldan istiyorsan program yazmak. Zor yoldan kastım yazacağın şeyi çok iyi algoritmaya uygun bir şekilde yazmak ve değişkenlere göre işlevi değiştirmek/yenilemek. Senden istenen bir program kullanıcıya yatkın ve hatasıza yakın, hassas olmasını isterlerse işte çık şimdi bunun içinden
Yani kısaca PHP öğrenirsen kafa ağrımadan kazanım yapabilirsin.
10 dk gibi bi sürede öğrendim
Ama phpye başlayınca nedense fazla mantığıma yatmadı biraz zorlandım. Bunun nedeni nedir ?zaten ben anlamam ama phpci arkadaşım var işte o anlar. O da zaten öğrenmek istemiyor birisi yapsın diyor.aynen kardeş ben sana yapardım fakat kendin öğrenmek istiyorsan onu bilemem. yapsam bile sana kullanmasını açıklayamam detaylı i konu netten olmaz.
- - - Eklendi - - -
ben artık bu tür konulara kullanmıyorum yeteneğimi tamamen savunmaya yöneldim.
Ama şöyle bi sıkıntım var. Ben c# a başladım ve hemen öğrenmeye başladım. Sohbet programı yapabiliyorum şuan mesela10 dk gibi bi sürede öğrendim
Ama phpye başlayınca nedense fazla mantığıma yatmadı biraz zorlandım. Bunun nedeni nedir ?
Bunu biliyordumNeyse ben seni anladım.. Soruna cevap vereyim, tüm dillerin mantığı ortaktır sadece yapılışı farklıdır.. İşlevlerini, değişkenlerini vs vs öğrenirsen onuda yaparsın..
Şimdi ben birini örensem dierlerinide kolay öğrenirim mantık açısından. Hangisiyle başlayayım diye bi açık artırma başlatayım 
İso ben de php'ye başlıyım dedim de , aga programı kuramadım yav
- - - Eklendi - - -
Ben güzel site buldum 2 dersi okudum basit ama şu programı yüklesem pratik yapacam biraz![]()
ohooo sen programı bana bırak. Ver sen bana teamwiever 2 dkda herşeyi kurim ciddiyim bak ....
raad ol yaparız. Bende öğleden önce müsait değilim. Bak ciddi olarak başlıcaksan güzel şeyler yaparız birlikte
Tamam yalniz su an pc yi acamiyorum yarin ogleden sonra musait olursan yapalim mi ?

Eğer birlikte öreneceksek bi yere konu açayım dersleri orda paylaşıyim hem isteği olanlarda belki bize katılır ne dersin kardom