Yeni Yönetici adayları önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
Bir yonetici ataması yapılacaksa Fatoş nickli kullanıcıyı önermek isterdim ama onunda kendine ait derslerse ilgili forumu var ve başka bir forumda modluk yapıyor. İlk tanıştığımızda class üyesi idi. Ama onla sonraki muhabbetlerimizde muhammeden nefret ettini söyledi ve lanet okudu. O da anladı onun ne mal olduğunu. Zaten o olay olmadan önce bile tek "normal, sağlıklı" üye oydu oradaki.

Ama başka sitelerde de yöneticiliği olduğu için mümkün degil diye biliyorum. Her ne kadar sadece ders üzerine kurulu forumlar olsada.. ?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
symbianhacker ?

konulara teşekkür yazmak konunun düzenini bozmaz...
yönetici olacaksa teşekkür edin diye tutturmaması lazım ?

http://www.maxicep.com/symbian-3-wa...-evolve-2-v2-00-3mb-6-658306.html#post5193970

Onun yönetici adayı olarak görmedik ki ? yanlışlık oldu sanırım.

Son kararlarınızı belirtirseniz arkadaşlar sevinirim :) bu arada saçma onerilerde olsa değerlendirmek te fayda vardır diye olumlu yada olumsuz isteyen yada istemeyen adayları size açıkladım hangisi uygunsa onu belirleriz.

Son olarak Profil bilgileri: ~N.A.W.Y~ - MaxiCep.Com furkanın takımında harcanmadan alalım diye düşünüyorum.
Profil bilgileri: Vatron - MaxiCep.Com
ve Profil bilgileri: uuncu - MaxiCep.Com eski ve aktif üyeler ayrıca sorunlu üyeler değiller, genel kültür gibi boş alanlar içinde yetki veririz ilgilenirler sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Nawy hakkindaki dusuncelerine kesinlikle katiliyorum.. otekilerine de katiliyorum da nawy hakkindakine daha cok :ehe

• Beğen
Tepkiler: Dede
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Profil bilgileri: bulutsuzgece - MaxiCep.Com
kendisiyle tanisma firsatimiz olmadi. Ama windowsphone telefon alacak ve bolumle severek ilgileniyor. Seviyeli arastirmayi seviyor ve ileri derecede iyi ingilizce biliyor(meslegi cevirmenlik ve seslendirme)
1.5-2 ay sonra wp bolumu bir kisinin yetmeyecegi bir bolume donecek. Benim aktifligimde sorun olmayacak ama is nedeniyle yogun oldugum donemlerde ilgilenemeyebilirim. O yuzden sizlerden ricam bu arkadasi takip edelim benim kafamdaki durumu simdilik yoneticilik icin uygun. Bir iki kisi daha var ama onlar hakkinda kafamda bazi soru isaretleri oldugu icin simdilik isimlerini gundeme getirmek istemiyorum.
Bu arada guzel gunler cok yakin,Türkiye'nin en aktif wp forumu maxicep oldu ve wp8'in tanitimindan sonra forum takipcileri surekli artiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt