The New iPhone veya iPhone 5 diye nitelendirilecek cihaza ait olduğu ifade edilen görseller ve karşılaştırmalar.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şahsen siyahına bayıldım. Gerçekten çok asil duruyor. Umarım gelecek 6. nesil iPhone bu olur.![]()
nereden anladın dersen microUSB koymuşlar birde o haporlörler bir iphone'a göre çok basit kalmış bence çok ince birşey olacak

bu %99,9 Fake bencenereden anladın dersen microUSB koymuşlar birde o haporlörler bir iphone'a göre çok basit kalmış bence çok ince birşey olacak
![]()
![]()
destur bismillahBen de çıktı sandım
![]()

o gördüğün dock büyük ihtimal burdaki gibi olacak. usb portunu bilemem

Videodaki cihaz sahte zaten ama iPhone'un tasarımı artık değişsin bence ve iPhone 3,4,5 .. bu nereye kadar sürecek ? Gerçek bir isim bulsalar daha iyi olur. Gelecekte iPhone 36 var bende demek istemem şahsen

tabi. ama onu da hallederler o işin kolay tarafı.Videodaki cihaz sahte zaten ama iPhone'un tasarımı artık değişsin bence ve iPhone 3,4,5 .. bu nereye kadar sürecek ? Gerçek bir isim bulsalar daha iyi olur. Gelecekte iPhone 36 var bende demek istemem şahsen
Videodaki cihaz sahte zaten ama iPhone'un tasarımı artık değişsin bence ve iPhone 3,4,5 .. bu nereye kadar sürecek ? Gerçek bir isim bulsalar daha iyi olur. Gelecekte iPhone 36 var bende demek istemem şahsen
iPhone 44g
Dediğim gibi bu da bir konsept ama ben bunun canlı videosunu da izledim olabilir de olmayabilir de lakin siyahı çok şık benim için.
siz dua edinde ayın 12'sinde iPhone 4GS tanıtılmasın![]()
Apple S3 , One X ve Lumia 920 ' ye karşı güzel bir yanıt veremezse hepten gider mazallah 
iPhone 4S var zaten
siz dua edinde ayın 12'sinde iPhone 4GS tanıtılmasın![]()

iPhone 4S var zaten![]()

iPhone Phoenixuzun bir isim oldu ama bence hoş
![]()

The new iPhone olmaz gibime geliyor. 12 Eylül afişinde gölgede 5 vardı.
bana kalırsa 5 yeni cihaz tanıtılacak. iPhone,iPod,iPod Touch,Mini iPad ve macbook 
Az daha uçsan Ay'a varırdın
Abi ona ya tanıtılacak 5 yeni cihaz ya da iPhone 5 diyorlarbana kalırsa 5 yeni cihaz tanıtılacak. iPhone,iPod,iPod Touch,Mini iPad ve macbook
![]()

Az daha uçsan Ay'a varırdın
%95 ihtimal iPhone 5 çıkacak.
Ama cidden olabilir iPhonedo'yu takip et abi 12 eylül'de eğer dediğim çıkarsa buraya konu açacam böyle böyle dedim inanmadınız bakın noldu şimdi diye