The New iPhone - iPhone 5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
The New iPhone - iPhone 5
The New iPhone veya iPhone 5 diye nitelendirilecek cihaza ait olduğu ifade edilen görseller ve karşılaştırmalar.

Şahsen siyahına bayıldım. Gerçekten çok asil duruyor. Umarım gelecek 6. nesil iPhone bu olur. :evet:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
:ahBen de çıktı sandım:D

avcitalip

avcitalip

Üye
The New iPhone veya iPhone 5 diye nitelendirilecek cihaza ait olduğu ifade edilen görseller ve karşılaştırmalar.

Şahsen siyahına bayıldım. Gerçekten çok asil duruyor. Umarım gelecek 6. nesil iPhone bu olur. :evet:

bu %99,9 Fake bence :oke: nereden anladın dersen microUSB koymuşlar birde o haporlörler bir iphone'a göre çok basit kalmış bence çok ince birşey olacak :oke: :ehe

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

bu %99,9 Fake bence :oke: nereden anladın dersen microUSB koymuşlar birde o haporlörler bir iphone'a göre çok basit kalmış bence çok ince birşey olacak :oke: :ehe

o gördüğün dock büyük ihtimal burdaki gibi olacak. usb portunu bilemem

Revengeful

Emekli Yönetici
Videodaki cihaz sahte zaten ama iPhone'un tasarımı artık değişsin bence ve iPhone 3,4,5 .. bu nereye kadar sürecek ? Gerçek bir isim bulsalar daha iyi olur. Gelecekte iPhone 36 var bende demek istemem şahsen

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
avcitalip

avcitalip

Üye
Videodaki cihaz sahte zaten ama iPhone'un tasarımı artık değişsin bence ve iPhone 3,4,5 .. bu nereye kadar sürecek ? Gerçek bir isim bulsalar daha iyi olur. Gelecekte iPhone 36 var bende demek istemem şahsen

siz dua edinde ayın 12'sinde iPhone 4GS tanıtılmasın :ehe

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
tabi. ama onu da hallederler o işin kolay tarafı.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

Videoyu mu izledin Mert abi yoksa :D iPhone 44g :zzz: Dediğim gibi bu da bir konsept ama ben bunun canlı videosunu da izledim olabilir de olmayabilir de lakin siyahı çok şık benim için.

- - - Eklendi - - -

siz dua edinde ayın 12'sinde iPhone 4GS tanıtılmasın :ehe

Sanmam :ok2: Apple S3 , One X ve Lumia 920 ' ye karşı güzel bir yanıt veremezse hepten gider mazallah :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
iPhone Phoenix :hmmm uzun bir isim oldu ama bence hoş :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Admin
iphone devri bitti devir macphone devri:D

Del Rey

Del Rey

Üye
The new iPhone olmaz gibime geliyor. 12 Eylül afişinde gölgede 5 vardı.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
The new iPhone olmaz gibime geliyor. 12 Eylül afişinde gölgede 5 vardı.

Abi ona ya tanıtılacak 5 yeni cihaz ya da iPhone 5 diyorlar :hmmm bana kalırsa 5 yeni cihaz tanıtılacak. iPhone,iPod,iPod Touch,Mini iPad ve macbook :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici

Abi ona ya tanıtılacak 5 yeni cihaz ya da iPhone 5 diyorlar :hmmm bana kalırsa 5 yeni cihaz tanıtılacak. iPhone,iPod,iPod Touch,Mini iPad ve macbook :hmmm
Az daha uçsan Ay'a varırdın :D
%95 ihtimal iPhone 5 çıkacak.

__xXx__

__xXx__

Üye
çıkasada alsak:D

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

Az daha uçsan Ay'a varırdın :D
%95 ihtimal iPhone 5 çıkacak.

Seni örnek aldım reiz :D Ama cidden olabilir iPhonedo'yu takip et abi 12 eylül'de eğer dediğim çıkarsa buraya konu açacam böyle böyle dedim inanmadınız bakın noldu şimdi diye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt