Hangi Üst Seviye 3'lü ? Galaxy SIII-One X-iPhone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Üst Seviye 3'lü ? Galaxy SIII-One X-iPhone

Merhaba arkadaşlar şuanda Samsung Galaxy SIII kullanıyorum ve cihazımda yaşadığım ram sıkıntısı haricinde cihazımdan memnunum ram sıkıntısının'da jelly bean ile düzeleceğine inanıyorum

her neyse şimdi babamlar bildiğiniz gibi hacca gidecek ve annem'de benim elimdeki beyaz s3'e hasta benden benim s3'ümü istedi sana baban çakıl mavisini alır dedi bende tamam dedim ama babam hacdan gelene kadar telefon bende kalır dedim oda tamam dedi bende bir değişiklik yapmak istiyorum s3'ten aslında biraz soğudum çünkü ram sorunu var ve bir one x gibi kaliteli durmuyor

her neyse ben samsung'lara alışkınım yani TouchWiz arayüzüne şimdi diyorum ki babama oradan beyaz bir one x mi aldırıyım yoksa s3 mü aldırıyım yoksa 4s mi aldırıyım(eğer 5 çıkarsa 5 aldırırım:)) bu 3 cihaz arasında kaldım kullanıcı yorumlarını bekliyorum sizce hangi cihazı alıyım Nokia 920'yi gördüm ama wp li olduğu için pek sevmedim açıkçası onun haricinde nasıl bir üstünlüğü var onuda bilmiyorum her neyse cihazların karşılaştırma videoları ;

SIII vs 4s :
SIII vs One X :
One X vs 4s : videolarını bulamadım

şimdi arkadaşlar bence o zamaa kadar ip5 çıkmayacak çıksa bile oraya gidemiyecek o yüzden 4s üzerinden karşılaştırma yapıyorum eğer tabiki durum her an değişebilir 12 Eylül'de ip5 in tanıtılmasını bekliyoruz o yüzden 4s ile iphone 5 arası bir karşılaştırma yapalım

one x şuanda bence çok iyi tegra 3 falan kullanıyor fakat bataryası 1.800 mAh'lık batarya kullanıyor ve batarya yerinden sökülemiyor bir diğer korkumda one x in işlemci mimarisinin eski oluşu ve Sense arayüzünde takılmalar olması birde sanırım otg desteği'de yokmuş korkularım bunlar

Admin arkadaşlar sizden ricam lütfen konuyu karşılaştırmalar bölümüne taşımayın çünkü o forum ilgi görmüyor ve konu yalan oluyor,konu sonuca ulaşınca ben zaten size konuyu şikayet edip taşımanızı rica ederim:oke:

lordufuk

lordufuk

Üye
Verdiğin bilgiler için :tşk:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
babanın gidiş tarihi ne zaman. Lumia 920 bu cihazlar arasında en iyisi bu bi kesin tek kalır yani marketi ve bu da günden güne arta arta çoğalır büyüyor. Eğer babanın gidiş tarihinde orada satışa çıkarsa lumia 920 kesinlikle onu almani tavsiye ederim. Onu almayacaksan büyük ekran takıntın yoksa iphone 4s

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
babanın gidiş tarihi ne zaman. Lumia 920 bu cihazlar arasında en iyisi bu bi kesin tek kalır yani marketi ve bu da günden güne arta arta çoğalır büyüyor. Eğer babanın gidiş tarihinde orada satışa çıkarsa lumia 920 kesinlikle onu almani tavsiye ederim. Onu almayacaksan büyük ekran takıntın yoksa iphone 4s

Nokia'dan çok aşırı soğudum ya android yada ios düşünüyorum işte aslında benim karşılaştırmam'da s3 yok çünkü aynı cihazı almak istemiyorum aslında kısacası one x v.s iphone 4s veya 5 diyorum hangisi çıkarsa artık sizce hangisini aldırıyım ?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Lumia920 bu cihazlar arasında en iyisi:oke:wp8 çok stabil bi sistem ram sıkıntısı asla yapamazsın:oke:marketi hergün gelişiyor pek çok geliştirme ortamı bulunuyor(c,c ,visual basic vb.).lumia 920nin ekranında bulunan puremotion teknolojisi onun en hassas ve en parlak ekrana sahip olmasını sağlıyor.8.7mp purewievli ois(titreme önleme)özellikli kamera dehşet fotoğraf çekiyor:oke:çift çekirdekli krait işlemci android için orta seviye bile olsa wp8 donanım canavarı olmadığından çok iyi bir işlemci olup çıkıyor.bu yazıları okumanı tavsiye ederim:good:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Lumia920 bu cihazlar arasında en iyisi:oke:wp8 çok stabil bi sistem ram sıkıntısı asla yapamazsın:oke:marketi hergün gelişiyor pek çok geliştirme ortamı bulunuyor(c,c ,visual basic vb.).lumia 920nin ekranında bulunan puremotion teknolojisi onun en hassas ve en parlak ekrana sahip olmasını sağlıyor.8.7mp purewievli ois(titreme önleme)özellikli kamera dehşet fotoğraf çekiyor:oke:çift çekirdekli krait işlemci android için orta seviye bile olsa wp8 donanım canavarı olmadığından çok iyi bir işlemci olup çıkıyor.bu yazıları okumanı tavsiye ederim:good:

tamam da cihaz wp8 den sonrasını sence alıcak mı ? bence almıyacak destek yok yani o yüzden ya android yada ios diyorum

tamam cihaz güzel ama benim için yazılım daha çok ön planda

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Nokia'dan çok aşırı soğudum ya android yada ios düşünüyorum işte aslında benim karşılaştırmam'da s3 yok çünkü aynı cihazı almak istemiyorum aslında kısacası one x v.s iphone 4s veya 5 diyorum hangisi çıkarsa artık sizce hangisini aldırıyım ?

yeni iphone çıkarsa onu aldır. Ama o zamana kadar çıkmazsa 4s derim ben

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

tamam da cihaz wp8 den sonrasını sence alıcak mı ? bence almıyacak destek yok yani o yüzden ya android yada ios diyorum

tamam cihaz güzel ama benim için yazılım daha çok ön planda

microsoft tüm wp8 cihazlar için minimum 18 destek verecek:oke:söz verdi:)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

yeni iphone çıkarsa onu aldır. Ama o zamana kadar çıkmazsa 4s derim ben

one x hakkında ne düşünürsün ?

bende birde şöyle bir görüş oluştu 1.500 TL'ye kadar bir cihaz alacaksanız o cihaz android eğer 1.500 TL'den sonra bir cihaz alacaksanız ios olmalı diye düşünüyorum çünkü s2 nin yaptığı şeylerle s3'ün yaptıkları %80 aynı

New iPhone'a çok kanım ısındı fakat tasarımı eğer o fake olanlar gibiyse almam onu çok çirkin olmuş bence ;

ama böyle birşey olursa neden olmasın :ehe ?

- - - Eklendi - - -

microsoft tüm wp8 cihazlar için minimum 18 destek verecek:oke:söz verdi:)

benim nokia'ya güvenim kalmadı ama,gelişmemiş telefon almakta istemiyorum önce gelişsin zaten ömür boyu kullanmayacağım üniversite'de değiştireceğim :oke:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
S3ü verip onex almak pek mantıklı değil:oke:almışken değişik bi şeyler al derim:good:neyse sen bilirsin karışmıyorum:)

brksnr

brksnr

Üye
Bence zaman yanlış biraz bekle sonuçta yeni amiral gemileri çok yakında tanıtılacak eğer babanın havva gite zamanına denk gelirse harika olur :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
emin ol wp8li lumia 920 fazlası ile gelişmiş bi cihaz. Ama istemiyorsan lumia 920yi android telefon hakkında s3 almasaydın bile ben sana one x önerirdim performans bakımından arada çok büyük bi fark yok ama tasarım ve arayüz bakımından one x bana daha yakın geliyor.

Sonuç şu ki yakında yeni iphone çıkacak onun için 4s almak mantıklı gelmiyor ayrıca yeni iphone çıktıktan sonra karar vermen daha sağlıklı olur. Ne bilebilirsin ki belki tam sana goredir. Ama bu üç cihaz arasında one x almani tavsiye ederim.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
emin ol wp8li lumia 920 fazlası ile gelişmiş bi cihaz. Ama istemiyorsan lumia 920yi android telefon hakkında s3 almasaydın bile ben sana one x önerirdim performans bakımından arada çok büyük bi fark yok ama tasarım ve arayüz bakımından one x bana daha yakın geliyor.

Sonuç şu ki yakında yeni iphone çıkacak onun için 4s almak mantıklı gelmiyor ayrıca yeni iphone çıktıktan sonra karar vermen daha sağlıklı olur. Ne bilebilirsin ki belki tam sana goredir. Ama bu üç cihaz arasında one x almani tavsiye ederim.

banada one x gibi geliyor,inşallah kurban bayramına kadar tanıtılır :ehe

- - - Eklendi - - -

Bence zaman yanlış biraz bekle sonuçta yeni amiral gemileri çok yakında tanıtılacak eğer babanın hacca gitme zamanına denk gelirse harika olur :)

inşallah ya

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

banada one x gibi geliyor,inşallah kurban bayramına kadar tanıtılır :ehe

- - - Eklendi - - -

inşallah ya

:oha: tanıtılması çok az kaldı ama piyasaya ne zaman sürülür bilmem :D o zamana kadar çıkar büyük ihtimalle :hmmm

Türe

Türe

Üye
Talip bana kalırsa senin ihtiyaçlarını 4s giderir. Ram derdi zaten yok , gpu desen Çok güclü oyun uygulama yonunden ustune yok zaten :evet: kamerasi 3. Parti yazilimlaela oldugundan cok daha iyi cekebiliyor :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
S3ü verip onex almak pek mantıklı değil:oke:almışken değişik bi şeyler al derim:good:neyse sen bilirsin karışmıyorum:)

one x almak mantıklı değil derken ? s3 ü satmıyacam yahu yine annemde kalacak ama babam sana çakıl taşı mavisini alırım dedi bende one x mi aldırsam diyorum hem yurt dışında one x s3'e göre daha da ucuz fakat dediğim gibi one x ten çekincelerim var konuda bahsettiğim gibi kullananlar ne diyor acaba şarz tüketimi nasıl sense arayüzü kasıyor mu ?

tabi 12 eylülde New iPhone tanıtılırsa onunla'da bir karşılaştırma yaparım

- - - Eklendi - - -

Talip bana kalırsa senin ihtiyaçlarını 4s giderir. Ram derdi zaten yok , gpu desen Çok güclü oyun uygulama yonunden ustune yok zaten :evet: kamerasi 3. Parti yazilimlaela oldugundan cok daha iyi cekebiliyor :oke:

s3'ün kamerası daha net çekiyor,burada dükkanın yanındaki büfecinin arkadaşında var adam bakabilirmiyim bende düşünüyorum dedi bende bak dedim adam hemen kameraya girdi baktı 4s ten daha net çekiyor dedi bende 4s in kamerasıyla aynı olduğunu söyledim 4s'in kamerasını bir açtık s3 gerçekten daha net çekiyordu

4s aslında iş görür iphone 5 bir gelsinde bakalım durum ne olacak

- - - Eklendi - - -

:oha: tanıtılması çok az kaldı ama piyasaya ne zaman sürülür bilmem :D o zamana kadar çıkar büyük ihtimalle :hmmm

piyasaya sürülürde sürülmesine Arabistan'a gelir mi önemli olan o :ehe Cidde'den alacaklar zaten AVM den

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bak sana onex i anlatayım:oke:batarya konusunda sıkıntı yaşıyorum 1800mah batarya yetmiyor bu cihaza:oke:1gün bi dayanmıyor.onex senseyi adam akıllı çalıştırabilen tek telefon:oke:bunu bilmeni isterim:)oyun konusunda hiçbir sıkıntın olmaz.kamerası güzel:)ekranı da güzel zaten.ben memnunum ama lumia920 alacağım:oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Bak sana onex i anlatayım:oke:batarya konusunda sıkıntı yaşıyorum 1800mah batarya yetmiyor bu cihaza:oke:1gün bi dayanmıyor.onex senseyi adam akıllı çalıştırabilen tek telefon:oke:bunu bilmeni isterim:)oyun konusunda hiçbir sıkıntın olmaz.kamerası güzel:)ekranı da güzel zaten.ben memnunum ama lumia920 alacağım:oke:

bence one x'i ararsın :oke: dediğim gibi ya ip5 yada one x zaten s2 zamanında şarz aletimi yanımda taşıyordum :ehe alışkınım yani :kop2:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben kullandim one x talip kasma derdi yok emin ol o arayuzu s3 koy kasım kasım kasılır yani one x hakkında o kadar sey yazmistim sen de okudun sanirim :ehe Sarj konusuna gelince one x in iyi oldugu soylenemez s3 e gore..gunumuz akilli telefonlarinin cogu oyle o ayri tabii ki :) iphone 5 cıkarsa onu alirsin bence rahat edersin :) tabii ekran derdin de yok ise 4s de cok iyidir ama sen benim yaziyi oku :D

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt