Hangisi daha mantıklı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duf12

Üye
    Konu Sahibi
Hangisi daha mantıklı?
Merhaba arkadaşlar.3-4 yıl kadar sirocco kullandım ve her zaman akıllı telefonlara karşı biraz uzak durmuştum.Yalnız 3-4 ay önce teknolojiye ayak uydurayım dedim ve 603 aldım ve akıllı telefona geçmek için çok geç kalmış olduğumu bile farkettim.Çoğu kişi android almam için öneri verirken ben gene gidip nokia almıştım.Ama telefonumdan çok memnunum,belkide sirocco gibi hafıza kartı olmayan bir telden sonra kullanmaya başlamış olmamdanda kaynaklanmış olabilir:))Şimdi tekrar değiştirmek istiyorum.Benim için internetde kasmadan gezme ve uygulama önemli.Nokia N9 da bildiğim kadarıyla çok az uygulama var ama çok seri olduğuda söyleniyor hiç kullanmadım.Sormak istediğim şu?Sizce biraz bekleyip lumia 800-900 gibi ve iphone 5 in Türkiye ye gelişini bekleyip bunlar arasından birinimi seçiyim yoksa hiç beklemeyip N9 mu alıyım.Açıkcası gözümü karartmıştım N9 almak için.Ama lumia lar Türkiye de yaygınlaştığında güncelliği kalmayacak gibi geliyor.Android almamakta kesin kararlıyım.İphone 5 ilgimi çok çekiyor ama nokia dan vazgeçmekde zor geliyor bana.Birde sizce lumia 900 ve iphone 5 arasında kalsam hangisine yönelmemi tercih ederdiniz.Lumia yı şuanda ingilizce yazılımlı olarakda alabilirim aslında.Kısacası çok kararsızım.

amcalu1

amcalu1

Üye
Lumia 920 gelince onu al

TheCower

TheCower

Üye
Sorması ayıp kaç bin liraya gelecek lumia 920

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Akıllı telefon istiyorsan nokiadan uzak dur nokia ve microsoft akıllı telefon yapamaz.
Öncelik olarak iPhone ikinci olarakta htc,samsung modellerine yönel.
Tavsiyem iPhone dir iPhone olmadı htc one x al.

amcalu1

amcalu1

Üye
Bu kadar dar görüşlu olmayin araştırın lumia 920 nin cok guzel bir cihaz olduğunu göreceksiniz microsofttan uzak dur diyorsun htc samsung da wp cihaz yapıyor.
Wp marketi android kadar eski olmadığından uygulama sayısı az fakat gelişiyor ve çöp uygulamalarla viruslu uygulamalarla değil wp 8 den aşağısini ben de tavsiye etmiyorum
920 yi araştırın göreceksiniz

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Kardeşim sen 2ay daha para biriktir ve 603ü sat:oke:900tl paran varmış 2ayda 200tl daha koysan,603ü de 350ye falan satsan 1450tl para yapar:oke:belki lumia920 alamayabilirsin ama 820 alırsın:good:

lordufuk

lordufuk

Üye

duf12

Üye
    Konu Sahibi
Dediğiniz gibi bir müddet beklicem.Almışken gerçekten beğenerek kullabileceğim telefon almak istediğimden konu açtım.İos işletim sistemi gerçekten piramitin en üst noktasında yanlız bırakın androidi içim ios a dahi ısınmıyor.Hiç nokia N9 tavsiyesi gelmemiş o yüzden lumia 920 yi bekleme kararı aldım.Fiyatı önemli değil,yeterki internette gezinirken seri geziyim birde düzgün uygulamaları olsun bana yeterli gelir.Telefonda oyun oynamıyorum yada müzik dinlemiyorum.Açıkcası lumia konusunda sabırsızlanmaya başladım:)Çoğunluk iphone 5 der diye düşünmüştüm ama objektif yorumlarda bulunmuşsunuz.Teşekkürlerimi sunuyorum.

Neverex

Üye
iPhone kalitesi tartşılmaz. Ama htc sony de güzel cihazlar üretiyor. Nokia taraftarıydım bir zamanlar ama bana sorsan iPhone önceliklidir benim için. İyi bir araştırma yapmanı ona göre hareket etmeni tavsiye ederim. :good:

saruman_me

saruman_me

Üye
Lumia 920 bekle derim en azından keşke demezsin emin ol...:oke:

• Beğen
Tepkiler: sinatt_28
komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""][FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]
Dediğiniz gibi bir müddet beklicem.Almışken gerçekten beğenerek kullabileceğim telefon almak istediğimden konu açtım.İos işletim sistemi gerçekten piramitin en üst noktasında yanlız bırakın androidi içim ios a dahi ısınmıyor.Hiç nokia N9 tavsiyesi gelmemiş o yüzden lumia 920 yi bekleme kararı aldım.Fiyatı önemli değil,yeterki internette gezinirken seri geziyim birde düzgün uygulamaları olsun bana yeterli gelir.Telefonda oyun oynamıyorum yada müzik dinlemiyorum.Açıkcası lumia konusunda sabırsızlanmaya başladım:)Çoğunluk iphone 5 der diye düşünmüştüm ama objektif yorumlarda bulunmuşsunuz.Teşekkürlerimi sunuyorum. Valla kardeşim lumia 920yı beklemekle çok doğru edersin.valla Bende n9almayı düşünüyordum ama 920yı görünce 5ay sonrada gelse onu alacağım inşallah sende onu bekle derim hatırlatayım aldığım zaman sana tekrar yazacağım inşallah sende ondan alırsın hadi iyi geceler[/SIZE][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...