[Symbian Türkiye] Neden Lumia 900?

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
html 5 testi bu adreste var.

---------- Eklendi @ 21:41:48 ---------- Yazıldı @ 21:40:24 ----------

burada programların html 5 testı yapılmış :). Bunu bulabildim

WP7.5 düşük almış ama 8 iyi yani...

ecel54

ecel54

Üye
WP7.5 düşük almış ama 8 iyi yani...

evet ama bu sadece yazılım testi ve puanları özelliklere bakarak veriyorlar. Benim tarayıcı 60 aldı :). Donanım ve yazılım testi konuda paylaşılmış zaten. Olmadı wp 7.5e opera yükle oda alır aynı puanı alır. Ama önemli olan hangisi daha iyi performans sergiler.

pRime.

pRime.

Üye

evet serdarım flash lite4 html5 ve flash playerın yanında bir işe yaramıyor onu demek istedim yoksa bende n8imle video seyredebiliyorum ama artık girdigim sitelerin yarısından fazlasında siyah bir pencerede html5 veya flash player yükleyin yazıyor. Html5 testini bende arıyorum ama bulamadım tabii ki bulursam onu da paylaşıcam zaten görevimiz bizim bu insanlara bu bilgileri buradan saglamak. En kmtü ihtimalle mayıs sonu kendi cihazımla test eder paylaşırım.

buyrunuz:
[video=youtube;T8OxaaeaXJM]http://www.youtube.com/watch?v=T8OxaaeaXJM[/video]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
çok teşekkürler serdarım ama buradaki htc hd7 yani windows phone7 ve 7.5e güncellenmedi yaklaşık olarak 2yıl önce çıkmıştı windows phone un ilk duyuruldugu zamanlarda yani

pRime.

pRime.

Üye
çok teşekkürler serdarım ama buradaki htc hd7 yani windows phone7 ve 7.5e güncellenmedi yaklaşık olarak 2yıl önce çıkmıştı windows phone un ilk duyuruldugu zamanlarda yani

Abi yalniz mango yaziyor orada. Wp7 olsaydi koymazdim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Abi yalniz mango yaziyor orada. Wp7 olsaydi koymazdim.

kasıtlı yapmıyacagını biliyorum zaten serdarım ama dedigim gibi tekrar kontrol ettim cihaz 2010 ocak çıkışlı ve wp7 yüklü htc güncelleme vermedi bu cihaza.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Htc zaten hangi cihaza güncelleme veriyor ki abi 1 senelik telefon 3310 muamelesi görüyor

ultrayer6

ultrayer6

Üye
HTC güncelleme konusunda sıkıntılı, ama Microsoft cihazları güncellemesi için marketten desteği falan çekiyor. Bir nebze HTC'yi harekete geçirebileceğini düşünüyorum.

pRime.

pRime.

Üye

kasıtlı yapmıyacagını biliyorum zaten serdarım ama dedigim gibi tekrar kontrol ettim cihaz 2010 ocak çıkışlı ve wp7 yüklü htc güncelleme vermedi bu cihaza.

Disaridan yuklemis olamazlar mi abi iste illa guncellenmesine gerek yok ki.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Disaridan yuklemis olamazlar mi abi iste illa guncellenmesine gerek yok ki.

olabilir tabi ki xda yayınlıyor romları ayrıca custom rom yapanlarda var ama sızdırılan romlar resmi romların performansını vermeyebiliyor zaten firmalar geliştirilsin diye sızdırıyor bu romları ama forumda bir arkadaştan rica ettim bakalım lumia800 ü var ondan da bir sonuç alalım varsayımlar üzerinden gitmektense bu şekilde daha net bir fikir elde edebiliriz. İnternet performansı karşılaştırmalarında s4le başabaş çıkan bir cihaz bu kadar düşük puan almaması lazım bence.

pRime.

pRime.

Üye
Benim bildigim wp7.5 html 5 puani zaten 130 civari bir sey. wp8 ve ie 10 ile bu 300 olacak.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
130 çok düşük ya 230 olmasın Serdar reis ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Benim bildigim wp7.5 html 5 puani zaten 130 civari bir sey. wp8 ve ie 10 ile bu 300 olacak.

dogru biliyorsun html5 sitesinde var zaten bu puan ama romdan roma fark ediyor mesela htc one x sonuçları var at&t ve international olarak iki ayrı skor var ve at&t daha düşük skor almış testlerde

klongs

klongs

Üye

dogru biliyorsun html5 sitesinde var zaten bu puan ama romdan roma fark ediyor mesela htc one x sonuçları var at&t ve international olarak iki ayrı skor var ve at&t daha düşük skor almış testlerde

at&t olanınında tegra3 değil qualcomm s4

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
htcnin tarayıcısında bir şey var galiba
iki aynı cihazda ayrı iki sonuç çıkması arada bir fark oldugunu gösteriyor bu wp için de geçerli operatör romları farklı oluyor demek ki

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
olabilir bencede

Üst Alt