Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ok de içindeki dosyalar in hepsi çalışmıyor ki sadace 5 kb exe 15 kb dil dosyası geri kalan paketler bunu 1000 şarkının olduğu bir müzik çalar gibi düşün çalınan kullanılır geri kalanlar depoda telefona yük bindirmez bu uygulamanın zıp paketi içinden dosya çıkartıp dizinlere kopyalama yapıştırmadan baska bir işlevi yokki uygulama büyük olduğuna bakma e içindeki theme fx içindeki klasörlerden içindeki zıp lerin kullanmadıklarıni silebilirsin sıkıntı olmaz 1000şarkı düşer 5 e olan bu müzikçalar gene çalışır
rica ederim güle güle sorunsuz kullan bir sıkınti olursa beni biliyorsun maxipda dayım
- - - Eklendi - - -
ok de içindeki dosyalar in hepsi çalışmıyor ki sadace 5 kb exe 15 kb dil dosyası geri kalan paketler bunu 1000 şarkının olduğu bir müzik çalar gibi düşün çalınan kullanılır geri kalanlar depoda telefona yük bindirmez bu uygulamanın zıp paketi içinden dosya çıkartıp dizinlere kopyalama yapıştırmadan baska bir işlevi yokki uygulama büyük olduğuna bakma e içindeki theme fx içindeki klasörlerden içindeki zıp lerin kullanmadıklarıni silebilirsin sıkıntı olmaz 1000şarkı düşer 5 e olan bu müzikçalar gene çalışır
çeviriler kaldı daldık modlara ama mod kolay işmiş o kadar türkçe çeviri yaptım şu themefx gibi tutulanı görmedim millet ne meraklıymış tasarıma şekil yapmaya mod paylaş namın yürüsün Uygulama çevir yerlerde sürün adaletin bumu dünya
çeviriler kaldı daldık modlara ama mod kolay işmiş o kadar türkçe çeviri yaptım şu themefx gibi tutulanı görmedim millet ne meraklıymış tasarıma şekil yapmaya mod paylaş namın yürüsün Uygulama çevir yerlerde sürün adaletin bumu dünya
süper olur namına yakışır olsun malum dünyan'n her yerinden takip ediliyorsun
MarjinaL -TR
Üye
v5 ?
asigsasi
Üye
şu jinhao v5 i tam uyumlu yapabilirsen yada levent usulü olsun kafana göre takıl dostum sen yaparsın
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
efekt işi kolay da seçmek zor ya biraz yardım edin şu bölümdeki efekt güzel gibi. Örnek joi menü giriş efekti gibi veya menü giriş efektini uygulama kapanış efekti yapılabilir gibi öneriler 140 tane bölüm var çok zorlanıyorum ha bide illa o efekt o bölümde kullanılacak diye bir şartta yok mesela menü kapanış efektini uygulama açılış efekti yapılabilir. ok tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum adam gibi efekt toplayalım. tam fp1 uyumlu olsun. telefonda açılan her bölüm dahildir. Menü tuşuna uzun basıp açık uygulamalar açılış efkti de dahildir. tuş kilit ekranından menü ye geçiş falan klasörden çıkış klasöre giriş artık aklınıza neresi gelirse. Ev ekranları geçişini panoroma yapıcam tabi bunun için duvar kağıdınızı 3 e parçalamalısınız. Dediğim gibi bir efekt toplayalım hep beraber.
arslanla
Üye
sistem modlama bölümüne bakar mısın? Yeni paylaşılan avkon modunu theme-fx de çalıştıramadım...
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
yeni theme fx i kurduysan o aynı dll dosyaları zaten fx ile vardı şuan sistemine gömülmüştü neden avkon2 yapmak istiyorsun anlamadım.
arslanla
Üye
hayır o yaren dedenin paylaştığı red şeritli+butonlu olan çalışmadı...
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
hee ok kolay o kırmızı içinde ı harlerini i yap yani tükçe karakter olmasın ok ş ç ğ ı ö ü Ş Ğ Ü Ö Ç bunlar olmasın
- - - Eklendi - - -
Hadi yine iyisiniz fp2 için sıkıntı yok dosyaları ele geçirdim ve modladım avkskinsrv.dll (efekt) ve AknIcon.dll (avkon2 ve mifler) değiştirilebilir olacak ve Theme fx fp2 de çalışacak Tabi fp2 yi hacklenirse gelse de hack olayını ben çözsem süper olur.