işte ilk Oyunum Olan KOMANDO'dan KISA BİR VİDEO.Sizce Nasıl.

Sponsorlu Bağlantılar

punisher123

punisher123

Üye
Gerçekten eline sağlık kardeşim,Eğer sorunsuz bi şekilde bitirirsen Müthiş olcak :) Sanırım Symbian 3e ilk Fps oyunu geliyor :)

backwater

backwater

Üye
güzel olmuş gerçekten , yalnız o kadar vurdugun halde neden ölmedi bu adamlar :))

Türe

Türe

Üye
Valla ne diyim çok güzel gözüküyo :eller:

memo326

Üye
öncelikle süper bir oyun olmuş başarılarının devamını dilerim. bence multiplayer modu hiç fena olmaz. ayrıca hikaye bir call of duty gibi olursa gerçekten çok tutar :good:

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
yaaa kardeşim ciddisin deme alay etmiyorsun ? Çünkü muhteşem görüyor ve aklımda bir sürü soru var. Bunu nasıl oynayacağız kombinasyonları biliyormusun :hmmm

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle süper bir oyun olmuş başarılarının devamını dilerim. Bence multiplayer modu hiç fena olmaz. Ayrıca hikaye bir call of duty gibi olursa gerçekten çok tutar :good:
aynen kardeşim hikayesiyle grafikleriyle herşeyini tam olucak

- - - Eklendi - - -

yaaa kardeşim ciddisin deme alay etmiyorsun ? Çünkü muhteşem görüyor ve aklımda bir sürü soru var. Bunu nasıl oynayacağız kombinasyonları biliyormusun :hmmm
Arkadaşım bilmesem neden kalkışayım bu işelere bu soruyuda sordunmu kendine dimi ama yoğurt olmadan ayran olmaz :)

- - - Eklendi - - -

Valla ne diyim çok güzel gözüküyo :eller:
Türe hemen elleri ovyşturmuşsun:D

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
peki hadi bakalım hayırlısı. Peki sence boyutu ne kadar olur. Bide tel kaldırcak mı o da var :)

punisher123

punisher123

Üye
Sorulacak çok soru var ama,Biz umutluyuz :) benim merak ettiğim cihazlarda nasıl bir performans alıcağız,Uyum sorunu vs. olursa ya,Bizim cihazlar Open gl 2.0 destekli,Oyun motoru buna uygunmu vs :D

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
peki hadi bakalım hayırlısı. Peki sence boyutu ne kadar olur. Bide tel kaldırcak mı o da var :)

Tahminim 70 yada 80 MB olucak ve Bu oyunlara özellikle S60^3 Modellere uyumlu olucak özellikle bu yöne çok özen gösteriyorum zaten oyunlar bitince bi süre deneme aşamasından geçicek.böylece hataları görüp düzeltme şansım olucak.sizde mağdur olmicaksınız.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Sorulacak çok soru var ama,Biz umutluyuz :) benim merak ettiğim cihazlarda nasıl bir performans alıcağız,Uyum sorunu vs. olursa ya,Bizim cihazlar Open gl 2.0 destekli,Oyun motoru buna uygunmu vs :D

Sakin olun ya.:D

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi

S60^3 Modellere uyumlu olucak özellikle bu yöne çok özen gösteriyorum zaten oyunlar bitince bi süre deneme aşamasından geçicek.böylece hataları görüp düzeltme şansım olucak.sizde mağdur olmicaksınız.

ANIL

ANIL

Admin
Gayet iyi gözüküyor. Devamı gelir ve başarılı olursun umarım...

• Beğen
Tepkiler: R58
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
İnternet hızımdan dolay video'yu izleyemedim ama karelere bir baktım muhteşem birşeye benziyor kolay gelsin :) :oke:

punisher123

punisher123

Üye
s60v3lü modellerde Gpu yoktur ancak? Gelişmiş grafiklerde sorun yaşarsınız,Symbian 3mü demek istediniz yoksa?

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
s60v3lü modellerde Gpu yoktur ancak? Gelişmiş grafiklerde sorun yaşarsınız,Symbian 3mü demek istediniz yoksa?
Oyunlar bu modellere uyumlu olacak Anna/Belle | Nokia N8, Nokia C6-01, Nokia C7-00, Nokia E7-00, Nokia E6, Nokia X7, Nokia 500, Nokia 603, Nokia 700, Nokia 701, Nokia 808 PureView (ayrıca nokia E6 modeline ayrı bir paket oluşturacam ekran boyutu bakımında)

punisher123

punisher123

Üye
Tmm işte :) Bunlar Symbian 3lü cihazlar,Gpuları var,Hayırlısı artık,Tekrardan kolay gelsin :) (Nokia 500 burda can çekişcek ama benden demesi,Gpu yok o garibimde :D )

Polymath

Polymath

Üye
Arkadaş azimle birşey yapan birşey yaparmış ya. Helal olsun :) Azminden dolayı kutlarım. Başarılarının devamını dilerim

Üst Alt