Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Arkadaşlar şuan bir arşiv hazırlıyorum Android hepsini yakında sunacağım..
Bekliyoruz

Arkadaşlar şuan bir arşiv hazırlıyorum Android hepsini yakında sunacağım..

Benide ekleyebilirsin
telefon turkcell t20 romlarla falan pek işim olmaz ama uygulamalarla aram çok iyidir bütün telefonlara ugun oyun , uygulama falan...
Telefon nedir? Ne tür bilgilerin var?

Tam olarak ne yapıyoruz şimdi? grupça tek bir çalışma üzerinemi odaklanacağız yoksa herkes ayrı işlerdemi uğraşacak?
Harbiden yazilim mi yapacagiz yoksa ne yapicaz yani 
Benim actigim konu vardi duzenlemeye gerek var mi ya da degisirmee ? Cm9 konusu
Başlığa Ak Güçler'i uygun bir şekilde yerleştirip iletirsen daha iyi olur. Mesela "Galaxy S2 Stabil CyanogenMod 9 ( GT-I9100 ) | Ak Güçler" yapabilirsin. Ya da "Ak Güçler | Galaxy S2 Stabil CyanogenMod 9 ( GT-I9100 )" yaparsın. Ekipten birinin konusu olduğu anlaşılır.Tam olarak ne yapıyoruz şimdi? grupça tek bir çalışma üzerinemi odaklanacağız yoksa herkes ayrı işlerdemi uğraşacak?
Özel rom yapmayı bilen birisi yardımcı olursa bizde uğraşırız yaparız benimde özel rom yapmak ile ilgili bir bilgim yok. Bu arada xperia pro custom romlar konusunun başlığına Ak Güçler yazısı eklenmiştir
Unuttuğum bir noktaya değinmişsinBaşlığa Ak Güçler'i uygun bir şekilde yerleştirip iletirsen daha iyi olur. Mesela "Galaxy S2 Stabil CyanogenMod 9 ( GT-I9100 ) | Ak Güçler" yapabilirsin. Ya da "Ak Güçler | Galaxy S2 Stabil CyanogenMod 9 ( GT-I9100 )" yaparsın. Ekipten birinin konusu olduğu anlaşılır.
Henüz aklımda birşey yok, önceden dediğim gibi. Özel rom yapmayı bilmiyorum, bilen biri yardımcı olursa belki özel romlara odaklanabiliriz. Ancak şimdilik yapılacak en iyi iş, önceki paylaşımlarımızı yeni ekibe uyarlamaktır. Yavaş yavaş ne yapacağımıza karar vereceğiz.

Özel rom yapmayı bilen birisi yardımcı olursa bizde uğraşırız yaparız benimde özel rom yapmak ile ilgili bir bilgim yok. Bu arada xperia pro custom romlar konusunun başlığına Ak Güçler yazısı eklenmiştir![]()

not 3 bana pek uymuyor çünkü msn'm yokama twitter verebilirim

Abi Son Tuğra degil miyiz biz ?
çok eski bir konu ama yinede onu da düzenledim
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...10-09-2011-by-n-a-w-y-441623.html#post3082687
Ama sağol yine de 
Samsung galaxy i9000 . Ama nawyde varkatılamiyormuyum
![]()

Napalım ozmn size başarılar![]()