(Ekip Kapatıldı) Son Tuğra Ekibi (Android Bölümü)

Sponsorlu Bağlantılar

Black

Black

Üye
Benide ekleyebilirsin

Black

Black

Üye

Telefon nedir? Ne tür bilgilerin var?
telefon turkcell t20 romlarla falan pek işim olmaz ama uygulamalarla aram çok iyidir bütün telefonlara ugun oyun , uygulama falan...

- - - Eklendi - - -

telefonun modeli maxifon değil maxiphone :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konu düzenlenmiştir. Sizlerde yaptığınız paylaşımları bana özel mesajdan konudaki kategorilere uygun şekilde iletirseniz konuya ekleyeceğim.

Türe

Türe

Üye
Benim actigim konu vardi duzenlemeye gerek var mi ya da degisirmee ? Cm9 konusu

PriZm

PriZm

Üye
Tam olarak ne yapıyoruz şimdi? grupça tek bir çalışma üzerinemi odaklanacağız yoksa herkes ayrı işlerdemi uğraşacak?

Türe

Türe

Üye
Tam olarak ne yapıyoruz şimdi? grupça tek bir çalışma üzerinemi odaklanacağız yoksa herkes ayrı işlerdemi uğraşacak?

Evet Ali den nokta atisi soru :D Harbiden yazilim mi yapacagiz yoksa ne yapicaz yani :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Benim actigim konu vardi duzenlemeye gerek var mi ya da degisirmee ? Cm9 konusu

Unuttuğum bir noktaya değinmişsin :) Başlığa Ak Güçler'i uygun bir şekilde yerleştirip iletirsen daha iyi olur. Mesela "Galaxy S2 Stabil CyanogenMod 9 ( GT-I9100 ) | Ak Güçler" yapabilirsin. Ya da "Ak Güçler | Galaxy S2 Stabil CyanogenMod 9 ( GT-I9100 )" yaparsın. Ekipten birinin konusu olduğu anlaşılır.

Henüz aklımda birşey yok, önceden dediğim gibi. Özel rom yapmayı bilmiyorum, bilen biri yardımcı olursa belki özel romlara odaklanabiliriz. Ancak şimdilik yapılacak en iyi iş, önceki paylaşımlarımızı yeni ekibe uyarlamaktır. Yavaş yavaş ne yapacağımıza karar vereceğiz.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

Unuttuğum bir noktaya değinmişsin :) Başlığa Ak Güçler'i uygun bir şekilde yerleştirip iletirsen daha iyi olur. Mesela "Galaxy S2 Stabil CyanogenMod 9 ( GT-I9100 ) | Ak Güçler" yapabilirsin. Ya da "Ak Güçler | Galaxy S2 Stabil CyanogenMod 9 ( GT-I9100 )" yaparsın. Ekipten birinin konusu olduğu anlaşılır.

Henüz aklımda birşey yok, önceden dediğim gibi. Özel rom yapmayı bilmiyorum, bilen biri yardımcı olursa belki özel romlara odaklanabiliriz. Ancak şimdilik yapılacak en iyi iş, önceki paylaşımlarımızı yeni ekibe uyarlamaktır. Yavaş yavaş ne yapacağımıza karar vereceğiz.
Özel rom yapmayı bilen birisi yardımcı olursa bizde uğraşırız yaparız benimde özel rom yapmak ile ilgili bir bilgim yok. Bu arada xperia pro custom romlar konusunun başlığına Ak Güçler yazısı eklenmiştir :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konuya yeni "Not"lar eklenmiştir. Ekibe katılan herkesin okumasını öneririm.

Özel rom yapmayı bilen birisi yardımcı olursa bizde uğraşırız yaparız benimde özel rom yapmak ile ilgili bir bilgim yok. Bu arada xperia pro custom romlar konusunun başlığına Ak Güçler yazısı eklenmiştir :)

Konuya eklediğim birinci Not'a göre konu başlığını değiştirirsen çok daha şık görünür :oke:

Ekip daha yaygın hale gelmeye başladı :eller:

- - - Eklendi - - -

Aklımda şuanlık Android Oyun'ları için bir ekip çalışması var. O da çok basit, şöyle olabilir; benim üst konu olan Android oyunları ekipteki üyeler telefonlarında denerler. Çalışmayan telefonlar için, ilgili üyeler çalışan versiyonları bulurlar ve bana rapor ederler. Bende ilgili oyunları uploadlarım ve çalışan telefon adına konuya eklerim. Üstelik telefonunda çalışan kişinin adına.

Şuan en çok hit alan Android Oyun daha sonra Özel Romlardır.

PriZm

PriZm

Üye
not 3 bana pek uymuyor çünkü msn'm yok :D ama twitter verebilirim

cukuleaks

Üye
Samsung galaxy i9000 . Ama nawyde var :'( katılamiyormuyum :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
not 3 bana pek uymuyor çünkü msn'm yok :D ama twitter verebilirim

MSN yoksa özel mesajla idare edeceksin. Benim twitter yok :)

Abi Son Tuğra degil miyiz biz ?

Konu düzenleme sınırı var, daha yeni 3 konu düzenledim. Biraz daha düzenlersem yetkilerim otomatikmen iptal olacak. Araya zaman koyarak tüm konuları ve resimleri değiştireceğim.

Bunu konuya ekleyemem :ehe Ama sağol yine de :good:

Samsung galaxy i9000 . Ama nawyde var :'( katılamiyormuyum :(

Yapacak birşey yok :bilmm

cukuleaks

Üye
Napalım ozmn size başarılar :(

PriZm

PriZm

Üye
tamam o zaman :)

ben CM9 Stable ve CM10 Nighly konularını açıyorum şu an :)

enterneoll

enterneoll

Üye
Gio için stabil bir rom yayınliyim mi ?

PriZm

PriZm

Üye
ben konuyu açtım epey büyük oldu S1 için olan bütün popüler rom-kernel'leri barındırıyor :) şu an yönetici onaylamasında :)

Üst Alt