[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çıkar akşama da uygulama menüsüne ayarlar diye menü eklemeye çalışıyorum bakalim olacak mi python kodlama basit duruyor

caglar b

caglar b

Üye
noss bar bak ne farkettim duvar kagıdını degiştirince ev ekranında efektler kısa süre çalışıyor sonra eski haline dönüyor
tamam benim gibi ev ekranında efekt sorunu yaşayan olursa her ev ekranına farklı duvar kagıdı atasın sorunu çözülür

• Beğen
Tepkiler: noss_bar ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
noss bar bak ne farkettim duvar kagıdını degiştirince ev ekranında efektler kısa süre çalışıyor sonra eski haline dönüyor
tamam benim gibi ev ekranında efekt sorunu yaşayan olursa her ev ekranına farklı duvar kagıdı atasın sorunu çözülür

teşekkür ederim dostum demekki temanın ekran görüntüsü efekt leri çalıştırmıyor ben şimdi duvar kağıdını değiştirdim ve sorunsuz çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
akifd

akifd

Üye
bende heryerde çalışıyor çok hızlı ve stabil harika oldu telefon

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

evet farketttim demek aynı duvar kağıdı kullanmayacağız bu aslında efkten kaynaklanan bir durum efektin oynatılabilmesi için iki duvar kağıdı lazım iki ekran var ama resimler aynı olunca efekt kodlamasını yapamıyor (küçük bir keşif duvar kağıtları aynı ama iki ayrı isimde olursa sorun yok gene oynatıyor bu bunun ilacı olabilir :) ) yani aynı resimden 3 farklı isim olacak :) çok masraflı mı olduk :) sisler bitti bir iki avkon modu önerin link atın yeter açılış mifi olabilir trasnparan mifler bir iki pil batarya mifi güzel şekil olsun uygulamaya gömeyim paylaşayım artık

- - - Eklendi - - -

teşekkür ederim dostum demekki temanın ekran görüntüsü efekt leri çalıştırmıyor ben şimdi duvar kağıdını değiştirdim ve sorunsuz çalışıyor

Dedim sana senden kaynaklan bir durum diye bak tema yüklemişsin birde hep orjinal takılıyom diyon neresi orjinal yedim kendi mi senin sorunun la uğraştığım kadar uygulama ile uğraşsaydım çoktan bitmişti Şaka şaka sorun çözüldüyse sevindim

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
evet farketttim demek aynı duvar kağıdı kullanmayacağız bu aslında efkten kaynaklanan bir durum efektin oynatılabilmesi için iki duvar kağıdı lazım iki ekran var ama resimler aynı olunca efekt kodlamasını yapamıyor (küçük bir keşif duvar kağıtları aynı ama iki ayrı isimde olursa sorun yok gene oynatıyor bu bunun ilacı olabilir :) ) yani aynı resimden 3 farklı isim olacak :) çok masraflı mı olduk :) sisler bitti bir iki avkon modu önerin link atın yeter açılış mifi olabilir trasnparan mifler bir iki pil batarya mifi güzel şekil olsun uygulamaya gömeyim paylaşayım artık

abi önceden yükleyenler kökten mi silip baştan yükliycek :(

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır onu da çözdüm hiç birey yapmayın ister sıfır ister var olan üzerine ama fx i kaldırabilirsiniz yeni fx te mifler falan var tek tek atmaya uğraşmaktan sa yeni fx kurun yeter aknskinsrv.dll aknIcon falan dokunmayın bir bakalım bu fx bunları değiştirebilecek mi fp1 de değiştirmede olur sıkıntı olmaz çünkü aknskinsrv.dll de yol c yeni si de c aynı şekilde aknIcon.dll de c yenisi de c. Benim şüphem reflesh olan aknskinsrv.dll de sorun olmaz onlarında da c asıl noka AknIcon onların e yenisi c eskinin yerine yenisi kuracak ama çalışıyor diye uyarı verir veya değiştirmezse AknIcon silip öyle kurulum yapmaları gerekir. FP1 ler rahar olsın reflesler bir dosya silebilirler görecek mifler değişmezse anlıyacaz

Jitou

Jitou

Üye
:tşk:

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
hayır onu da çözdüm hiç birey yapmayın ister sıfır ister var olan üzerine ama fx i kaldırabilirsiniz yeni fx te mifler falan var tek tek atmaya uğraşmaktan sa yeni fx kurun yeter aknskinsrv.dll aknIcon falan dokunmayın bir bakalım bu fx bunları değiştirebilecek mi fp1 de değiştirmede olur sıkıntı olmaz çünkü aknskinsrv.dll de yol c yeni si de c aynı şekilde aknIcon.dll de c yenisi de c. Benim şüphem reflesh olan aknskinsrv.dll de sorun olmaz onlarında da c asıl noka AknIcon onların e yenisi c eskinin yerine yenisi kuracak ama çalışıyor diye uyarı verir veya değiştirmezse AknIcon silip öyle kurulum yapmaları gerekir. FP1 ler rahar olsın reflesler bir dosya silebilirler görecek mifler değişmezse anlıyacaz

bakalım abi bekliyoruz:)

mustipa

mustipa

Üye
cfw de çalışırmı bu program

akifd

akifd

Üye
usta aklıma birşey takıldı hani bu fp1 ler için effects kapatma programı Varya onu kursak telefona kapatsak telefonun orjinal efekti Varya ortada dönüp duran programları açmaya çalışırken onu kapatsa ama senin fx effects leri kapatmasa olacak şeymi bu sizce

asigsasi

asigsasi

Üye
şimdide ev ekranını döndürdüğüm zaman efekt ler işlemiyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum birşey soracam şimdi sen buna joslogh mod ekleyince programla beraber mifleridemi upload edeceksin yani bunu yükleyenler modlama ile uğraşmayacakmı :hmmm

yoksa modu yine kendilerimi uygulayacak?

birde pil renk değişimi için dll dosyası sorun çıkarıyor, programdan yapılabilecekmi...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet avkon2 dert bütün mifler değişiyor bir avkon 2 değişmiyor o an kullanıyor diye hata veriyor xplore ile de silin mi yor adı bile değişmiyor bunun için bir çözüm bulacağım aklıma geliyor bir fikir bunu aknicon kullanıyor bunu d ye attırtıp her açılışta c den alıp d ye geçecek ordan kullanacak c deki kullanımda pasif kalacak sadece açılışta yarayacak

akifd

akifd

Üye
sağlık olsun yarın BIRGÜN onuda halledersin şu yaptığın bile günlerce unutulmaz ha varsa dünyanın en iyi effects lerini paylaşa bilirsin çok sağ ol 10numara paylaşım oldu bu

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
asigsasi

asigsasi

Üye
maalesef dostum olmuyor yine ufak bi sorundur da işte keşfetmek lazım

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ekran döndürme efektleri eksik bunlarda hiç bir efektin içinde döndürme yok hep orjinal kalıyor döndürme ekranı

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
sende de mi öyle

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamamdır avkon2 değişimi de oldu ben yapıyorum ya bu çocuk ilaç mübarek ilaç kafa zehir gibi :)

Bu modları yapan hep yarım yamalak yapıyor ben iç sevmem olacak dedim mi olacak bitti :)

- - - Eklendi - - -

evet 10 tane denedim aynı nokianın efeklerinde 142 dosya varken diğer efektlerde 100 110 120 arası orjinallerden 30 40 tane eksik bu efektler hep eski zaten yeni efektlerde tamamlarlar inşallah

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Üst Alt