5800 Yeni Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

realsunucum

Üye
    Konu Sahibi
5800 Yeni Güncelleme
Merhaba arkadaşlar 5800 için yeni bir güncelleme gelme ihtimali varmı ?

hunter41

hunter41

Üye
80 bin kere konu açıldı arkadaşım 5800 a güncelleme gelme ithimalı yok diye kaç kere söylendi.Devri kapanmış bir telefon nokia yeni telefonlarına getirirse güncelleme getirir.

fnldstntn

Üye
Yok...Hiç bir üretici 5 yıldan uzun süre bir ürününe destek vermedi...Hatta çoğü üretici 2 yıl bile vermiyor...

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Bu saatten sonra güncelleme gelmesi çok saçma olur.Artık eskiyi bırakıp yeniye yönel me vaktî.

Süleyman

Süleyman

Üye
diğer arkadaşlarında dediği gibi 5800 atık nokia gözünde bizim gözümüzdeki 3310 gibi. Nasıl biz 3310 a değer vermiyorsak onlarda artık 5800 değer vermiyor.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
bildiğim kadarıyla artık üretilmiyor 5800xm

44yunu44

44yunu44

Üye
Arkadaşım Elimizde anna ve belle den başka gelişme yok şuan forumdaki ufak hack lerle yetinicez :D

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
bırakın artık 5800'ı filan yeni tellere bakın nokıa lumialara bakın samsunga bakın sonye bakın 5800a bu saatten sonra güncelleme gelse ne işimize yarıyacaki :dry:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Gelmesini beklemeyin geleceksede yıllar sonra gelir o zamana kadar kim ölür kim colour ( kalır )

Süleyman

Süleyman

Üye
Gelmesini beklemeyin geleceksede yıllar sonra gelir o zamana kadar kim ölür kim colour ( kalır )
kimin ölüp kimin kalmayacağı belli değil ama o zamana 5800 sadece 4 sayıdan ibaret bir numara olacak :ehe

Atacan-

Atacan-

Üye
Bu telefon ölmez :D

Süleyman

Süleyman

Üye

Nokia Katil de :D
Biz değiliz
Sen hala kullanıyorsun ve kullanıyoruz.
Ben hiç bir telefonda bu kadar Dökümana sahip bir cihaz görmedim Android Sistemlilerde Dahil :D
orası öyle. Bizim burada 5800 için belediye dağıtmış diyorlardı :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Diyor Kendisi :)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Hacı naptın ya bende güncelleme geldi sandım :D Şu başlığı değiştir gelecek mi falan yap, az daha kalpten gidiyodum

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

goktas19

goktas19

Üye
Nokia Symbian devri bitiyor kardeşim... v5 kalır mı hiç?

- - - Eklendi - - -

Hacı naptın ya bende güncelleme geldi sandım :D Şu başlığı değiştir gelecek mi falan yap, az daha kalpten gidiyodum
:d: :d: :d: :d:

realsunucum

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkürler.Sadece sormak istedim.İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...