603 kamera sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
    Konu Sahibi
603 kamera sorunu
arkadaslar herhangi bir yazı çekerken aşırı derecede bulanık çıkıyo hiç birşey okunmuyor 2mp olan telefonumla bile çekince yazı daha net kamerayla alakalı bir sorunmu acaba ?

gariipp

gariipp

Üye
Ayarlardan ayarlı değilmi telefon ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kamerayla nesne arasında 30 santimlik mesafe bırakip çekim yap

meme4

meme4

Üye
sorun degil aynı durum başıma geldi ace kullanan arkadaşım yazıyı çekti cam gibi çıktı bende çektim okunmuyor bile ama normal bir fotograf çektigimde 603renkleri çok kaliteli çıkartıyor ace ise karanlık çekiyor sorun degil cameranın mercegi yazıyı çekemiyor malesef

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
    Konu Sahibi
sorun degil aynı durum başıma geldi ace kullanan arkadaşım yazıyı çekti cam gibi çıktı bende çektim okunmuyor bile ama normal bir fotograf çektigimde 603renkleri çok kaliteli çıkartıyor ace ise karanlık çekiyor sorun degil cameranın mercegi yazıyı çekemiyor malesef

aynen kardeş manzara çok iyi sanırım tek sorun 603de çünkü arkadaşımın 5800 var çok net çıkıyo yazıları ve ondan almak zorunda kalıyorum fotoyu

SheFy

SheFy

Üye
aynen kardeş manzara çok iyi sanırım tek sorun 603de çünkü arkadaşımın 5800 var çok net çıkıyo yazıları ve ondan almak zorunda kalıyorum fotoyu

cunku o telefonda otofokus var. 603 te otofokus yok ki makro cekim yapsin

- - - Eklendi - - -

ayrica o kamera sorunu degil otofokus olmayisi.

Yigit315

Yigit315

Üye
evet arkadaşlar. yazıyı hiç çekmiyor bu camera

asigsasi

asigsasi

Üye
kameraya daya cetvelin mercegini yazıları cam gibi çeksin

ThreeDi

ThreeDi

Üye
Auto Focus (otomatik odaklama) sistemi Nokia'nın sadece X6 ve N8 modellerinde var.Diğerlerinde yok malesef.

Yanlışsa düzeltin hocam.

aslanbaris

aslanbaris

Üye
Bende bu yüzden c6-01 ile yakın çekim yaparken dürbün merceği kullanıyorum xD çok net oluyorlar xD

anilakbay

Üye
Auto Focus (otomatik odaklama) sistemi Nokia'nın sadece X6 ve N8 modellerinde var.Diğerlerinde yok malesef.

Yanlışsa düzeltin hocam.

Benim önceki telefonumda da vardı otofocus 6720 classic de. Muhteşem fotoğraflar çekiyordu 603 berbat!

ThreeDi

ThreeDi

Üye
Hocam c6-01'in kamerası berbat ya sadece 603 değil.Örneğin 1 saat önce piknik yerinde fotoğraf çektik kuzenimde galaxy w var arkadaş o 5 mgpx benim telefon 8 mgpx karanlıkta galaxy w'nun çekimi ile c6-01'in çekiminin arasında çok fark var.c6-01'in kamerasındaki çift flaş galaxy w'nun tek led flaşına karşı gelemedi.Kamera çekiminin güzel olmasını istiyorsan sony ericson xperia serisi almanı tavsiye ederim.Veya da nokia 808 pure wiew al gerçeğinden bile iyi çekiyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt