Tema İstek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tema İstek
Merhaba arkadaşlar. Meego by fsx temasındaki ikonları Nokia Evolve 2 temasına aktarabilecek bir usta var mı ? Yapabilirseniz çok iyi olur :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin

Deneyin

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Deneyin

kardeşim süpersin çok sağol :oke: :tşk: sanırım pc den yaptın:) zahmet olmazsa bu svg ikonlarınıda temaya eklermisin.

Ekleyebilirsen muhteşem bir tema olur. Eğer yapabilirsen ismini farklı yap ayrı bir tema olarak yüklensin. Tekrardan çok :tşk:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
flow gray v2 temasındaki ikonları da Nokia Evolve 2 temasına aktarabilir miyiz lütfen

kardeşim süpersin çok sağol :oke: :tşk: sanırım pc den yaptın:) zahmet olmazsa bu svg ikonlarınıda temaya eklermisin.

Ekleyebilirsen muhteşem bir tema olur. Eğer yapabilirsen ismini farklı yap ayrı bir tema olarak yüklensin. Tekrardan çok :tşk:

ilerleyen vakitler de yaparım

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
çok sağol:D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Buyurun sanırım istediğiniz bu şekilde olması

Güle güle Kullanın :D

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: SymbianHacker ve Mesut Aktaş
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
  • Beğen
Tepkiler: SymbianHacker ve Nextman
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
müsaitseniz bi isteğim daha olacak

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
şey abi ben dün yanlış temayı demişim de kusura bakmayın ben flow gray temasındaki ikonları just color temasına aktarabilir miyiz diyecektim?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
şey abi ben dün yanlış temayı demişim de kusura bakmayın ben flow gray temasındaki ikonları just color temasına aktarabilir miyiz diyecektim?

Onları bulursan buraya forum linklerini eklersen daha iyi olur , sonra farklı versiyon işlemi yapmayalım.

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
Onları bulursan buraya forum linklerini eklersen daha iyi olur , sonra farklı versiyon işlemi yapmayalım.

peki abi hemen:
http://www.maxicep.com/symbian-3-wallpaper-temalar/flow-gray-v2-by-syarmwawa-nokia-belle-2-690690.html#post5203825 bundaki ikonları http://www.maxicep.com/symbian-3-wallpaper-temalar/just-color-premium-by-ind190-2-688794.html#post5201198 buna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt