Evet sürümden bahsediyordum, v20c de ufak çaplı sorun var gibi. bir üst versiyona yükseltirseniz sorununuzu ortadan kaldıracağına inanıyorumtam olarak ne demek istediğini anlayamadım ama. android sürümünü soruyorsanç 2.3.4 v20c
cok soru sordum ama nasil yukseltecem yardimci olur musun.Evet sürümden bahsediyordum, v20c de ufak çaplı sorun var gibi. bir üst versiyona yükseltirseniz sorununuzu ortadan kaldıracağına inanıyorum![]()
yok yaa hallettim 3g açık olunca acayip şarj yiyo![]()
aksi taktirde bişeyi yok kral gibi![]()

Telefonum android marketten indirme yapmıyor ama google yada facebooka giriş yapıyor. Bide telefon beklemeye girince Wi-Fi bağlantısını kesiyor.
kardeş fabrika ayarlarına dön bide öyle dene bakalımArkadaşlar telefonun ana ekran menüsü çalışmıyor ve ekran dokunulunca tepki vermiyor ve bir süre sonra "ana ekran uygulaması yanı vermiyor" mesajı çıkıyor kapanacak seçeneğini seçiyorum ama yine mesajı yolluyor neden olabilir OB kafayımı yedi sizce...

Arkadaşlar telefonun ana ekran menüsü çalışmıyor ve ekran dokunulunca tepki vermiyor ve bir süre sonra "ana ekran uygulaması yanı vermiyor" mesajı çıkıyor kapanacak seçeneğini seçiyorum ama yine mesajı yolluyor neden olabilir OB kafayımı yedi sizce...

arkadaslar fazla soruları fazla okumaya fırsatım olmadı ama benım sorunum telefonu actıgımda dokunmatık hıc bı sekılde calısmıyor dugmelerı calısıyor fakat dokunmatıkle hıcbısey yapamıyorum sorun ne acaba?