LG Optimus Black Sorunları ve Çözümleri Hakkında ! Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Sorunlarınız Çözüldümü ?

• Evet

Kullanılan: 7 30.4%
  • Hayır

Kullanılan: 16 69.6%

• Kullanılan toplam oy
    23

dahmet55

Üye
tam olarak ne demek istediğini anlayamadım ama. android sürümünü soruyorsanç 2.3.4 v20c

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
tam olarak ne demek istediğini anlayamadım ama. android sürümünü soruyorsanç 2.3.4 v20c
Evet sürümden bahsediyordum, v20c de ufak çaplı sorun var gibi. bir üst versiyona yükseltirseniz sorununuzu ortadan kaldıracağına inanıyorum ;)

dahmet55

Üye
Evet sürümden bahsediyordum, v20c de ufak çaplı sorun var gibi. bir üst versiyona yükseltirseniz sorununuzu ortadan kaldıracağına inanıyorum ;)
cok soru sordum ama nasil yukseltecem yardimci olur musun.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuzu güncelleştirmek için, Lg nin sitesinden lg mobile tools u indiriyorsunuz, daha sonrasında telefonunuzu usb kablosu yardımı ile pc nize baglıyorsunuz ve lg tools uygulamasını çalıştırıyorsunuz, zaten sizi yönlendiriyor :)

wansjaxell

wansjaxell

Üye
arkadaşlar, ben 3gündür kullanıyorum bu telefonu dun uygulama filan indiriyim diye butungun netteydim ve 4kez tam dolu şarj ettim yinede bitti gece..
telefonu 2.el aldım acaba bütün romları silip baştan yüklesem bi değişiklik olurmu??

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
ıkıncı el aldıgınız ıcın belkide bataryasının ömrüde bitmiş olabilir. siz yeni bir batarya almayı deneseniz?

aragorn1234

aragorn1234

Üye
merhaba çok mağdurum telefonumda devamlı sebeke sorunu var arayamıyorum,aranamıyorum,mesaj atamıyorum mesaj gelmiyor internete giremiyorum.teknoloji özürlüyüm en son gecen gün garantiye verdim yine düzelmedi.versiyonunu yükselttm gibisnden bişeyler dedi ama hala aynı telefonum.Android sürümü 2.3.4 versiyonu V20c.ne yapmalıyım lütfen yardım

badcat_

Üye
Arkadaşlar merhaba,
Lg optimus black p970 kullanıcısıyım.Sizden öneri görüş bekliyorum.
Ben bu cihazı aldıgımdan beri birgün rahat olmadım hiç memnun olmadım.
Vatan bilgisayardan aldıgım günden beri ne şarj sorununu aşabildim günde 2 defa garanti şarj ediyorum.Telefon çok yavaş ekran kilitleme ye bastıgında ve açtıgında arada çok uzun süre bekliyor .galeriye basıyorsun resimleri yüklemesi 20 saniye en az seksen resim var toplam 8 gb hafıza kartı aldım hızlansın diye herşeyi ona yükledim yine aynı arka planda az program varken çok şişiyor ram .telefon kendi kendine donup kapatmamı istiyor kitleniyor biri arıyor kitleniyor versiyonda attık root da yaptık fakat yine aynı pişmanım aldıgıma garantisi devam ediyor vatanda .Geçen gece de durup dururken telefon rehberini komple silmiş rezil etti yarı yolda bıraktı beni.

mevcut yazılım : android 2.3.4
yazılım versiyonu : lg p970 V20b

ne yapmam gerektiğini paylaşırsanız çok mutlu olurum arkadaşlar nolur yardım edin.kafayı yediriyor bu telefon bana çünkü ne internetten mutluyum bu telefonla yapılan herşeyden pişmanım iphone 3 bile yanında ferrari kalıyor.
yardımlarınızı bekliyorum

saygılarımla ;
burak

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Selam olsun, öncelikle hayırlı olsun sonrasında ise geçmiş olsun diyeyim..

bende optimus black kullanıcısıyım, fakat bu saydığın sorunlardan bir tek şarj problemine nail olmuştum, onuda junkdeffender mi ne ona benzer bir programla halletmiştim ayrıca ekran parlaklığını kısarakta bu sorunu halledebilirsin..

İkincisi rehberin silinmesi formatla alakalıdır yoksa başka türlü silinmez..

Bu arada versiyon orjinal versiyonsa bu gibi sorunların olmaması lazım, ancak rom ise romdan kaynaklı problem olabilir. Rom atacak isen sana zeus romunu tavsiye edebilirim son derece sağlam stabil bir romdur.. Kullandıkça sende farkına varacaksındır.

wansjaxell

wansjaxell

Üye
yok yaa hallettim 3g açık olunca acayip şarj yiyo :)
aksi taktirde bişeyi yok kral gibi :)

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
yok yaa hallettim 3g açık olunca acayip şarj yiyo :)
aksi taktirde bişeyi yok kral gibi :)

Muhakkak ki 3g dehşet götürüyor şarjı.. o yüzden kapatmak gerekiyor haklısın (: iyi sorunu halletmene sevindim :)

salih1478

Üye
arkadaşlar ben telefonumun ana temasındaki kanvasları silerken telefon dondu ve bütün kanvaslar silindi artık ana temamı kullanamıyorum kapanacak diy e bir yazı çıkıyor nasıl düzeltebilirim

mavibereli34

mavibereli34

Üye
Öncelikle Mrb.Benim LG P350 var ama bi konuda yardım lazım.nvtmsnbc yi her açtığımda ''Bağlantı Yok! Hesabınız şu anda oluşturulamıyor.Lütfen daha sonra tekrar deneyin.'' diye bir yazı çıkıyor ne yapmam lazım düzelmek için??

yesarioglu

Üye
Selam kardesim ben de bur lg p970 kullanicisiyim acaba android'in sürümünü nasıl yukseltebilirim bnmki su an 2.2.2 bildiğim kadariyla 2.3.6 ya kadar destekliyor yardımcı olursanız çook sevinirim :/

• Beğen
Tepkiler: turkuaz12

Pee

Üye
Telefonum android marketten indirme yapmıyor ama google yada facebooka giriş yapıyor. Bide telefon beklemeye girince Wi-Fi bağlantısını kesiyor.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum android marketten indirme yapmıyor ama google yada facebooka giriş yapıyor. Bide telefon beklemeye girince Wi-Fi bağlantısını kesiyor.

Sanırım bugüne özel bi sorun var, şuan benim telefonumda download etmiyor google play'den... Bir sorun var sanırım genel anlamda..
telefonunun ekranı kısıldıktan sonra bile wifi de bağlı kalmasını istiyor isen yapman gerekenler şunlar..

Ayarlar > Wi-Fi > Gelişmiş > Wi-Fi uyku İlkesi > Hiçbir Zaman

Hepsi bu kadar.

quiet_young55

quiet_young55

Üye
Arkadaşlar telefonun ana ekran menüsü çalışmıyor ve ekran dokunulunca tepki vermiyor ve bir süre sonra "ana ekran uygulaması yanı vermiyor" mesajı çıkıyor kapanacak seçeneğini seçiyorum ama yine mesajı yolluyor neden olabilir OB kafayımı yedi sizce...

alaStar

alaStar

Üye
Arkadaşlar telefonun ana ekran menüsü çalışmıyor ve ekran dokunulunca tepki vermiyor ve bir süre sonra "ana ekran uygulaması yanı vermiyor" mesajı çıkıyor kapanacak seçeneğini seçiyorum ama yine mesajı yolluyor neden olabilir OB kafayımı yedi sizce...
kardeş fabrika ayarlarına dön bide öyle dene bakalım

Bu arada ics gelecek kardeş :)

• Beğen
Tepkiler: quiet_young55

sinoxman

Üye
arkadaslar fazla soruları fazla okumaya fırsatım olmadı ama benım sorunum telefonu actıgımda dokunmatık hıc bı sekılde calısmıyor dugmelerı calısıyor fakat dokunmatıkle hıcbısey yapamıyorum sorun ne acaba?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi

en son yüklemiş olduğunuz uygulamalardan kaynaklı. Sizin telefonu fabrika ayarlarına döndürmenizde fayda var :)

- - - Eklendi - - -

arkadaslar fazla soruları fazla okumaya fırsatım olmadı ama benım sorunum telefonu actıgımda dokunmatık hıc bı sekılde calısmıyor dugmelerı calısıyor fakat dokunmatıkle hıcbısey yapamıyorum sorun ne acaba?

Telefonunuzda daha önce böyle bir sorunla karşılaşmış mıydınız ?

• Beğen
Tepkiler: alaStar

Üst Alt