Almalı mıyım sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kingof1903

kingof1903

Üye
    Konu Sahibi
Almalı mıyım sizce?
Arkadaşlar şimdi ace ile 603 arasında bi' değerlendirme yaptım ve 603'e karar verdim. Ama 603'ün fiyatı çok çabuk düşüyor neden böyle anlamadım. Bir, bir buçuk ay önce baktığım sitede 550 lira civarıydı şuanda 400 liraya kadar, hatta altına bile inmiş. Yorumlarınızı bekliyorum. Telefonda herhangi bir sorun mu var?

faruk26kuraf

Üye
bence c6 01 al tavsiyem bataryasını zor bulursun

erdgnblt

erdgnblt

Üye
e6 alabilirsin tasarımı çohoş

uurbyrkdr

Üye
alabiliyorsan 700 yada 701 al.
Ha o kadar para veremem diyorsan, o fiyata 603'den iyisini bulamazsın, al ve keyfine bak.
Emin ol pişman olmayacaksın :)

he bu arada 5800'a bile 250-300 verenler varsa, 603 en az 603 hakeder bence :D

gogis

gogis

Üye
dostum bu saatten sonra symbiana para vermek saçma olur ace al hd olmasa da dünyalar kadar oyun var seç beğen oyna derim. Viber gibi bi uygulama var daha ne isteyebilir ki insan? Param olsa en dandiginden de olsa bi ios veya androide geçeceğim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
603 o fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan 1 ghz 512 mb ram v.s .v.s ben tavsiye ederim

- - - Eklendi - - -

dostum bu saatten sonra symbiana para vermek saçma olur ace al hd olmasa da dünyalar kadar oyun var seç beğen oyna derim. Viber gibi bi uygulama var daha ne isteyebilir ki insan? Param olsa en dandiginden de olsa bi ios veya androide geçeceğim

ayrıca bu arkadaşada bakma gidipde ace falan alma çok pişman olursun :oke: bide üst modeller çıktıkca o tür orta segmentli telefonların piyasa fiyatı düşer ben c6 01 almıştım 550 liraya normal fiyatı 650 700 liraydı kesinlikle 603 al kaçırma o fiyata en iyi telefon

Scuderia.

Scuderia.

Üye
603 güzel telefon ama biraz daha kıyabilirsen parana 700 veya 701 tavsiye ederim bende 701 var çok begeniyorum 8mp kamerası olsun 1.3 ghz işlemcisi gayet yetiyor ve telefon gayet hızlı ve stabil.

meme4

meme4

Üye
400 tl var dediklerin nokia a.ş kayıtlı cihazlar dedildir yani türkiyeye getiren firma garantiyi vercek demektir o da nasıl destek verir bilemem benim telefon hem teleservice hem kvk hem genpa servis garantisi altında böyle bir telefon alcaksan 3 servistede işlem görebilen telefon al 603 güzel telefon ama türkiye parça stok sıkıntısı var ben bir batarya için 50 gün bekledim bu sorunun çözülcegine inanarak almanı isterim.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Arkadaşım fiyat Nokia 603 çok tutldu haliyle bi rekabet var o yüzden düştü..

great14

great14

Üye
Arkadaşım sakın Galaxy Ace alayım diye bir hataya düşme bi kere ram sıkıntısı oluyor cihazda ve gpu'su çok eski bir gpu ne hd oyun oynayabilirsin ne de cihazı stabil kullanamazsın. 500 lira civarı alınabilecek en hesaplı cep telefonu Nokia 603'tür.

gogis

gogis

Üye
603 o fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan 1 ghz 512 mb ram v.s .v.s ben tavsiye ederim

- - - Eklendi - - -

ayrıca bu arkadaşada bakma gidipde ace falan alma çok pişman olursun :oke: bide üst modeller çıktıkca o tür orta segmentli telefonların piyasa fiyatı düşer ben c6 01 almıştım 550 liraya normal fiyatı 650 700 liraydı kesinlikle 603 al kaçırma o fiyata en iyi telefon

1 gb ramle where is my water bile oynayamazsin. Saçma.

MaxipmaN

Üye
telefon vatanda 539 tl 400 tl olanları almayın

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ace alıp menüde, facebookta falan kasılmasını izleyeceğine 603 almanı tavsiye ederim. En azından telefon olarak kullanırsın.

gogis

gogis

Üye
Yanında da cetvel taşırsın yazıları çekmek için ;)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Arkadaşım sakın Galaxy Ace alayım diye bir hataya düşme bi kere ram sıkıntısı oluyor cihazda ve gpu'su çok eski bir gpu ne hd oyun oynayabilirsin ne de cihazı stabil kullanamazsın. 500 lira civarı alınabilecek en hesaplı cep telefonu Nokia 603'tür.

Arkadas aceyi kuzenim kullanıyor beninle ayni şeyleri yapiyor isinma filan yok sadece yüksek oyunlari açamıyor sen kullandınmi yoksa kullanmadan kafadanmi atiyorsun?

- - - Eklendi - - -

Ace alıp menüde, facebookta falan kasılmasını izleyeceğine 603 almanı tavsiye ederim. En azından telefon olarak kullanırsın.

Ne facede nede menude kasilma var kullandiysan sen sendr sorun vardir telefona vuris sokmuşsundur veya hic kullanmadin gelip bilip bilmeden yorum yapiyorsundur

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bende kullandım aceyi kesinlikle tavsiye etmem çok sorunlu bi cihaz ve ram sıkıntısı çekersin :oke: bi kere tarayıcısı ağır ramı çok az kalıyor 256 mb ram vardı sanırım çoğunu kaplıyor sanada 90 100 mb civarı kalıyor samsung kies telefonu görmüyor pc den güncelleme yapamassın ben aldım 1 ay sonra sattım kesinlikle tavsiye etmiyorum 603 al bak keyfine 512 mb ram yeter

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
ACE ALMA HAYATTAN SOĞURSUN. AYRICA 400 TL ye VARSA 2 TANE AL DERİM

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Yanında da cetvel taşırsın yazıları çekmek için ;)

30 cm yukarıdan çeker kırparsın. En azından bir face e girdin diye tüm telefon rehberin facebook kişi listenle karışmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt