CanKartaL
Emekli Yönetici
Arkadas aceyi kuzenim kullanıyor beninle ayni şeyleri yapiyor isinma filan yok sadece yüksek oyunlari açamıyor sen kullandınmi yoksa kullanmadan kafadanmi atiyorsun?
- - - Eklendi - - -
Ne facede nede menude kasilma var kullandiysan sen sendr sorun vardir telefona vuris sokmuşsundur veya hic kullanmadin gelip bilip bilmeden yorum yapiyorsundur
2 arkadaşımda ace var ve kullandığım için söylüyorum.
Birisinin telefonuna ace için olan 6-7 oyun attık. Bazılarının simgesi menüde göründü bazılarınınki görünmedi, bazıları ise yüklenemedi bile. Simgesi görünenleri oynayalım dedik açılmadılar. Sonra mağazadan yüklediği oyunlara baktım bizim burun kıvırdığımız javalar gibi.
Diğerinin telefonunda ise zaten menülerde kasıyordu. Bir de facebook a girelim dedik telefon kendinden geçti ki bu arkadaşım telefonu pek kurcalamaz da. Kurcalamadığı halde nasıl virüs girebilir ki. Bu kadar kolay mı sisteme virüs bulaşması?
Olayı sistem tartışmasına çevirmeden söylemek istediğim şu. Ace gibi düşük donanımlı bir android cihaz alacağına rahat rahat kullanabileceğin 603 almanı tavsiye ederim. Paran varsa daha yüksek fiyatlarda Neo V, Sola gibi cihazlar daha rahat kullanım sağlayacaktır. Ama ace i hiç tavsiye etmiyorum.
- - - Eklendi - - -
eminim onla uğraşmam
Zaten normalde kırpmakla da uğraşmıyorsun, galeride zoom yapman yeterli oluyor. Ayrıca Ace ile yakın çekim yapınca çok mu net okunuyor sanıyorsunuz?