C5-03 v23 Maxim Belle - Tanıtım

Sponsorlu Bağlantılar

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 v23 Maxim Belle - Tanıtım

C5-03 İÇİN YENİ CFW !

EKLENEN MODLAR:
Spb Shell ile en iyi ve hızlı Belle ekranı
Bildirimler çalışıyor
Ram kullanımı azaltıldı
Dahili Opera Mobile ile dailymotion,youtube,fizy,kiwi gibi sitelerde en iyi web deneyimi !
Top barı rp+ den istedğiniz zaman acıp kapayabilirsiniz.
5 adet kişiselleştirilebilir ev ekranı.
Shell'in oto acılmasını ayarlayabilir isterseniz shell siz kullanabilirsiniz.
Wifi ile sn'de 6 mgbit çekebilirsiniz.
Vb performans arttırıcı modlar.

En kısa sürede daha fazla resim ve mod ekleyip CFW'yi bitirip CFW bölümüne açacağım. Geçen seferki gibi yapmicam isteyen yüklesin.

Del Rey

Del Rey

Üye
SpeedyGo'yu kim Türkçeleştirmiş acaba. :ehe Sunucu'nun karşısındaki "Running" in çevirisi "Koşma" değil, "Çalışır durumda/aktif"tir.

Güzel, bekliyoruz :tebessüm:

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
SpeedyGo'yu kim Türkçeleştirmiş acaba. :ehe Sunucu'nun karşısındaki "Running" in çevirisi "Koşma" değil, "Çalışır durumda/aktif"tir.

Güzel, bekliyoruz :tebessüm:

Tesekkür ederim :) bu forumdan indirmiştm :)

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Bunun yerine samsung i8910 flash ev ekranının widgetlerini arttırsak daha iyi olmaz mı :? Tabi nasıl arttırılır onu bilemem :<

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
Bunun yerine samsung i8910 flash ev ekranının widgetlerini arttırsak daha iyi olmaz mı :? Tabi nasıl arttırılır onu bilemem :<

Flash ev ekranları eskisi gibi popüler değil şimdi herkes Belle arayüzü istiyor.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Tamam o zaman belle arayüz yerine anna arayüz denedin mi ? Daha güzel duruyor ve boyle yapmacık durmuyor.birkaç resim atım nasıl birde sen bak

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
Tamam o zaman belle arayüz yerine anna arayüz denedin mi ? Daha güzel duruyor ve boyle yapmacık durmuyor.birkaç resim atım nasıl birde sen bak

Anna arayüzüde var ama onda çok sorun var hem Anna'da geçmişte kaldı. Artık Belle dostum

Atacan-

Atacan-

Üye
Hayırlı olsun çok güzel gözüküyor..!!!

Süleyman

Süleyman

Üye
Hayırlı olur inşallah :oke:

caner5588

caner5588

Üye
bu spb nin ev ekranı mı

caner5588

caner5588

Üye
oooooooooo yani istediğimiz gibi ayarlarız ev ekranını öle mi

fikrizabit

Üye
ne zamana çıkar kardeş

Joker.

Joker.

Üye
Cfw ye çok kapsamlibir icon paketi göm 1.resimden beli oluyo nokia evolve olduğu

Atacan-

Atacan-

Üye
Cfw ye çok kapsamlibir icon paketi göm 1.resimden beli oluyo nokia evolve olduğu
Söylemek istediğin Temaydı sanırım ?
İcon paketinde Kapsam olmaz sadece Telefonun sistem dosyaları (mesajlar rehber dosya yöneticisi vs. vs. )
Bunlara icon paketi Düzenlenir ve cfw ye modlanmış programlar..

burakicyar

Üye
Hayırlı olsun kardeşim.

Üst Alt