Mum Sms 4.16 (SMS'leri şifreleme programı) 1 NUMARAA

Sponsorlu Bağlantılar

Thales

Üye
Çok Süper bi Program Teşekkürler :alkis

mesutyildiz

Üye
saol tskler

gokhanvo

Üye
sağol bende bunu arıyordum

35cilgin

Üye
yüklerken işlem başarısız diyor n70 için napmalıyım güzel programa benziyor ama yüklüyemedim...

ali123456789

Üye
tskleeerr..

koeksal_78

Üye
sagol kardes tsk edrim

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
sağol bende bunu arıyordum
ne demek sende saol kardeş ;)

yüklerken işlem başarısız diyor n70 için napmalıyım güzel programa benziyor ama yüklüyemedim...
kardeş ben hem kendime hemde biçok n70 e de yükledim ama hiç birinde böle bi sorunla karşılaşmadım we ilk defa senden duyuyorum.. bişey diemicem kusra bakma :(:( ama ben olsaydım hardformat :yuru :):) :ehe

önemli deiiiiill ;):ehe

sagol kardes tsk edrim
ne demek dostum sende sağol

@dem

Üye
paylasım ıcın cok tesekkur ederımmmmmm....
:sukur:

Midas

Üye
Sağolasın Tamda bu işe yarayacak bi program arıyodum teşekkürler :oke:
Bide affınıza sığınarak bi soru sormak istiyorum Bu Nokia N76 5300 Xpress Music gibi yeni duyurulan veya yeni çıkan telefonlar symbian 3rd 9.2 kullanıyor. Bunlarda hangi 9.1ler çalışır hangileri çalışmaz ? Hepsimi çalışır yoksa hiçbirimi çalışmaz? Deneyimlerimden faydalanarak söylüyorum n95te ve n73te çalışan programların çoğu çalışıyo fakat bunu belirleyebilmenin kesin bir yolu-yordamı yokmudur? şimdiden teşekkürler :D

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
paylasım ıcın cok tesekkur ederımmmmmm....
:sukur:

Sağolasın Tamda bu işe yarayacak bi program arıyodum teşekkürler :oke:

önemli deil sizde saolun

Midas kardeş
Bide affınıza sığınarak bi soru sormak istiyorum Bu Nokia N76 5300 Xpress Music gibi yeni duyurulan veya yeni çıkan telefonlar symbian 3rd 9.2 kullanıyor. Bunlarda hangi 9.1ler çalışır hangileri çalışmaz ? Hepsimi çalışır yoksa hiçbirimi çalışmaz? Deneyimlerimden faydalanarak söylüyorum n95te ve n73te çalışan programların çoğu çalışıyo fakat bunu belirleyebilmenin kesin bir yolu-yordamı yokmudur? şimdiden teşekkürler :D
bu soruna bişey diemicem walla :utan

volkan_1907

Üye
teşekkürler

doctor88

Üye
valla n gage qd telefonunda sorun cıkarmaz insallah saolasın dostum number one!!!

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi

funda4626

Üye
gerçekten çok güzel bir program teşekkür ederim çok işime yarayacak

drkaraoglan

Üye
Bu program fullse süper olur kanımca

küçüksüslü

küçüksüslü