Orjinal Cwf Hatalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Memko

Memko

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal Cwf Hatalı
Nokia x6'm var. Belle shell falan yükledim daha önce de yüklemiştim orjinale döndüğümde sorun olmamıştı. Dün gece yine yaptım başka bir cfw hoşuma gitmedi. Sonra Navifirmden orjinal cfwyi indirdim yüklüyorum herşey mükemmel ancak internet tarayıcının sağ altındaki seçenekler tuşuna basmıyor ve galeride resim açınca resimden çıkmak için sağ alt köşedeki geri tuşuna basmıyor sağ alt köşede bir sorun var yani. Bunu nasıl düzelteceğiz. Ayrıca Nokia x6 Rm-559 Code: 059B036 Navafirmde benim koduma uygun yazılım yok?

haqanguven

haqanguven

Üye
ayarlardan dokunmatik ekran kalibrasyon ayarı yaptınmı?
yazılımdan sonra depoyu biçimlendirip hard format attınmı?

Süleyman

Süleyman

Üye
Nokia x6'm var. Belle shell falan yükledim daha önce de yüklemiştim orjinale döndüğümde sorun olmamıştı. Dün gece yine yaptım başka bir cfw hoşuma gitmedi. Sonra Navifirmden orjinal cwfyi indirdim yüklüyorum herşey mükemmel ancak internet tarayıcının sağ altındaki seçenekler tuşuna basmıyor ve galeride resim açınca resimden çıkmak için sağ alt köşedeki geri tuşuna basmıyor sağ alt köşede bir sorun var yani. Bunu nasıl düzelteceğiz. Ayrıca Nokia x6 Rm-559 Code: 059B036 Navafirmde benim koduma uygun yazılım yok?
1-CWF değil CFW
2-Orjinal yazılım CWF değil OFW
3-S60v5 CFW'den OFW'ye Dönüş (Resimli Anlatım) bu anlatım dahilinde bir daha yükle bakalım sorun olacak mı :oke:

Memko

Memko

Üye
    Konu Sahibi
hocam kalibrasyon ayarı yok sanırım s60v5te hiç görmedim şimdi de baktım bulamadım. biçimlendirip hard formak atayım şimdi hemen
Sülümandönmez hataları fark ettim de düzeltmeye fırsat olmadı alışkanlık olmş cwf yazmak :) o ddiğinizin aynısını yaptım zaten tek fark crt 308 işaretini kaldırmamıştım ondan olmuş olma ihtimali var mı ?

Süleyman

Süleyman

Üye
hocam kalibrasyon ayarı yok sanırım s60v5te hiç görmedim şimdi de baktım bulamadım. biçimlendirip hard formak atayım şimdi hemen
Sülümandönmez hataları fark ettim de düzeltmeye fırsat olmadı alışkanlık olmş cwf yazmak :) o ddiğinizin aynısını yaptım zaten tek fark crt 308 işaretini kaldırmamıştım ondan olmuş olma ihtimali var mı ?
:) Bilmiyorum olabilir. Ama flash imkanınız varsa bir deneyin isterseniz.

Memko

Memko

Üye
    Konu Sahibi
Baştan deniyorum arkadaşlar yardımlar için teşekkürler durumu bildireceğim bakalım öğreneceğiz sorunun neden olduğunu :)

Süleyman

Süleyman

Üye
Baştan deniyorum arkadaşlar yardımlar için teşekkürler durumu bildireceğim bakalım öğreneceğiz sorunun neden olduğunu :)
Bekliyorum. :oke: bu arada benim konudaki linkler kırılmış şuan upload ediyorum. İstersen 5dk bekle linkleri yenileyeyim ondan sonra dene.

Memko

Memko

Üye
    Konu Sahibi
Ben başladım bile ama teşekkürler yüklerseniz diğer üyeler de faydalanabilir benim şimdi yapacağım da olmazsa sizin linkten denerim :)

Süleyman

Süleyman

Üye
Ben başladım bile ama teşekkürler yüklerseniz diğer üyeler de faydalanabilir benim şimdi yapacağım da olmazsa sizin linkten denerim :)
ben linkleri yeniledim. Siz başladıysanız sorun yok. Yalnız konudaki anlatımın ufakta olsa bir yerini atlamayın :oke:

Memko

Memko

Üye
    Konu Sahibi
Hepsini aynı şekilde yaptım yok olmuyor :) Tarayıcıdaki sorun geçti ancak fotograf önizlerken geri tuşu şu an çok milimetrik dokunuşlarla işlem yapıyor Geri yazısı küçük yazılı zaten kapladığı alan küçücük onun tam üstüne basmak gerekiyor o da tek elle kullanırken imkansız kalibrasyonda sorun var galiba napıcaz bilmiyorum :hmmm

Süleyman

Süleyman

Üye
Hepsini aynı şekilde yaptım yok olmuyor :) Tarayıcıdaki sorun geçti ancak fotograf önizlerken geri tuşu şu an çok milimetrik dokunuşlarla işlem yapıyor Geri yazısı küçük yazılı zaten kapladığı alan küçücük onun tam üstüne basmak gerekiyor o da tek elle kullanırken imkansız kalibrasyonda sorun var galiba napıcaz bilmiyorum :hmmm
yükledikten sonra hard attın mı?

Memko

Memko

Üye
    Konu Sahibi
Evet hocam hard da attım

Memko

Memko

Üye
    Konu Sahibi
Dokunma girişi sekmesi altında kalibrasyon yok malesef Yazma Dili - Türkçe ve Uyarlanır Arama - Açık bunlar var. Çok teşekkür ederim Süleyman bey artık olmadı servis yolu gözükecek

Süleyman

Süleyman

Üye
Dokunma girişi sekmesi altında kalibrasyon yok malesef Yazma Dili - Türkçe ve Uyarlanır Arama - Açık bunlar var. Çok teşekkür ederim Süleyman bey artık olmadı servis yolu gözükecek
başka yol yok o zaman. Rica ederim. Bir de sorununu çözseydik iyiydi.

Memko

Memko

Üye
    Konu Sahibi
Artık teknik servis çözer inşallah :) gerçi bu telefonunu 6. sorunu oluyor aksesuar sorunlarını da sayarsak

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Dostum X6 kapasitif olduğu için kalibrasyon yapamazsın bence sorunun yazılımsal X6 için sorunsuz cfw istersen kendim için editlediğim promod belleyi upload ederim ve farkı hissedersin :oke:

Süleyman

Süleyman

Üye
@Memko
Hakanın dediğini bir dene istersen gerçi ofw yapıyorsa hepsinde yapar ama denemekte fayda var :oke:

Memko

Memko

Üye
    Konu Sahibi
Hakan kardeşim upload eder ve linkini aylaşırsan çok sevinirim bakalım bir de onu deneyelim. Sitedeki belleler hoşuma gidiyor ancak menüdeki yazıları vs. oldukça küçük gözü yoruyor o yüzden kullanmıyorum

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Hakan kardeşim upload eder ve linkini aylaşırsan çok sevinirim bakalım bir de onu deneyelim. Sitedeki belleler hoşuma gidiyor ancak menüdeki yazıları vs. oldukça küçük gözü yoruyor o yüzden kullanmıyorum

şifre: cepmod.c*om yıldızı sil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt