Android 4.0 Tabletimin Desenini Unuttum...

Sponsorlu Bağlantılar

CrySource

CrySource

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.0 Tabletimin Desenini Unuttum...
arkadaşlar tabletimi kullanamıyorum deseni unuttum olay şöyle oldu
yazlıktaydım internetim yoktu desen koruması koydum deseni unuttum yanlış denemelerden sonra gmail hesabım ile açmamı istedi bende internet olmadıgı için eve kadar bekledim eve geldigimde internet baglantısı yapamıyorum Internet bağlantısı yok yazıyor oraya basıyorum birşey olmuyor basılmıyor yani ne yapmalıyım ? ? açmam lazım tableti

yani benim sadece nete baglanmam lazım gerisi kolay girerim şifremi adresimi açılır help please :((

Marka model Onyo Haipad Winner team edition

dadaraz

dadaraz

Üye
Geçmiş olsun...

Kerim.

Kerim.

Üye
Gmail den oluyo diye biliyorum ama.

Pianist07

Pianist07

Üye
Üzgünüm ama tek çare format gibi görünüyor...

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Herkes şifresini unutuyor bu aralar

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Benim bildiğim internete gerek yok yani bende desen koruması kullanıyodum eski telefonumda unuttuğum zaman internet bağlantısı olmadan google play üyeliğimi yazıyordum direk giriyordu.Galiba daha önceden senkronize etmek gerekiyor.

CrySource

CrySource

Üye
    Konu Sahibi
Onyo haipad winner team edition

CrySource

CrySource

Üye
    Konu Sahibi
Nette baktım.bulamadım.power tuşuna ve geri tuşuna falan basmayı denedn mi?

hayır denemedim ama modemlerde falan olur ya küçük bir delik içinde buton olur oraya bastırdım bekledim birşey olmadı servisi aradım bize gönderin sistem yüklememiz lazım tekrar dedi ben format atsdam sorun olurmu garantisi falan gidermi dedim bi deneyin yapabiliyosanız dedi

Kerim.

Kerim.

Üye
hayır denemedim ama modemlerde falan olur ya küçük bir delik içinde buton olur oraya bastırdım bekledim birşey olmadı servisi aradım bize gönderin sistem yüklememiz lazım tekrar dedi ben format atsdam sorun olurmu garantisi falan gidermi dedim bi deneyin yapabiliyosanız dedi

Benim exper tablette tablet kapalıyken geri+power tuşuna basınca oluyodu ama senin ki bilmiyorum.dene bi kendin eğer olmazsa yolla servse

CrySource

CrySource

Üye
    Konu Sahibi
Benim exper tablette tablet kapalıyken geri+power tuşuna basınca oluyodu ama senin ki bilmiyorum.dene bi kendin eğer olmazsa yolla servse

dewnicem ama 145 tl dediler ya çok değilmi sencede ne yapılcak dedim sistem kurulacak dedi

CrySource

CrySource

Üye
    Konu Sahibi
Neredeyse bir çin malı tablet fiyatı dostum.. Kesinlikle fazla..

Neyse halletim formatladım :D sonrada servisi arayıp formatladım gerek kalmadı 145 tlye dedim adamlar peki dedi :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt