Samsungtan apple'a ibretlik ayar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
incitemfm

incitemfm

Üye

o nasıl site yav :D
yani şöyle büyük haber sitelerinde felan yokmu
sana hürriyet gazetesini getirsek inanmazsın. uğraşamam valla

- - - Eklendi - - -

HABER365 kardeş al

codblackops2

codblackops2

Üye
sana hürriyet gazetesini getirsek inanmazsın. uğraşamam valla

- - - Eklendi - - -

HABER365 kardeş al

bende inanmak istiyorum ama emin olmak istiyorum :D

dur bakalım apple veya samsung taraflarından açıklama gelcek mi :hmmm

ozakin70

ozakin70

Üye
İçime mi doğdu ne bende bozukluk olarak versin de kapak olsun dediydim ben 4 ucak dediydim ama bak adamlar 30 tir yapmış ;-)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Haha :d:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:zuhaha: forumdaki smiley lar yetmez buna çok iyi ya helal lan samsung :kop2:

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
MrExpert

MrExpert

Üye
Madem oyle 5 centten 1 milyar dolar için 20 milyar tane 5cent lazım Bukadar 5centi samsung nerden bulucak ?

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

MaxipmaN

Üye
oha tek kelime :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
belli ki samsungun başına bizim temel geçmiş :ehe

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Yalan haber beyler inanmayın.Samsung temyize gitmeden ödeme yapmayacağını bildirmişti.

- - - Eklendi - - -

Dün çeşitli internet sitelerinde Samsung'un 'a ödemeye mahkum olduğu 1 milyar dolar tazminatı bozuk 5 centlerle ödediği haberi çıktı.
Samsung'un Silikon Vadisi'nde bulunan Apple merkezine 30 tır dolusu bozuk para gönderdiği dedikodusu kısa süreli de olsa ABD'li haber sitelerinde de kendisine yer buldu. Hatta ödemenin bu şekilde yapılmasını bizzat Samsung CEO'su Kwon Oh-hyun'un istediği iddia edildi.

Bu haberin yalan olduğunu anlamak için çok fazla bir araştırma yapmaya gerek yok çünkü Samsung Cuma günü Apple ile arasındaki patent davası sona erince zaten konuyu temyize götüreceklerini ve ödemenin şu anda yapılmayacağını açıklamıştı. Bunun yanında arka arkaya 30 tırı da bölgede gören olmamış.

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Haberin yalan olduğu bir çok yerde açıklanmıştı.Sadece şaka yapmaya çalışan bir arkadaş bütün dünyayı sarsmış galiba :D

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
:kop2:

PriZm

PriZm

Üye
Haberin yalan olduğu bir çok yerde açıklanmıştı.Sadece şaka yapmaya çalışan bir arkadaş bütün dünyayı sarsmış galiba :D
ama arkadaş epey zekiymiş kimsenin aklına gelmezdi böyle bir yalan:ehe(tabi eğer yalansa:hmmm)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

ama arkadaş epey zekiymiş kimsenin aklına gelmezdi böyle bir yalan:ehe(tabi eğer yalansa:hmmm)

Başka bir arkadaşta demişti zaten "Yalan haber beyler inanmayın.Samsung temyize gitmeden ödeme yapmayacağını bildirmişti." diye.Arkadaş zekiymiş ama zamanlamayı iyi yapamamış malesef.Eğer dişini biraz daha sıkıp doğru zamanda yapsaydı ne Apple ne de Samsung yalan haber diye açıklama yapmazdı ve bir çok kişi gerçek zannederdi.Gerçi hala zannediyor.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Samsung aşmış :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ayrıca Samsung'u az buz tanıyan biri bile çirkeflik yapmadan adam gibi o parayı Apple'a vermeyeceğini bilir.Burdaki olay Samsung'un cebinden çıkan para değil karizmasının ve isminin lekelenmesi.Çünkü bu davayı kaybetmesi Apple çakması olduğunu kanıtlıyor Samsung bunun üstüne paşa paşa parasını öderse kendiside bunu kabul etmiş olur.

Dampierre

Dampierre

Üye
Ancak samsung bu haberi gördükten sonra gerçekten yapabilir bu 5 cent olayını, o zaman ortalık karışır. Hepsi 5 cent olmasada hepsi bozuk para olsun :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yahu yalan oldugu zaten belli gulmek icin yapilmis bir sey zaten 5 cent ile degil zaten samsung temyiz edecek bunu boyle bir olamaz ben fotografa guldum :D

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
:zuhaha: Samsung Bu haberi görüp gerçektende tır göndersin :ehe apple haketmiş olur para paradır :zuhaha:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aslında yapsa hakikaten güzel olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...