Samsungtan apple'a ibretlik ayar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anet01

Üye
ahahaha iyi yapmis :D :D

TOLGAHAN72

Üye
Braaavvoooo samsung`a helel olsun iyi yapmis..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
İki dünya devi marka bildiğiniz üzre geçtiğimiz günlerde patent olaylarından dolayı davalık olmuşlardı ve Samsung , Apple 'a 1 milyar dolar gibi rekor derecede bir tazminat ödeyecekti ! Bu sabah Apple'ın kampüs binasına 30 'dan fazla kamyon yanaştı. Başta bir yanlışlık olduğu sanılsada aslında bir yanlışlık yoktu. Samsung ödemesi gereken 1 milyar doları 5 centlik bozukluklar şeklinde ödemek istemişti sadece o kadar. Tazminatın ödeme ayrıntılarında nasıl ödeneceğine dair bir ibare yer almamasıda Apple'ın elini kolunu bağladı. Şimdi Apple yetkilileri 30 kamyonu geçik bozukluğu kabul edecek bir banka arama telaşına düştü. :zong:
SAMSUNG kanıttırmış beyler:ehe:seytan6:
buyrun buda resmi:D

Hey Allah'ım yaaaaa :D :D :D Yemin ediyorum Apple'nin diğer firmalara karşılık yaptığı bu tür davalardan - diğer firmaların yeni cihazlarını bazı ülkelerde satımını aksatması gibi durumlardan hiç hoşnut değildim- Samsung'un ödeyeceği miktarada üzülmüştüm ama Samsung'u AYAKTA ALKIŞLIYORUM wallahi yaaa süper olmuş gülmekten gözlerimden yaşlar geldi yaa :D :D :D

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Akıllıca

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Beyler haber gerçek değil sadece espiridir. piyasada 1 Milyar dolar edecek kadar çok 5 Cent yoktur. İnanan sayısı çok fazla buna gerçekten :D :D :D

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Beyler haber gerçek değil sadece espiridir. piyasada 1 Milyar dolar edecek kadar çok 5 Cent yoktur. İnanan sayısı çok fazla buna gerçekten :D :D :D
saydın mı?nerden bilyon?:naughty:

- - - Eklendi - - -

ayrıca espri bile olsa konuşma tarzın yanlış:oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
Haber doğru mu sahte mi belli değil ama doğruluk yüzdesi daha fazla apple saklamada samsung kaynaklari doğruluyor eğer doğruysa ayakta alkışlıyorum ve samsung senfoni yapmış diyorum

incitemfm

incitemfm

Üye
gerçek kardeşim bu foruma ve türkiyeye geç düştü sadece. yabancı siteler çalkalandı baya

MuhammedAliAKB

Üye
:d :d

- - - Eklendi - - -

:D :D

codblackops2

codblackops2

Üye
Bence gerçek değildir :hmmm

PriZm

PriZm

Üye
haber gerçek beyler :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Her yerimle güldüm gerçekmi bilmiyorum ama süper olmuş bu :D apple onları eritip işlemcilerin çipllerinde falan kullansın :d:

codblackops2

codblackops2

Üye
gerçek demekle gerçek olmuyor kaynak verin yahu sağlam :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
apple'a amma oyun yapmış haa :ehe

haltie

haltie

Üye

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
adamlar ince düşünmüş :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...