Kerim.
Üye
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah![]()

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah![]()

İki dünya devi marka bildiğiniz üzre geçtiğimiz günlerde patent olaylarından dolayı davalık olmuşlardı ve Samsung , Apple 'a 1 milyar dolar gibi rekor derecede bir tazminat ödeyecekti ! Bu sabah Apple'ın kampüs binasına 30 'dan fazla kamyon yanaştı. Başta bir yanlışlık olduğu sanılsada aslında bir yanlışlık yoktu. Samsung ödemesi gereken 1 milyar doları 5 centlik bozukluklar şeklinde ödemek istemişti sadece o kadar. Tazminatın ödeme ayrıntılarında nasıl ödeneceğine dair bir ibare yer almamasıda Apple'ın elini kolunu bağladı. Şimdi Apple yetkilileri 30 kamyonu geçik bozukluğu kabul edecek bir banka arama telaşına düştü.
SAMSUNG kanıttırmış beyler
buyrun buda resmi
Yemin ediyorum Apple'nin diğer firmalara karşılık yaptığı bu tür davalardan - diğer firmaların yeni cihazlarını bazı ülkelerde satımını aksatması gibi durumlardan hiç hoşnut değildim- Samsung'un ödeyeceği miktarada üzülmüştüm ama Samsung'u AYAKTA ALKIŞLIYORUM wallahi yaaa süper olmuş gülmekten gözlerimden yaşlar geldi yaa

saydın mı?nerden bilyon?Beyler haber gerçek değil sadece espiridir. piyasada 1 Milyar dolar edecek kadar çok 5 Cent yoktur. İnanan sayısı çok fazla buna gerçekten![]()
![]()
![]()

gerçek kardeşim bu foruma ve türkiyeye geç düştü sadece. yabancı siteler çalkalandı bayaBeyler haber gerçek değil sadece espiridir. piyasada 1 Milyar dolar edecek kadar çok 5 Cent yoktur. İnanan sayısı çok fazla buna gerçekten![]()
![]()
![]()
+1.gerçek kardeşim bu foruma ve türkiyeye geç düştü sadece. yabancı siteler çalkalandı baya
araştır biraz ben gazetede gördüm 2gün önce filan sende araştırgerçek demekle gerçek olmuyor kaynak verin yahu sağlam![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız