N8 Belle Refresh cfw by Emre Karaşahin v 1.5.3 [10.09.12] (ses sorunu aşıldı)

Sponsorlu Bağlantılar

musthi38

musthi38

Üye
Eline sağlık aga.Şimdilik sorun yok.Ufak da olsa bir sorun var.Seçenekler tuşuna bastığımıza ekran fazla beyaz oluyor yazıları görmek zorlaşıyor.Tabi sırf seçeneklerde değil mesaj gelince,klavyeyi açınca da öyle.Buna da bir el atarsan sevinirim.Emeğine sağlık

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
o efekten kaynaklı

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
RomPatcher'ı açınca "/sys/bin/Patcher*.LDD Not Found!" hatası alıyorum. Başka bir sorunla karşılaşmadım. Ellerine sağlık. Eğer mümkünse rompatcher'ı flashsız düzeltelim!

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
o sorun değil norton hack yükle karantinadan restore all de sorunsuz kullan refreshde installserver core a gömülemiyor o nedenle böyle oldu

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
o sorun değil norton hack yükle karantinadan restore all de sorunsuz kullan refreshde installserver core a gömülemiyor o nedenle böyle oldu

Tamamdır hallettim. Başka bir sorun yok gibi! Emeklerine sağlık. Kusura bakma sorun sorun diye seni yorduk ama! Tekrar eline sağlık ...

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
sayende eksikleri kapattım eyv

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa

MoLeCK

Üye
hocam şimdi linkler yenilendimi neyi indirmemiz lazım tekrar şu kamerayı düzeltmek için ?

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
ben orjinalini kurdum sonra senin hazırladığın cfw yi gördüm indirdim ama hata veriyor kurulmuyor neden acaba

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
hocam şimdi linkler yenilendimi neyi indirmemiz lazım tekrar şu kamerayı düzeltmek için ?

Yenilenen linkleri indirip flashlıyosun oluyor! Kamera hatası giderilmiştir!

- - - Eklendi - - -

ben orjinalini kurdum sonra senin hazırladığın cfw yi gördüm indirdim ama hata veriyor kurulmuyor neden acaba

Phoenix'le refurbish yap, yaparken optionstan kırmızı yazan RM-596_M032.56.emmc.fpsx'i sil OK'le ve sonra Refurbishle! Bu kadar, kolay gelsin ...

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
pil rengini orjinale nasıl çeviririzz..

egeakrc

egeakrc

Üye
ben bu cfw yi yükledim ço güzel özelliklede açık uygulamalar :)
ama bir sorunum var numara çevirmeye giremiyorum açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim ...

stephen9

stephen9

Üye
Bravo arkadaşım eline emeğine sağlık bu kadar kısa zamanda bu kadar stabil bir cwf yaptığın için seni kutluyorum sağolasın :alkis

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
egeakrc bu linkler ile tekrar flashla sorunun hallolacak

cihatyılmaz

Üye
gayet stabil i cfw olmuş teşekkürler

Dereck

Dereck

Üye
Sorunsuz bir şekilde güncelledim çok teşekkürler

Üst Alt