çok açıldı biliyom

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakkk97

Üye
fotoğraf istemiyoruz ki boy ve kilo fotoğrafın zaten var :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi

Bu mu kötü :sahan:
Basketbol vs oynarsan süt ürünleri tüketirsen ciddiyim 1.85'e kadar yolun var :)

Hocam 18 yaşı geçtim :)
15 yaşında falan olsam ümitli olurdum ama çok zor artıkın :)
Zaten 180 görsem yeter bana :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bende ilk okulda kiloluydum baya. Kafaya takmadım pek. Lise 1'de kız olayınada önem vermeye başladım. O zaman yaşıtlarımdan kısaydım 1.65 felandım. Gaza geldim aklıma geldikçe evin içinde koşuyordum. Her gün mekik şınav felan derken herkes psikolojimin bozulduğunu felan sandı. Şimdi 11 bitti boyum 1.77 felan sanırım kilo normal. Kız ortamı iyi :D
Demem o ki her şey istemeye bağlı. Örneğin kötü basket oynarım ama yinede o zaman iyi oynayanların maçına girerdim. Amacımın spor olduğunu bildiklerinden oyunuma laf etmezlerdi. Hala böyle :)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Bende ilk okulda kiloluydum baya. Kafaya takmadım pek. Lise 1'de kız olayınada önem vermeye başladım. O zaman yaşıtlarımdan kısaydım 1.65 felandım. Gaza geldim aklıma geldikçe evin içinde koşuyordum. Her gün mekik şınav felan derken herkes psikolojimin bozulduğunu felan sandı. Şimdi 11 bitti boyum 1.77 felan sanırım kilo normal. Kız ortamı iyi :D
Demem o ki her şey istemeye bağlı. Örneğin kötü basket oynarım ama yinede o zaman iyi oynayanların maçına girerdim. Amacımın spor olduğunu bildiklerinden oyunuma laf etmezlerdi. Hala böyle :)

Ya şimdi ünide direkt ortama giremem önce bi tanışmak gerek sonrası gelir zaten :)

Lisede son haftalar hergün oynadık. Ama hepsi benim seviyemdeydi arkadaşların çok eğlenceli oluyodu :)
Ünide de İnşAllah kendi kafamdan arkadaş bulup spor yapabilirim. Bide dpor salonlarında falan uzamaya yardımcı aletler var mıdır?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Ya şimdi ünide direkt ortama giremem önce bi tanışmak gerek sonrası gelir zaten :)

Lisede son haftalar hergün oynadık. Ama hepsi benim seviyemdeydi arkadaşların çok eğlenceli oluyodu :)
Ünide de İnşAllah kendi kafamdan arkadaş bulup spor yapabilirim. Bide dpor salonlarında falan uzamaya yardımcı aletler var mıdır?
koşarsan boyuna gider zaten kilon bence. salona felan para vermeye gerek yok.

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi

dediklerimi yap emin ol görürsün :)

İnşAllah hocam o boya gelirsem ve fit olursam vücut olarak rahat olurum ve sadece dersime bakarım :)

koşarsan boyuna gider zaten kilon bence. salona felan para vermeye gerek yok.

Evimizin yakınında ilkokul var. Gidip orda tek başıma yarım saat 45 dakka basketbol oynuyom 2 gündür ama çok sıkılıyom kimse olmayınca. Birileri olsa 3 hatta 4 saat oynarım somuru:

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

İnşAllah hocam o boya gelirsem ve fit olursam vücut olarak rahat olurum ve sadece dersime bakarım :)

Evimizin yakınında ilkokul var. Gidip orda tek başıma yarım saat 45 dakka basketbol oynuyom 2 gündür ama çok sıkılıyom kimse olmayınca. Birileri olsa 3 hatta 4 saat oynarım somuru:
kalabalık yerlere git o zaman :)

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi

Revengeful

Emekli Yönetici
1.75 in nesi kısa yahu :D

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Bende 1 ,75 Olaydım İSmail Abartma Yahu ..

codblackops2

codblackops2

Üye
FatoŞ

FatoŞ

Üye

Kız olsam uzunum derdim :D

- - - Eklendi - - -

İdeal değil be hocam :)
Yaşını bilmiyom ona göre hitap edemiyomasam k.bakma.
Benim idealim 181-184 arası :)

Oho Valla sende İnatçısın İsmail :)
1 , 75 iyidir :kıskıs:

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Benim boy 18 ken 1.78 di, yaş 22 hâla 1.78 :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt