ismail abinin telini hackledim bu da ismail abinin resmi![]()

Boyunu söylersen daha ne kadar uzayabilecegini vs. Tahmin edebiliriz.dalga gecileceginden mi korkuyorsunemin ol öyle birşey olmaz
![]()

O kadarda değel
- - - Eklendi - - -
Boyum 1.75 +-1civarı kilom da 85+-1 civarında![]()

Bu mu kötü
Basketbol vs oynarsan süt ürünleri tüketirsen ciddiyim 1.85'e kadar yolun var![]()

Bende ilk okulda kiloluydum baya. Kafaya takmadım pek. Lise 1'de kız olayınada önem vermeye başladım. O zaman yaşıtlarımdan kısaydım 1.65 felandım. Gaza geldim aklıma geldikçe evin içinde koşuyordum. Her gün mekik şınav felan derken herkes psikolojimin bozulduğunu felan sandı. Şimdi 11 bitti boyum 1.77 felan sanırım kilo normal. Kız ortamı iyi
Demem o ki her şey istemeye bağlı. Örneğin kötü basket oynarım ama yinede o zaman iyi oynayanların maçına girerdim. Amacımın spor olduğunu bildiklerinden oyunuma laf etmezlerdi. Hala böyle![]()

koşarsan boyuna gider zaten kilon bence. salona felan para vermeye gerek yok.
Ya şimdi ünide direkt ortama giremem önce bi tanışmak gerek sonrası gelir zaten
Lisede son haftalar hergün oynadık. Ama hepsi benim seviyemdeydi arkadaşların çok eğlenceli oluyodu
Ünide de İnşAllah kendi kafamdan arkadaş bulup spor yapabilirim. Bide dpor salonlarında falan uzamaya yardımcı aletler var mıdır?
dediklerimi yap emin ol görürsün
Hocam 18 yaşı geçtim
15 yaşında falan olsam ümitli olurdum ama çok zor artıkın
Zaten 180 görsem yeter bana![]()

dediklerimi yap emin ol görürsün![]()

koşarsan boyuna gider zaten kilon bence. salona felan para vermeye gerek yok.

kalabalık yerlere git o zaman
İnşAllah hocam o boya gelirsem ve fit olursam vücut olarak rahat olurum ve sadece dersime bakarım
Evimizin yakınında ilkokul var. Gidip orda tek başıma yarım saat 45 dakka basketbol oynuyom 2 gündür ama çok sıkılıyom kimse olmayınca. Birileri olsa 3 hatta 4 saat oynarım![]()

kalabalık yerlere git o zaman![]()

1.75 in nesi kısa yahu![]()

1.75 in nesi kısa yahu![]()
bende 1.65 felan sanıyorum 1.75'i söylemeye utanıyor![]()

Şurda 15 yaşındaki çocuk konuçamış 175 im diye ben nasıl utanmayayım?
180 varıp geçsem çok sevincem![]()
uzarsın elbetBende 1 ,75 Olaydım İSmail Abartma Yahu ..

ideal boydasın şu an boşver takma kafanauzarsın elbet

Kız olsam uzunum derdim
- - - Eklendi - - -
İdeal değil be hocam
Yaşını bilmiyom ona göre hitap edemiyomasam k.bakma.
Benim idealim 181-184 arası![]()

Oho Valla sende İnatçısın İsmail
1 , 75 iyidir![]()