Nokia X7 neden tutulmadı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize

Symbianize

Üye
İlk defa duydum

MaxipmaN

Üye
ben çok beğenmedim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Değişik bir tasarım klasiklerden uzak

fnldstntn

Üye
Ben ilk defa transformer fiminde görmüştüm bu telefonu...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Bende nokia türkiyede görmüştüm madem Türkiye'ye getirmiyorsun siteye neden koyuyorsun :D

pRime.

pRime.

Üye
tasarımı güzel ama fiyatı yapabildikleriyle uyumlu değil. Ayrıca Türkiye'ye getirmedi nokia.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Sanıyorum c6–01'den bir tek ekran boyutu farklı başka birşey varmı bilmiyorum fiyatı ne kadarki herkes pahalı diyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

Sanıyorum c6–01'den bir tek ekran boyutu farklı başka birşey varmı bilmiyorum fiyatı ne kadarki herkes pahalı diyor :hmmm

fnldstntn

Üye

- - - Eklendi - - -

Sahibinden.com da 2.el olanlar ortalama 750 0 2 yıl garantili 950 tl ye...

pRime.

pRime.

Üye
yurt dışında da c7 ve c6-01'e göre pahalı. onlardan gözle görülür üstünlüğü ekran boyutu ve 4 adet hoparlöre sahip olması.

azrock

azrock

Üye

Sahibinden.com da 2.el olanlar ortalama 750 0 2 yıl garantili 950 tl ye...

F/P ürünü değil her ne kadar uzay çağı tasarımı taşısa da :D

Koyu renklisi de güzel ama arka kısmı resimler de İĞRENÇ duruyor.

C6-01'den fark olarak; tasarım, ekran boyutu, CBD yok düz AMOLED,Stereo hoparlör... (4 hoparlör değilmiş.)

R58

R58

Üye
Nokia x7 çogu ülkede gpiyasadan geri çekildi nedeni donanımsal sorunları sebeb buna

R58

R58

Üye

aynı donanıma sahip değilmi
Evet öyle ama sınıfının en tembel çocugu büyük ihtimal yazılımsal bir çok hatasınvar yani farbika hatası.çok az bi kısmı sorunsuz çalışıyor arkadaşımda vardı mesela n8 ile karşılaştırılamıyacak kadar yavaş bazılarıda var sorunsuz.

tempestshine

tempestshine

Üye
bugün otobüste bir kızda gördüm.tasarımı uzay mekiği gibi çok dikkat çekici.ama çok yavaş

great14

great14

Üye
Telefonu ilk gördüğümde gerçekten çok etkilenmişim farklı olmak isteyenler için birebir fakat fiyatına göre gerçekten tembel kalıyor ki ben 1milyar vereceğim telefonda en azından bi auto focus isterim. Neyse ne aslında multimedya cihazı olarak çıksa gerçekten iyi satış yapabilirdi çift hoparlörü + iyi bir kulaklık da koyarak iyi işler yapardı fakat kamerasına takıldım ben. Telefon yine hiç yoktan satılıyor olsa gerek ki tasarımından etkilenip cihaz alan kullanıcıların sayısı hayli fazla Türkiye'ye gelmemesi iyi olmuş çünkü fiyatına ve donanımına bakan symbian düşmanları nokia'yı kötüleyecek yeni bir neden bulurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt