C6-01 v111.040.1511 Final ( güncelleme 01.11.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

azrock

azrock

Üye
Nokia'ya zaten ben yolladım :D diyomuşum.. yapmışlar ama yine dil hataları ve işe yaramayan bir sürü şey var onları çıkartıp yeni bir güncelleme yayınlayacağım

+1

Hocam orjinal hali berbat. Refresh konusuna da yazdım, kasmalar var bende. Bir modder'ın el atması şart.:good:

escape72

escape72

Üye
yayınla yayınla nokiayaya yolla onlar seninkini yayınlasinlar adam gibi güncelleme olsun:)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Bekliyoruz hakan kardeş bir de yeni cfw'de şu modu uygularsan hoş olur hem farklılık olur diye düşünüyorum tabi herkes beğenmeyebilir görecelidir ama ben çok beğeniyorum senin cfw'ye cooker ile gömdüm kullanıyorum senin bileceğin iş tabi benimki tavsiye sadece ama dikkat çekebilir:)

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/mesaj-baloncuklari-yeni-676142.html#post5054805
şimdi ben bunu eklerim eklemesine de biri çıkıp yok şöyle yok böyle der. sen sonradan kafana göre eklersin ;)

- - - Eklendi - - -

yazılım %90 oranında tmamlandı eski cfw de olan tüm özellikler birkaçı hariç eklendi. bu gece yada en geç yarın linkleri ekleyeceğim

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
doctorrr

doctorrr

Üye
şimdi ben bunu eklerim eklemesine de biri çıkıp yok şöyle yok böyle der. sen sonradan kafana göre eklersin ;)

- - - Eklendi - - -

yazılım %90 oranında tmamlandı eski cfw de olan tüm özellikler birkaçı hariç eklendi. bu gece yada en geç yarın linkleri ekleyeceğim

bekliyoruz...

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
son eklemeler yapılıyor bir sorun olmazsa gece yarısı linkler eklenecek.. efekt seçimi kaldı bir de. aklınızda şöyle sade bir efekt var ise bilgi verirseniz ekleyeceğim...

doctorrr

doctorrr

Üye
son eklemeler yapılıyor bir sorun olmazsa gece yarısı linkler eklenecek.. efekt seçimi kaldı bir de. aklınızda şöyle sade bir efekt var ise bilgi verirseniz ekleyeceğim...
belle fp1 in efektleri hem sade hemde hzılı jin hao nun efektleri sağlam ama çoğunda ciddi buglar mevcut şuan zoom effects ve belle fp1 in efektleri bence olabilir :hmmm

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi

belle fp1 in efektleri hem sade hemde hzılı jin hao nun efektleri sağlam ama çoğunda ciddi buglar mevcut şuan zoom effects ve belle fp1 in efektleri bence olabilir :hmmm
zoom effect'i ekledim ama müzikçalarda şarkı değiştirirken küçük bir bug var. oda hoşuma gitmedi. fp1 efektine bakayım. olmadı zoom effect'in bazı dosyalarını kullanırım.

yeauw

yeauw

Üye
kulaklık sesi arttırmak için bişey yapamazmısıın kardeş nette gördüklerimin bi yararı yok :D

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
kulaklık sesi arttırmak için bişey yapamazmısıın kardeş nette gördüklerimin bi yararı yok :D
kulaklık derken ahize mi yoksa müzik kullaklığından mı bahsediyosun?? sanırım müzik kullaklığından bahsediyosun. bunun için mod yapmaya gerek yok yapman gereken kaliteli bir kulaklık ile denemek. örnek olarak c6-01'in kutusundan çıkan kulaklık vasat. çevrende 603'ü olan birinin kulaklığını kullanıp kulaklığın farkını gör (tabi bu bile yeterli değil). denersen demek istediğimi daha iyi anlarsın.

doctorrr

doctorrr

Üye
zoom effect'i ekledim ama müzikçalarda şarkı değiştirirken küçük bir bug var. oda hoşuma gitmedi. fp1 efektine bakayım. olmadı zoom effect'in bazı dosyalarını kullanırım.
aynı bug jin hao v3 tede vardı :hmmm

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
doctorrr

doctorrr

Üye
evet haklısın aynı sorun onda da var. neyse ben biraz daha flash atayım dünden beri 50-60 kez oldu. :D kısmetse de maçtan sonra linkleri eklerim.
bekliyoruz... efektlere takılma ya yap bişeyler zaten biz üstünde oynuyoruz hep :D niye bu kadar flash atıp cihazı yoruyorsunki :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hakan kardeş ahize sesi için yapsan iyi olur telefonu kulağıma monte etmem gerekiyor ya gerçekten ses az ya da benim kulaklarda problem var ama önceden böyle bir sorun yoktu artırabilirsen iyi olur :)

medjai001

medjai001

Üye
şeffaf saat ve pil modu bir orjinal msn mesenger fw de calsıyor ama cfw de calısmıyor ona bir el atsan

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
widgetler şeffaf olsun bence artık orjinal kullanan kalmadı isteyen orjinale döner zaten :)

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
widgetler şeffaf olsun bence artık orjinal kullanan kalmadı isteyen orjinale döner zaten :)
beni atlıyorsun galiba :) mümkün olduğunca orjinal yapmakta kararlıyım. nokia'nın yapmış olduğu yazım hatalarını bile düzelttim (görmüş olduklarımı). hele bir tamamlayayım sonradan onları kolayca değiştirirmene yardımcı olurum. şimdi herkes birşey söylüyor. birini yapsam biri başka birşey diyecek :D

- - - Eklendi - - -

şeffaf saat ve pil modu bir orjinal msn mesenger fw de calsıyor ama cfw de calısmıyor ona bir el atsan
flash atınca dediğin uygulamaları yüklersin eğer çalışmaz ise çaresine bakarız. orjinalde çalışıyorsa bnm cfw de çalışmayacağını sanmıyorum.

doctorrr

doctorrr

Üye
bekliyoruz...

- - - Eklendi - - -

e hadii :D uykum geldi |-)

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
upload etmeye başladım bitince linkler eklenecek... resimler ve açıklamalar en geç yarın eklenecek..

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Hocam peki yeni güncellemede neler olacak.? Ve bu arada 609 a çevirdim. :)

Üst Alt