İkinci öğretimde okuyan öğrenci Ve insan değilmi ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox07

paradox07

Üye

sosyal ortamın ve aktiviten olmayacak fazla arkadaş ortamın olmayacak hiç bir zaman keyif anlamında abur cubur yemeyeceksin gezmeyeceksin bir yerde oturup bir şey yiyip içmeyeceksin kötü alışkanlıkların varsa bırakıcaksın anca öyle yetiyor :D

ben yurtta kalıyorum ve aylık 350 veriyorum,o zaman banklar bizi bekler :)

paradox07

paradox07

Üye
Tabi :) yarın bi gün gazetelere,haberlere çıkarız artık:şok,şok,şok bankta yatan öğrenci,bir grup tarafından tecavüze uğradı :kop2:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Tabi :) yarın bi gün gazetelere,haberlere çıkarız artık:şok,şok,şok bankta yatan öğrenci,bir grup tarafından tecavüze uğradı :kop2:
kollıcan aga yapcak bişey yok :D öğrencilik demek sefalet demek :)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
çelik kasa yaptırcan bi tane kendine :D

Havvali

Havvali

Üye

ben yurtta kalıyorum ve aylık 350 veriyorum,o zaman banklar bizi bekler :)

Devlet yurdunda kal 156tl en pahalısı en ucuzu 100tl ...

- - - Eklendi - - -

2. Öğretim arkadaşlara verilen imkanlar bence bu harcı kaldırabilir işte çalışıp 1200 tlye kadar maaş alan yada sabah uykusunu rahat rahat uyuyuyan sınavları kaçırmama garantisi, sabahcılara çıkan sorulara çalışıp ortalama yapmak için bu para çok mu? Avantajları dusunun ... Babam 500tl değilde 1000tl maaş alıyor olsa seve seve 2. Öğretime gecerım

paradox07

paradox07

Üye

Devlet yurdunda kal 156tl en pahalısı en ucuzu 100tl ...

- - - Eklendi - - -

2. Öğretim arkadaşlara verilen imkanlar bence bu harcı kaldırabilir işte çalışıp 1200 tlye kadar maaş alan yada sabah uykusunu rahat rahat uyuyuyan sınavları kaçırmama garantisi, sabahcılara çıkan sorulara çalışıp ortalama yapmak için bu para çok mu? Avantajları dusunun ... Babam 500tl değilde 1000tl maaş alıyor olsa seve seve 2. Öğretime gecerım

devlet yurdunu iyi diyen çok az kişi gördüm.ikinci mesajında haklı sayılırsın ama kışın zor olur be onlar için de

Havvali

Havvali

Üye

devlet yurdunu iyi diyen çok az kişi gördüm.ikinci mesajında haklı sayılırsın ama kışın zor olur be onlar için de

:hmmm kışın fakültenin önünde araçtan iniyorlar genelde biz tirtir titrerken yanmayan kalariferler onlarda yanıyor :allalla: jeneratörler onlara çalışıyor elektrikten sıkıntı yok... Devlet yurdunda kalsalar 5daka fakülteye... Valla dostum ben 3 seneden beri devlet yurdundayım, yarı özele çıkınca hayat mütiş orada... Yurdun ortasına ateş yaktırdı yurt müdürü nevruzda, kutlamalar eğlenceler turnuvar hayat çok süperdi...

• Beğen
Tepkiler: dready112
dready112

dready112

Üye
İkinci ögretimde okuyanların cebinden fazladan para cıkınca mı farklı olcaksınız ?
Başka bir fark var mı ? Aynı üniversitenin diplomasını aynı şekilde alıyorlar zaten ? Harçtan başka bi fark varsa bana söyler misin ? + daha fazla zamanları oluyor, bi işe girip çalışan arkadaşlarım var, okul bittiğinde araba alan. Amaç okul okumaksa tabi.
Öncelikle konuya kesinlikle katılıyorum.

Görüşün yanlış ama hadi öyle olsun o zaman ayrım 1.-2. öğretim olarak değil okul puanı olarak yapılmalı.Ne bileyim Çapa'da tıp okuyan adam yatırmasın harcını, kötü bir okulda okuyan yatırsın.2. öğretimi başka okulların 1. öğretiminden yüksek puanla alan yerlerdeki çalışan öğrencilerin haklarına, farklarına ne olacak peki ?
niye çapa da normal öğretim tıp okuyan kişi boşuna mı inekliyor bir yıl ? (belki de yıllarca). Adalet, eşitlik, bu değil arkadaşlar. Herkes aynı kefeye koyulursa bunun adı eşitlik olmuyor. Biraz bilinçli konuşalım. Ben demiyorum ki bunlar da çok paralar ödesin ama bi fark olmalı ? Olmayacaksa, afedersiniz eşek gibi çalışanın suçu ne?

paradox07

paradox07

Üye
hmm iyiymiş :) demek ki bizim okulunu kyk da bi şey var.hiç öle şeyler duymadım :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Birinci öğretimlerle ikinci öğretimler aynı kefeye konulamaz şöyle anlatabilirim farkı hepiniz üniversiteli arkadaşlarsınız; adamın durumu yoktur ikinci öğretim sınıf öğretmenliği tutar ama gidip mecburiyetten birinci öğretim Iktisat yazar... Peki sizce şu saatten sonra bu insana böyle bi şey yapılsa iki taraftan da para alınmasa adalet mi olur olmaz. Bu yüzden lütfen buraya gelipte haksızlık demeyin. Parası düşürülebilirdi ancak akşam gidildiği için part time çalışarak bu boşluğu kapatabilirsiniz kendinizi fazla yormadan. Benim gibi...

paradox07

paradox07

Üye
birinci öğretimlerin hiç çalışma şansı olmuyor.yazın belki

dready112

dready112

Üye
birinci öğretimlerin hiç çalışma şansı olmuyor.yazın belki
Yazın bile zor artık, her yer tecrubeli eleman arıyor, hiç bir işte çalışmamışsan işin zor :) hem de adamlar sürekli elemana öncelik veriyorlar, hele ki senin 3 ay çalışıp bırakacağını bile bile alıyorsa hepten yandın :) Yemeği yolu falan hep sana kitliyor. :D

paradox07

paradox07

Üye
hiç işte çalışmadığım için bilmiyorum,neyse artık baba parasına devam :( atanırsak o zaman çalışmaya başlarız artık :)

Havvali

Havvali

Üye
Birinci öğretimlerle ikinci öğretimler aynı kefeye konulamaz şöyle anlatabilirim farkı hepiniz üniversiteli arkadaşlarsınız; adamın durumu yoktur ikinci öğretim sınıf öğretmenliği tutar ama gidip mecburiyetten birinci öğretim Iktidar yazar... Peki sizce şu saatten sonra bu insana böyle bi şey yapılsa iki taraftan da para alınmasa adalet mi olur olmaz. Bu yüzden lütfen buraya gelipte haksızlık demeyin. Parası düşürülebilirdi ancak akşam gidildiği için part time çalışarak bu boşluğu kapatabilirsiniz kendinizi fazla yormadan. Benim gibi...

:oke: Bu düşünceyi tuttum arkadaş parasızlıktan 2. Öğretim hiç bişey yazmadım birak 2. Öğretimi 1. Öğretimin harcını zor buldum ilk yıl...

- - - Eklendi - - -

Yazın bile zor artık, her yer tecrubeli eleman arıyor, hiç bir işte çalışmamışsan işin zor :) hem de adamlar sürekli elemana öncelik veriyorlar, hele ki senin 3 ay çalışıp bırakacağını bile bile alıyorsa hepten yandın :) Yemeği yolu falan hep sana kitliyor. :D

Bulunan işlerde genelde restoranda olur ki adam 16 saat çalıştırır sizi kaçak işçi olarak 500tl yi zor verir tabi hatayla kırdığın tabak bardak vs, çıktıktan sonra aylığın 450 falan olur. Tipte az verirler...

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

:oke: Bu düşünceyi tuttum arkadaş parasızlıktan 2. Öğretim hiç bişey yazmadım birak 2. Öğretimi 1. Öğretimin harcını zor buldum ilk yıl...

- - - Eklendi - - -

Bulunan işlerde genelde restoranda olur ki adam 16 saat çalıştırır sizi kaçak işçi olarak 500tl yi zor verir tabi hatayla kırdığın tabak bardak vs, çıktıktan sonra aylığın 450 falan olur. Tipte az verirler...
Allah herkesin yüzüne bakar merak etmeyin şüpheniz olmasın.

Havvali

Havvali

Üye

Allah herkesin yüzüne bakar merak etmeyin şüpheniz olmasın.

Allah c.c. bana nice kapılar açtı eskiden açtığı her kapıdan şükürle geçerdim. Şimdi ise gaflete daldım artık Allah ın açtığı kapıları göremeyecek kadar derin uykudayım...

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Allah c.c. bana nice kapılar açtı eskiden açtığı her kapıdan şükürle geçerdim. Şimdi ise gaflete daldım artık Allah ın açtığı kapıları göremeyecek kadar derin uykudayım...

Allah hepimizi ıslah etsin. Ümitsizliğe kapılmayın ve biran önce kendinize gelmeye çalışın din alimligi yapmak istemiyorum burda ancak namaz kılın Allah 'a dua edin. Allah yardımcınız olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt