İkinci öğretimde okuyan öğrenci Ve insan değilmi ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Havvali

Havvali

Üye

Allah hepimizi ıslah etsin. Ümitsizliğe kapılmayın ve biran önce kendinize gelmeye çalışın din alimligi yapmak istemiyorum burda ancak namaz kılın Allah 'a dua edin. Allah yardımcınız olsun.

Sağol kardeşim Allah seninde yardımcın olsun

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ülkemdeki egitim sistemine hayranim..

viktoreznov

viktoreznov

Üye
yakında 2. öğretim harçları da kaldırılacaktır.

ismail

ismail

Üye
ben tam anlamıyom bu durumu?
Paran varsa az çalış biz seni çok çalışanla bi külfet karşılığı aynı kefeye koyarız mı demek isteniyo :allalla:

Havvali

Havvali

Üye
ben tam anlamıyom bu durumu?
Paran varsa az çalış biz seni çok çalışanla bi külfet karşılığı aynı kefeye koyarız mı demek isteniyo :allalla:

Ona benzer bişey... :) yada iş sahibiysen gece okuyabilirsin anlamıda çıkabilir...

ismail

ismail

Üye
juristokrat

juristokrat

Üye
2.eğitim öğrencisiyim yıllık 1155 lira harç ödüyorum bu harç mevzuu çok saçma oldu.bn tamamen kaldırılmasını anlamsız buluyorum.belli bir başarı kriteri getirirsiniz ona göre indirim yaparsınız 1 ve 2.eğitime.şimdi alttan 10 tane dersi olan üniversite kampüsünde karı kız kovalayan 1.eğitim arkadaşım zuppelik yaptığı için bedava okuyacak.gününü gecesine katan harcı ödemek ve ailesine yük olmamak için çalışan ve bu yüzden 2.eğitim yazan kardeşim de yine para bayilacak.niye kanunda öğrenim ücreti yazıyor? kanunun lafzi kadar ruhu da var.ruhunu da herkes biliyor ki öğrenim ücreti değil bildigin harç yani.yapılan kelime oyunları laf ebelikleri vs...ez cumle hatalı uygulama,siyasi propaganda...

paradox07

paradox07

Üye
Aslında ikinci öğretim çok güzel bi şey.gir kpss ortaöğretime,bi yerlere atanırsan gündüz memur,akşam öğrenci olursun.biriktirdiğin parayla da üniversiteyi bitirdiğinde hayata 1-0 önde başlarsın :)

- - - Eklendi - - -

2.eğitim öğrencisiyim yıllık 1155 lira harç ödüyorum bu harç mevzuu çok saçma oldu.bn tamamen kaldırılmasını anlamsız buluyorum.belli bir başarı kriteri getirirsiniz ona göre indirim yaparsınız 1 ve 2.eğitime.şimdi alttan 10 tane dersi olan üniversite kampüsünde karı kız kovalayan 1.eğitim arkadaşım zuppelik yaptığı için bedava okuyacak.gününü gecesine katan harcı ödemek ve ailesine yük olmamak için çalışan ve bu yüzden 2.eğitim yazan kardeşim de yine para bayilacak.niye kanunda öğrenim ücreti yazıyor? kanunun lafzi kadar ruhu da var.ruhunu da herkes biliyor ki öğrenim ücreti değil bildigin harç yani.yapılan kelime oyunları laf ebelikleri vs...ez cumle hatalı uygulama,siyasi propaganda...

birinci öğretimde harç tamamen kaldırılmadı diye biliyorum.sadece devletin aldığı 72liralık kısım kesildi.yanlış mıyım beyler?varsa yanlış düzeltin

Havvali

Havvali

Üye

2. Öğretimde derece yapan arkadaşların 1. Ögretime geçme hakkı var bizim ünide..

ismail

ismail

Üye
tamam kardeşim anladık hakkı var :D

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
2. öğretim ile 1.öğretim arasındaki 5-6 puan fark mı 1. öğretimdeki biz eşek gibi çalıştık kazandık diyen arkadaşları eşek yapıyor anlamıyorum. Durumum vardı rahat adamım 2.öğretim yazdım memnunum. Belkide çalışır ileride evlilik için para bile biriktiririm

juristokrat

juristokrat

Üye

2. Öğretimde derece yapan arkadaşların 1. Ögretime geçme hakkı var bizim ünide...

- - - Eklendi - - -

2. Öğretimde derece yapan arkadaşların 1. Ögretime geçme hakkı var bizim ünide...

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

geçişi bilmem de %10luk dilim var.kanun diyor ki 2.eğitimde %10a girenler 1.eğitim harci öder yani su durumda 0/2 =0(tanımsız & belirsiz de olabilir,mat zayıftı hep)

paradox07

paradox07

Üye
geçişi bilmem de %10luk dilim var.kanun diyor ki 2.eğitimde %10a girenler 1.eğitim harci öder yani su durumda 0/2 =0(tanımsız & belirsiz de olabilir,mat zayıftı hep)

0/2 = 0 :)payda sıfır olursa tanımsız olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt