Galaxy W GT-i8150 Android 4.0.4 EHNDROIX Rom (Resmi Stabil Sürüm - 12.09.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu Rom en iyi ics 4.0.4 rom demişiniz ama yanlışınız var.Xda formdaki en seri rom BioHazard CM9 4.0.4 romudur.Bir yükleyin beni anlayacaksınız.Neler yapmışlar bilmiyorum ama o lag geçikme denen hiçbirşey yok.bu ehndroix i bende test ettim ama biohazard'a göre çok yavaş kalıyor,birde ehndroix'in siyah temalı yerleri kötü mesela gmail siyah facebooktan bir mesaj geliyor beyaz içinde beyaz yazı okunmuyor.Bu dediğimi yanlış anlamayın,ben her saat xda forumu takip ediyorum
Biohazardin xda link;

Bende sürekli xda forumunu takip ediyorum ancak biohazard ı deneme fırsatım olmadı.Bu romu paylaşmamdaki amaç cm9 dan memnun kalmayanlar için alternatif sunmaktı sadece.Eğer gerçekten iyi olduğunu düşünüyorsanız forumda paylaşarak herkesin yararlanmasına yardımcı olabilirsiniz.

ertnkarli

Üye
haklısınız ben sizin rom kötü demek istemedim aslında bende hepsini deniyorum ics romların.paylaşmak isterim.akşam zaman bulursam koyacağım.Birde V2 kernel çıkmış galaxy w için ics 4.0.4 kurdum.smartass v2 vs. geliyor siz denediniz mi bunu ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
yani telefonu modem olarak kullanıyoruz

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar usb tethering sadece telefonu modem olarak kullanmak demek değil.AYnı zamanda download modundaki sorunda usb tetheringden kaynaklı.Eğer download modunun çalıştığını yani ics romlarından birsi yüklüyken odin ile flashlama yapılabildiğini doğrularsanız konu linkiniz ana konuya eklnecektir.

- - - Eklendi - - -

haklısınız ben sizin rom kötü demek istemedim aslında bende hepsini deniyorum ics romların.paylaşmak isterim.akşam zaman bulursam koyacağım.Birde V2 kernel çıkmış galaxy w için ics 4.0.4 kurdum.smartass v2 vs. geliyor siz denediniz mi bunu ?

Henüz hiçbir romu kullanırken romun kendi üzerinde gelen kernel haricinde başka bir kernel flashlamayı denemedim.Ancak konuyu bende inceledim ve yazılanlar doğruysa oldukça başarılı ve ics performansını artırmak adına gerekli çözümler içeriyor.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hayır sadık kardeş bu sadece telefonu modem olarak kullanmaya yarıyo winampın bir özelliği downland modu büyük bi sorun programla biraz zor hallederiz

nsren

nsren

Üye
Arkadaşlar bu Rom en iyi ics 4.0.4 rom demişiniz ama yanlışınız var.Xda formdaki en seri rom BioHazard CM9 4.0.4 romudur.Bir yükleyin beni anlayacaksınız.Neler yapmışlar bilmiyorum ama o lag geçikme denen hiçbirşey yok.bu ehndroix i bende test ettim ama biohazard'a göre çok yavaş kalıyor,birde ehndroix'in siyah temalı yerleri kötü mesela gmail siyah facebooktan bir mesaj geliyor beyaz içinde beyaz yazı okunmuyor.Bu dediğimi yanlış anlamayın,ben her saat xda forumu takip ediyorum
Biohazardin xda link;

,
arkadasim söyleyeceklerimi yanlis anlama. daha romu yüklememissin bile. ama mükemmel olduguna karar veriyorsun.sürekli tekiolp ediyorum diyorsun. nasil takip ettigini merak ediyorum. o rom bunun yanindan bile gecemez. bir kere paylasan arkadas romu italyancadan alinti yaparak paylasmis. kendisi bile cogu konu hakkindaa fikir sahibi degil. romun icinde gapps yok. hadi gectim ayri olarak verse ne ala. toucviz ile kullanmak isterse eger güc dügmesi calismiyor. ayri bir yama yapmak gerekiyor. mms calismiyor ayri bir yama yapmak gerekiyor. romun icinde gelen dosya yoneticisi calismiyor. hal böyle olunca kendi uygulamalarini kurmak icin dosya yoneticisi indirmen gerekiyor ki gereksiz yere zahmet. ve daha bircok sinir bozucu eksigi var.dedigim gibi bu romun yanindan bile gecemez. lutfen daha dogru ve kesin bilgiler ile yönlendirelim insanlari.
i

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Sadık kardeş rom konusu açmaktan sıkıldın sanırım neyse eğer beğenirsem 1-2 gün içerisinde biohazard ilgili bi sayfa açarım ;)

- - - Eklendi - - -

Zaten konuyu araştırdım Biohazardın endhoroxle hiç bi farkı yok neredeyse görselde olsun performans açısından olsun

ledayi2000

ledayi2000

Üye
kardeş şuan kurulumu yapıyorum bakalım nasıl bişi.teşekkürler

- - - Eklendi - - -

eveet herşey iyi hoş fakat 1.ram çok yiyor 2.müzik bölümünü bulamadım yani kartımdan mp3 zil sesi yapmam lazım birde bazen nadir olarak dev tool ve not ekrana bir kaç kez tıklayınca çalışıyor belkide ram dandır ama güzel

- - - Eklendi - - -

wifi çok az çekiyor modemin yanından bile

- - - Eklendi - - -

çok ram yiyor telefon ısınmaya başladı

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bende yükledim 1. neden teli voltaj ayarları çok ısıtır yada 1-2 saaat kullanmak ramin çok dolmasıda telefonun menü tuşundan çıkış yapmandan kaynaklı olabilir ram booster kullan ve şunları dene ayarlar geliştirici seçenekler geri tuşu ile uygulamaları kapa butonunu işaretle ve ayarlar performans bellek yönetimi nesneleri temizleyi işaretle ve isterse kernel smapagede işaretleyebilirsin ama ben önermem ram boosterde kullan önbelleği temizle. rom en iyi romdur şu an ve şikayetlerinizi xda ya yapın geliştirici sadık kardeş değil :D

ledayi2000

ledayi2000

Üye
haklısın kardeş bilgilendirme için teşekkürler

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Sadık kardeş rom konusu açmaktan sıkıldın sanırım neyse eğer beğenirsem 1-2 gün içerisinde biohazard ilgili bi sayfa açarım ;)

- - - Eklendi - - -

Zaten konuyu araştırdım Biohazardın endhoroxle hiç bi farkı yok neredeyse görselde olsun performans açısından olsun

Aslında rom paylaşmaktan sıkılmadım ama ehndroix son derece yeterli ve cm9 unda üzerindeki ilgi azaldı.Zaten cm7 artık geliştirilmiyor kimse bakmıyor.Sorunlar içinde genelde cm9 kullananlar bu roma geçtiği için cm9 dan deneyimli arkadaşlar kendi sorunlarını çözüyor.Şu an için cm10 u bekliyorum diyebilirim.(Benden önce paylaşan çıkmazsa) cm10 çıktığı zaman inşallah onuda burada sizlerle paylaşacağım.

- - - Eklendi - - -

bende yükledim 1. neden teli voltaj ayarları çok ısıtır yada 1-2 saaat kullanmak ramin çok dolmasıda telefonun menü tuşundan çıkış yapmandan kaynaklı olabilir ram booster kullan ve şunları dene ayarlar geliştirici seçenekler geri tuşu ile uygulamaları kapa butonunu işaretle ve ayarlar performans bellek yönetimi nesneleri temizleyi işaretle ve isterse kernel smapagede işaretleyebilirsin ama ben önermem ram boosterde kullan önbelleği temizle. rom en iyi romdur şu an ve şikayetlerinizi xda ya yapın geliştirici sadık kardeş değil :D

Bilgilendirmelerin için teşekkür.

Sorunları xdaya yazmanız daha doğru olacaktır ancak romdan kaynaklı olmayan yükleme hataları yada nasıl yapacağınızı çözemediğiniz şeyler için yine buradan yazabilirsiniz.Ben olmasam bile konuyu takip eden kardeşlerim sizi bilgilendirecektir.

• Beğen
Tepkiler: ledayi2000
ledayi2000

ledayi2000

Üye
bir sorum olacak kardeş romu kurdum fakat telefon rehberimi bulamadım sim kart telefon numaralarını nerden getireceğiz

Ali58_58

Ali58_58

Üye
:D kardeşim rehbere gir menü tuşunun solundaki sembole tıkla içe dışa aktar gibi bişey var ona tıkla

ledayi2000

ledayi2000

Üye
teşekkürlerrr

ertnkarli

Üye
Kardeş sen benim yazımı ya okumadın yada okuduğunu anlamadın? Nasıl yüklemedim ben şimdiye kadar çıkan bütün romları test ettim.günde 100kere Xda'yı kontrol ediyorum ben.Dosya yöneticisi gapps filan geç onları 2saniyelik iş.gapps+kernel+oi files bunlar 30saniye sürmez,ben rom'un seri,hızlı olmasına bakarım ,hali hazırda CM9 arconun salt hali ve ehndroix hantal ve baya Lag olayları vardır,
Bu sabah 05:49 da Arco ics 4.04 CM9 Build8 çıkarmıştır,Şimdi bütün modifiye romlar tekrar editlenecek.Ben Rom'u kurmadan test etmeden asla konuşmam.sen başka yazıları okudun galiba?

edit: Orda Siz denediniz mi derken,Rom'dan değil "Kernel V2 Patch" ten bahsettim,ben denedim sizde
denediniz mi dedim.yoksa bütün romlar test edildi.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen arkadaşlar burası bir paylaşım forumu eğer bir sıkıntınız deridiniz varsa onunla ilgili sıkıntılarınızı dile getirin.Teşekkür etmek isterseniz onuda yazın yada teşekkür butonuna basın.Herşeye eyvallah ama lütfen bu konunun ve cm9 konusunun altında şu rom daha iyi bu rom daha iyi falan diye yazmayın.Eğer beğenmiyorsanız kendi beğendiniz romu kullanın ve paylaşın.Forum herkesin paylaşımlarına açık.Forum kurallarına uyduğunuz sürece ister kendi romunuzu ister bir başkasının çalışmasını alıntı olarak paylaşın.Eğer konu bu şekilde dağılırsa kimse aradığını bulamaz burada.

ertnkarli

Üye
Anlaşıldı Sadık kardeş, Bu arada ics 4.0.4 romlarıyla kullanabileceğiniz Overclock yapılabilen Kernel yayınlanmıştır 1.709'a kadar hız çıkartabilirsiniz,şu an için sorun yok.Ben olanı kurdum.

Üst Alt