Galaxy wonder ! !! Alınır mı??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maytin

maytin

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy wonder ! !! Alınır mı??
Arkadaşlar sormak istedim bu telefonun özellikleri gayet iyi gözüküyor ancak android 4 gelmeyecek diyorlar ne diyorsunuz almalımıyım almamalımıyım bilemedim fikrinizi almak istedim.

eRDiiL

eRDiiL

Üye
o fiyatlarda en iyi telefonlardan biri alirsan pisman olmazsin
guncelleme konusunu bilmiyorum ama guncellem aldigini zannediyordum

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
xperia neo v ye bak bi istersen radyasyon çok yayıyor yoksa wonderdan daha başarılı (wondera value pack yüklerseniz eşit :) )

avcitalip

avcitalip

Üye
wonder bence ace kadar kötü olmasada çokta iyi bir cep telefonu değil wonder alacağınıza ace 2 alın wonder bazı oyunlarda kasıyor bunuda belirtiyim :oke:

neo v den uzak dur wonder'ın neredeyse 3 katından fazla radyasyon yayıyor evinizde çocuk falan varsa zaten evinize bile sokmayın o telefonu

Neo V : 1.65 W/KG
Wonder : 0.50 W/KG

S2 : 0.33 W/KG

forumda üst konum var gidip oradan bütün telefonların sar değerine bakabilirsin :oke: millet şimdi sana neo v derler sen boşver onları çok radyasyon yayıyor altını çiziyorum kanser olursunuz:oke:

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar sormak istedim bu telefonun özellikleri gayet iyi gözüküyor ancak android 4 gelmeyecek diyorlar ne diyorsunuz almalımıyım almamalımıyım bilemedim fikrinizi almak istedim.

ace 2 ye de jelly bean gelmiyecek,custom romlarla işinizi halledebilirsiniz :oke:

Kerim.

Kerim.

Üye
wonder bence ace kadar kötü olmasada çokta iyi bir cep telefonu değil wonder alacağınıza ace 2 alın wonder bazı oyunlarda kasıyor bunuda belirtiyim :oke:

neo v den uzak dur wonder'ın neredeyse 3 katından fazla radyasyon yayıyor evinizde çocuk falan varsa zaten evinize bile sokmayın o telefonu

Neo V : 1.65 W/KG
Wonder : 0.50 W/KG

S2 : 0.33 W/KG

forumda üst konum var gidip oradan bütün telefonların sar değerine bakabilirsin :oke: millet şimdi sana neo v derler sen boşver onları çok radyasyon yayıyor altını çiziyorum kanser olursunuz:oke:

- - - Eklendi - - -

ace 2 ye de jelly bean gelmiyecek,custom romlarla işinizi halledebilirsiniz :oke:
http://www.youtube.com/watch?v=6oIQjqYBLGI

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Wonder güncelleme almayacak ki almasını da bu kadar istemeyin zaten çok bir işe yarayacağını sanmıyorum..GB de bu telefonlar daha iyi çalışıyor..ICS çok daha fazla Ram yiyor..SAR değeri senin için önemli değilse Neo V derim Wonder'dan daha üstün ve oyunlarda daha yüksek fps değerine çıkıyor..Ama SAR önemli dersen Wonder'da uygundur..

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Düşünmeden alabilirsin bir arkadaşıma daha önerdim çok memnun :)

avcitalip

avcitalip

Üye
Wonder güncelleme almayacak ki almasını da bu kadar istemeyin zaten çok bir işe yarayacağını sanmıyorum..GB de bu telefonlar daha iyi çalışıyor..ICS çok daha fazla Ram yiyor..SAR değeri senin için önemli değilse Neo V derim Wonder'dan daha üstün ve oyunlarda daha yüksek fps değerine çıkıyor..Ama SAR önemli dersen Wonder'da uygundur..

sar nasıl önemsiz olsun Fatih öyle deme yahu onlar robot değil insan onlarda radyasyondan etkilenirler :oke: millete neo v önermeyin 1.65 W/KG yani aşırı yüksek bir rakam sınır ne kadar 2.00 W/KG olsada çok yüksek !

dün kardeşimin çin malı iphone'u ile 10 DK görüşme yaptım başıma ağrı girdi halan daha ağrıyor yani !

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kullandigimiz her seyde sar var talip ama haklisin :)

avcitalip

avcitalip

Üye
Kullandigimiz her seyde sar var talip ama haklisin :)

birisi araştırmıştı en çok telefonlar etkiliyordu geriye kalanların toplamı 20 W/KG bile değildir yani çok ufak rakamlar telefonlar gibi değil yani

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
abicim samsung galaxy s ve wondera ics almayacağı için güncelleme yayınladı hala 2.3 ama bazı özellikler ekleniyor ve oyun performansı cidden arttı bu arada yeni rütben hayırlı olsun :)

avcitalip

avcitalip

Üye
ya şu versiyon olayına fazla takılmayın çoğu uygulama zaten 2.3 ve üzeri diyor :oke:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
abicim samsung galaxy s ve wondera ics almayacağı için güncelleme yayınladı hala 2.3 ama bazı özellikler ekleniyor ve oyun performansı cidden arttı bu arada yeni rütben hayırlı olsun :)
Normal yani performans artisi ama ics ile gb arasinda cok fark yok sadece bunu demek.istedim..ics ustune cok ram yiyor..dalvik i tetiklerken ram i de tetikliyor..Teşekkür ederim :)

- - - Eklendi - - -

birisi araştırmıştı en çok telefonlar etkiliyordu geriye kalanların toplamı 20 W/KG bile değildir yani çok ufak rakamlar telefonlar gibi değil yani
Tabii onemli sar degeri benim icin pek onemli degil ama ne.bileyim.pek onemsemiyorum cin telefonu kullanmis adamim :ehe

hunter41

hunter41

Üye
Xpreia Neo v kullanıcısıyım fakat wonder daha güzell resim çekiyor gibime geldi...

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Xpreia Neo v kullanıcısıyım fakat wonder daha güzell resim çekiyor gibime geldi...
wonder ile fotoğraf çekerken auto focusu açmadan çekersen berbat oluyor 2 mp gibi ama açınca nette gördüğüm neo v ile çekilmiş resimlerle aynı kalitede gibi geldi :/

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
sar nasıl önemsiz olsun Fatih öyle deme yahu onlar robot değil insan onlarda radyasyondan etkilenirler :oke: millete neo v önermeyin 1.65 W/KG yani aşırı yüksek bir rakam sınır ne kadar 2.00 W/KG olsada çok yüksek !

dün kardeşimin çin malı iphone'u ile 10 DK görüşme yaptım başıma ağrı girdi halan daha ağrıyor yani !

1.65 Değil 1.10
:/

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy W yerine Galaxy S almaya çalışın.Galaxy W Neo V ile eşit değil!

Galaxy W ye de Galaxy S e de ics-Jb gelmeyecek.ama Galaxy S in dünya üzerinde çok fazla kullanıcısı olduğundan kişisel rom desteğide yüksek oluyor genel olarak.şu anda hatasız Jb kullanıyorum.sony nin yayınladığı ics den daha iyi.

ayrıca Sar oranını çok fazla takıyorsanız alın size sar oranı: Galaxy S 0.24 W/Kg

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Galaxy W yerine Galaxy S almaya çalışın.Galaxy W Neo V ile eşit değil!

Galaxy W ye de Galaxy S e de ics-Jb gelmeyecek.ama Galaxy S in dünya üzerinde çok fazla kullanıcısı olduğundan kişisel rom desteğide yüksek oluyor genel olarak.şu anda hatasız Jb kullanıyorum.sony nin yayınladığı ics den daha iyi.
galaxy s deki custom kadar hangi telefonda var ki :D s alabilirse elbette kendisi icin cok cok daha iyi katılıyorum..

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Wonder güzel telefon ;) Güncelle konusu bence pekde önemli değil :) walue pack var ;) Yüklersin onuda ohh :)

maytin

maytin

Üye
    Konu Sahibi
İlgilendiğiniz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürler wonder almaya karar kıldım gibi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt