millet şimdi sana neo v derler sen boşver onları çok radyasyon yayıyor altını çiziyorum kanser olursunuz 
Arkadaşlar sormak istedim bu telefonun özellikleri gayet iyi gözüküyor ancak android 4 gelmeyecek diyorlar ne diyorsunuz almalımıyım almamalımıyım bilemedim fikrinizi almak istedim.

http://www.youtube.com/watch?v=6oIQjqYBLGIwonder bence ace kadar kötü olmasada çokta iyi bir cep telefonu değil wonder alacağınıza ace 2 alın wonder bazı oyunlarda kasıyor bunuda belirtiyim
neo v den uzak dur wonder'ın neredeyse 3 katından fazla radyasyon yayıyor evinizde çocuk falan varsa zaten evinize bile sokmayın o telefonu
Neo V : 1.65 W/KG
Wonder : 0.50 W/KG
S2 : 0.33 W/KG
forumda üst konum var gidip oradan bütün telefonların sar değerine bakabilirsinmillet şimdi sana neo v derler sen boşver onları çok radyasyon yayıyor altını çiziyorum kanser olursunuz
- - - Eklendi - - -
ace 2 ye de jelly bean gelmiyecek,custom romlarla işinizi halledebilirsiniz![]()
Wonder güncelleme almayacak ki almasını da bu kadar istemeyin zaten çok bir işe yarayacağını sanmıyorum..GB de bu telefonlar daha iyi çalışıyor..ICS çok daha fazla Ram yiyor..SAR değeri senin için önemli değilse Neo V derim Wonder'dan daha üstün ve oyunlarda daha yüksek fps değerine çıkıyor..Ama SAR önemli dersen Wonder'da uygundur..
millete neo v önermeyin 1.65 W/KG yani aşırı yüksek bir rakam sınır ne kadar 2.00 W/KG olsada çok yüksek !Kullandigimiz her seyde sar var talip ama haklisin![]()
abicim samsung galaxy s ve wondera ics almayacağı için güncelleme yayınladı hala 2.3 ama bazı özellikler ekleniyor ve oyun performansı cidden arttı bu arada yeni rütben hayırlı olsunWonder güncelleme almayacak ki almasını da bu kadar istemeyin zaten çok bir işe yarayacağını sanmıyorum..GB de bu telefonlar daha iyi çalışıyor..ICS çok daha fazla Ram yiyor..SAR değeri senin için önemli değilse Neo V derim Wonder'dan daha üstün ve oyunlarda daha yüksek fps değerine çıkıyor..Ama SAR önemli dersen Wonder'da uygundur..

Normal yani performans artisi ama ics ile gb arasinda cok fark yok sadece bunu demek.istedim..ics ustune cok ram yiyor..dalvik i tetiklerken ram i de tetikliyor..Teşekkür ederimabicim samsung galaxy s ve wondera ics almayacağı için güncelleme yayınladı hala 2.3 ama bazı özellikler ekleniyor ve oyun performansı cidden arttı bu arada yeni rütben hayırlı olsun

Tabii onemli sar degeri benim icin pek onemli degil ama ne.bileyim.pek onemsemiyorum cin telefonu kullanmis adamimbirisi araştırmıştı en çok telefonlar etkiliyordu geriye kalanların toplamı 20 W/KG bile değildir yani çok ufak rakamlar telefonlar gibi değil yani

wonder ile fotoğraf çekerken auto focusu açmadan çekersen berbat oluyor 2 mp gibi ama açınca nette gördüğüm neo v ile çekilmiş resimlerle aynı kalitede gibi geldi :/Xpreia Neo v kullanıcısıyım fakat wonder daha güzell resim çekiyor gibime geldi...
sar nasıl önemsiz olsun Fatih öyle deme yahu onlar robot değil insan onlarda radyasyondan etkilenirlermillete neo v önermeyin 1.65 W/KG yani aşırı yüksek bir rakam sınır ne kadar 2.00 W/KG olsada çok yüksek !
dün kardeşimin çin malı iphone'u ile 10 DK görüşme yaptım başıma ağrı girdi halan daha ağrıyor yani !
galaxy s deki custom kadar hangi telefonda var kiGalaxy W yerine Galaxy S almaya çalışın.Galaxy W Neo V ile eşit değil!
Galaxy W ye de Galaxy S e de ics-Jb gelmeyecek.ama Galaxy S in dünya üzerinde çok fazla kullanıcısı olduğundan kişisel rom desteğide yüksek oluyor genel olarak.şu anda hatasız Jb kullanıyorum.sony nin yayınladığı ics den daha iyi.
s alabilirse elbette kendisi icin cok cok daha iyi katılıyorum..