Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye
anladım :) valla diğer c7 yazılımlarını sollayacak bir yazılım bekliyorum :) tatilden dönünce evdeki 5800 a snn yazılımıda atacam zaten ama c7 için çıkaracağın yazılımıda bekliyorum :)

- - - Eklendi - - -

nokiadan önce davranda yapacağın yazılımıda demeyelim :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
anladım :) valla diğer c7 yazılımlarını sollayacak bir yazılım bekliyorum :) tatilden dönünce evdeki 5800 a snn yazılımıda atacam zaten ama c7 için çıkaracağın yazılımıda bekliyorum :)

- - - Eklendi - - -

nokiadan önce davranda yapacağın yazılımıda demeyelim :)

evet nokia refresh çıkarcakmış. Güncellemeye az kaldı zaten. Sonrada nokiayı beklerim çıkınca evolsu onun üzerine kurarım
[/I

emreli01

emreli01

Üye
5800 da türkcell menü yapmama rağmen başka operatörlerde orjinal ismiyle gözüküyordu o yüzden öyle düşünerek yaptım ama sabit kaldı bende Sim Menü olarak değiştirdim... hakan olan isim tabikide genel olrak gelicektir...
rom patcherdan open 4 al ve instal server yamasını etkinleştirdinmi.. onsuz atamazsın...
- - - Eklendi - - -

Müzik widget Ve Yazılım Bilgileri

o hakan ismi geliyormuş ya değiştirilir halde geliyor değilmi ?

emreli01

emreli01

Üye
anladım mesela nokia senede önce davranıp güncellemeyi verirse onun üzerine hemen geçiş yapabilirmsn yani kopyala yapıştır gibi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
anladım mesela nokia senede önce davranıp güncellemeyi verirse onun üzerine hemen geçiş yapabilirmsn yani kopyala yapıştır gibi

kesintisiz çalışırsamyaparım. Yeterki nokia çıkarsın.

emreli01

emreli01

Üye
:D 1 ghz olacak diyorlar mümkün mu acaba

- - - Eklendi - - -

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

5800 da çok test ettim overclocklar hep sahte çıktı. Ama azcıkda olsa artışlar oldu tabi. O azcık artması baya bi etki etti tlfnda. 1 ghz pek çıkıcağını sanmam. Görmedende kimseye inanmam. Malum üzerinde olan donanım belli...

emreli01

emreli01

Üye
aynen 2. Nesillerde 3 0 0 mhz artırıldı bizde o zaman 320 mhz artırılmış olacak banada pek inandırıcı gelmiyor

- - - Eklendi - - -

birde sana sorayım dolby olacak mi ? nokianin güncellemesnde

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aynen 2. Nesillerde 3 0 0 mhz artırıldı bizde o zaman 320 mhz artırılmış olacak banada pek inandırıcı gelmiyor

- - - Eklendi - - -

birde sana sorayım dolby olacak mi ? nokianin güncellemesnde
refreshi pek incelemedim ama kesin konuşmuyorum tahminem olucak herhalde ... çünkü müzik çalar yeni versiyonla gelicek onunda gelebilme ihtimali yüksek.. gelmesede olur benim için pek farketmiyor...

- - - Eklendi - - -

web browser ve yer imleri

nıcolahı

Üye
bayramın 1. günü bu yazılımı bi abi yüklemiş bulunmaktayım gözüme carpan bazı artı ve eksileri paylaşmak istiyorum acılıştaki ovi imzalama ve uygulmalar kalkmış belle nin en sinir olduğum tarafı idi düzeltilmiş eksiklikleri ise fotoğraf düzenleme ve video düzenleyici kaldırılmış ki cok yanlış bir düşünce ve ara sıra telefon yatay konumda olduğu zaman ekran ışığı sönmüyor elle kilidi devreye sokmak gerekiyo bunun dışında mobil veri yi kapattığımız E simgesi yine aktif olarak gözüküyo tekrar acıldığoında net baplantısı gercekleşmiyor böyle de bir sorun var bir de belle de fm radyo verici ekranda widget halinde istediğin ayarı yapabiliyordun cok da rahat oluyordu evols da ise widgeti ekrana ekliyorsun ama üzerine dokununca direk fm verici ye yönlendiriyor bu konuya da bi el atarsanız sevinirim calışmalarınız için şimdiden başarılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bayramın 1. günü bu yazılımı bi abi yüklemiş bulunmaktayım gözüme carpan bazı artı ve eksileri paylaşmak istiyorum acılıştaki ovi imzalama ve uygulmalar kalkmış belle nin en sinir olduğum tarafı idi düzeltilmiş eksiklikleri ise fotoğraf düzenleme ve video düzenleyici kaldırılmış ki cok yanlış bir düşünce ve ara sıra telefon yatay konumda olduğu zaman ekran ışığı sönmüyor elle kilidi devreye sokmak gerekiyo bunun dışında mobil veri yi kapattığımız E simgesi yine aktif olarak gözüküyo tekrar acıldığoında net baplantısı gercekleşmiyor böyle de bir sorun var bir de belle de fm radyo verici ekranda widget halinde istediğin ayarı yapabiliyordun cok da rahat oluyordu evols da ise widgeti ekrana ekliyorsun ama üzerine dokununca direk fm verici ye yönlendiriyor bu konuya da bi el atarsanız sevinirim calışmalarınız için şimdiden başarılar
fotoğraflar ve video düzenleyici kaldırdım gereksiz gördüğüm için...
geri gelmesini istiyorsan
RM-675_111.030.0609_U01.01_79u.uda orjinal dosyasını kullanman yeterli
yatay konumda öyle bir hata yok.. yazılımı atmadan önce depoyu biçimlendirdinmi?
mobil veri kapatmak sadece bağlantı yapmamanızı sağlar e ile alakalı değil o avkonla alakalıdır.. zaten kullandığım avkonda hata vardı değiştirdim yeni güncellemede onu tekrar bakarsın
şuan fm vericiyi deniyorum normal çalışıyor... fm verici uygulamasına atmıyor.. bunuda güncellemede tekrar dene
yorumun için teşekkürler güle güle kullan..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
09.09.2012'de Çıkıcak Olan Güncelleme Resimleri Ana Başlıkta Eklenmiştir...

mutlu8890

Üye
111.040.1511 çıkmış hocam. atık yeni cfw yi buna yaparsın :)

emreli01

emreli01

Üye
n8 de dolby var diyorlar onda olur c7 de olmaması saçma olur .s şimdiki yazılımın üstüne neler yapacan hocam ? Ve snn bu yazılım üzerinden güncelleme yapamıyormu yüz

nıcolahı

Üye
bi şikayetim yok ustad ama birde sosyal ağlara bi göz atsan cok iyi olur calışmıyor ne facebook ne twitter uygulamayı calıştırdığımda yükleniyor diyor ve kapanıp ekran a geri dönüyor bir de fm verici sorunlu demiyorum sadece eski si cok basit kullanımlı idi ekrandan acıp kapatıp hangi frekansta yayın yapabileceğini ayarlıyordun şimdi ikon dokunup direk uygulamaya gidiyorsun

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
n8 de dolby var diyorlar onda olur c7 de olmaması saçma olur .s şimdiki yazılımın üstüne neler yapacan hocam ? Ve snn bu yazılım üzerinden güncelleme yapamıyormu yüz

bu yazılım üstünden güncelleme yapabilirsin. Navifrmden indir dosyaları bunu attgın gibi at. Fazlalık widgetleri kaldırdım eksikler tamamladım, performansı dahada artırdım şuan sorun yok 09.09 a kadar deniyorum yayınlıycam.

- - - Eklendi - - -

bi şikayetim yok ustad ama birde sosyal ağlara bi göz atsan cok iyi olur calışmıyor ne facebook ne twitter uygulamayı calıştırdığımda yükleniyor diyor ve kapanıp ekran a geri dönüyor bir de fm verici sorunlu demiyorum sadece eski si cok basit kullanımlı idi ekrandan acıp kapatıp hangi frekansta yayın yapabileceğini ayarlıyordun şimdi ikon dokunup direk uygulamaya gidiyorsun

tamam bu sorunlarla ilgilenicem tabi söylediklerin bende oluyosa.

emreli01

emreli01

Üye
sn daha iyi bilirsin güncellemede işlemci hızında bir değişiklik varmı yazılımda en yararlı gelen ne var sistem veya program olarak ? Ve ayrıyeten yazılım güncelleme kısmından indirdim telefon yeniden başlatıldıktan sonra uyumlu değil dedi bende ellemedim yüklemicemde tlf yazılımı seni bekliyor yani ve senden ricam şu paylaşımı ay başına getirsen çok güzel olur .

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sn daha iyi bilirsin güncellemede işlemci hızında bir değişiklik varmı yazılımda en yararlı gelen ne var sistem veya program olarak ? Ve ayrıyeten yazılım güncelleme kısmından indirdim telefon yeniden başlatıldıktan sonra uyumlu değil dedi bende ellemedim yüklemicemde tlf yazılımı seni bekliyor yani ve senden ricam şu paylaşımı ay başına getirsen çok güzel olur .

sistem daha kararlı kasmalar daha az.müzk çlr, web browser widgetler flan güncellendi. 1 de 5800 a çıkartıcam 9 da c7 e çıkıcak. Bence yükleme bekle şuan kullandıgın evolsdan hızlı olmuycaktır refresh.

Takipçi Satın Al

Üst Alt