Bence gelmesi söz konusu olamaz. Nokia zaten şuan çıkardığı yeni nesil telefonlardan umudu kesmiş ki uygulama/oyun çıkarmıyor bi de son bir seri çıkarırsa bu nokia'nın da sonu olabilir. Hem Carla ve Donna'dan bahsetmişsiniz de Carla = FP1 denilerek verildi. Donna = FP2 sürümüyle birlikte verilecek ve Donna'da yüksek çözünürlük/çift çekirdek işlemcilerden bahsediliyordu. Şimdi iyi diyorlar hoş diyorlar da bizler şuan kullandığımız modelleri neden tercih ediyoruz çünkü fiyat / performans kralı oldukları için 603 için konuşuyorum bu fiyata donanım olarak bu cihazdan iyisi yok symbian belle'nin kullanımı da şahane fakat sadece uygulamamız eksik bi galaxy ace'ye vereceğin parayı nokia 603'e ver. Fakat yeni bir nesil duyururlarsa mesela 1ghz çift çekirdek koysa 480x800 çözünürlük ve ekran boyutu da 4". Nokia'nın huyudur biliriz bu telefonu amiral gemisi gibi gösterip fiyatını 1000 lira üstünde yapar. Fakat böyle bi telefon ile ne yapacağımız kafa karıştırıcı olabilir zaten 2. nesil symbianlar sorunsuz akıcı çalışıyor symbian'da hızlanmaya gerek yok bunu yapcaklarına ilk nesilleri mağdur bırakmasınlar da onlardaki sorunlarla da ilgilensinler malum c6-01 n8 c7 hala satışta. Asıl sorun da burada şuan symbian belle'li 8 tane cihaz var piyasada ve hepsi de satışta. Madem 2016 da symbian sona erecek diyorsun 2016'ya kadar symbian'a desteğini ver bir kaç oyun/uygulama geliştiricisiyle anlaş da o kadar senelik efsane sisteme güzel bir veda olsun. 2016 dediysen de sonuna kadar arkasında dur. Ha nokia'yı biliyoruz durmaz ama ben yine memnunum cihazımdan FP2 alınca daha da güzel olacağına inanıyorum. Sonuç olarak yeni bir seri gelmez çünkü zaten nokia symbian'ı kafasında bitirmiş geçiştire geçiştire bir hal oldular. Ben böyle hem performans bakımından hem de kişiselleştirme ve kullanım bakımından gelişen bir sistemin bitmesi taraftarı değilim. Eğer nokia elini çabuk tutup symbian belle'yi 2 sene önce çıkarsa şuan piyasada ne Apple ne de Android vardı...