603-700-701-808 Serisinden sonra yeni seri ne zaman gelir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
Yeni konu açmayayım buradan paylaşayım. Yeni nokia cihazları görülmüş. Lumia 1000 series, 901 Belle, Asha 509 ve Nokia 510. Doğruluğu tartışılır tabi.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
yeni belle cihazlar ile bi kaç tane daha oyun gelirse süper olur başka birşey istemem.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
oyun işini unutun bence oyunu pc de oynayın :) Önemli olan kişiselleştirme ve performans :)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
808 Son Mohikan sanırım

- - - Eklendi - - -

Yeni konu açmayayım buradan paylaşayım. Yeni nokia cihazları görülmüş. Lumia 1000 series, 901 Belle, Asha 509 ve Nokia 510. Doğruluğu tartışılır tabi.

O değilde Meltemi Proto Bitirdi beni kaynak atar mısın ?

great14

great14

Üye
Eylül ayı nokia'nın ayı olacak Feature Pack 2 ' nin, Windows 8 arayüzü ve yeni cihaz tanıtımlarının tarihine Eylül denilmişti. Bence nokia'nın batması kurgu ürünü nokia boşu yere sessiz kalmaz. Nokia şuan sadece söylenenleri dinliyor doğru dürüst açıklama bile yapılmıyor Eylül'de tanıtılacak modeller ile işler karışacak gibi görünüyor ama Nokia en doğru seçimi yaptı WP8 ile çünkü eğer symbian'da diretseydi ileride Samsung vb. şirketler wp8 ile anlaşma yapıp nokia'nın önüne her türlü dikilecekti koskoca Microsoft işletim sistemi ile başa çıkamayacaktı tabiiki Nokia ama Microsoft ile anlaştılar WP8 i beraber geliştirdiler bakalım Nokia iyi bir statü yakalayabilecek mi bana sorarsanız tüm dünyayı kasıp kavuracak. Eh artık biz symbiancılara da bi güzellik yaparsa fena olmaz.

lordufuk

lordufuk

Üye
Nokia symbianı bitirdi wp ye geçti ama wpli telefonların işlemcileri iyi :dry:

- - - Eklendi - - -

Yahu bu arada ben wpli telefonların 7.5 olucağını biliyordum 8 nereden çıktı:dry: 800 de 900de 7.5 sürümle satışa sunulacak fakat 8 e yükseltilebilir

kartal076

kartal076

Üye
wp7 sürümlüleri, wp8e yükseltilemeyecek.. en sürüm olarak wp7.8e yükseltilebilecek

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
wp işi sonra konumuz wp degil :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
sizce nokia eğer ki yeni belle telefon çıkartırsa microsoft aracılığı ile oyun ve uygulama konusunda birşey yaparmı? Hadi uygulamayı geçtikte oyun konusunda bir gelişme olur mu? Eğer bu dediklerim olmazsa yeni telefon cikartmanin hiçbi manası yok. Hadi diyelim çıkarttı böyle bi gelişme yapmazsa o telefonlardan hiç kazanmaz piyasaya ne kadar ucuza sürerse sürsün.

- - - Eklendi - - -

bu saatten sonra kimse kalkıp belle telefon almaz. Yeni telefon çıkartırsa bu dediklerimin olması gerekir. Aksi taktirde bi manası yok yeni belle telefonları cikartmanin

- - - Eklendi - - -

bu saatten sonra kimse kalkıp belle telefon almaz. Yeni telefon çıkartırsa bu dediklerimin olması gerekir. Aksi taktirde bi manası yok yeni belle telefonları cikartmanin

quaim.21

Üye
Bence elop gitsin yerine adam akıllı biri gelsin symbianıda wpda elinde bulundursun bence wp yüksek maliyetli telefonlarda çok ii gider apple gibi yapar yılda bi phone ama piyasayı alt üst edecek bi model çıkarır misal 4s çıktı bi yıl bekledi apple 5 için bu bi yıl boyunca hep 5 nasıl olacak diye konuşuldu nokia bence wp ile böle bi politika izleyebilir tabi bana göre symbianıda tek çekirdekli düşük maliyetli telefonlarda kullanmaya devam ederse bence çok ii olur mesele 603 500 liralık tel ama 40 uyg. kasılmadan rhtla açabiliyor aynı anda bide yeni symbianlar stabillik nasıl tam bilmiyorum ama iidir diye düşünüyorum
[zaten artık symbian ismini kullanmıyor nokia belle deniyor symbian belle deil]

- - - Eklendi - - -

tabi bu arada symbian marketide geliştirilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt