Yahu sadece lafta olucam diyor,dıştan ne derse desin önemli değildir asıl içindekinin ne olduğu önemlidir.
Katliyam yapıcaksınız nerdeyse,kafa göz girmiş herkez.
Lafta olacağım demiş ama birde gerçekten olacağım dese,ozaman gerçekten öldüreceksiniz adamı.

kuzenim tutturdu ateist ol kendiside oyle kafami sisirdi acaba yaninda ateist oldum desem ateistim falan desem ama kalpten Allah a inansam dinden cikarmiyim yorumlarinizi bekliyorum.
Neyi sakıncalı?2 yuzluluk olur yapma bunu zamanında islamdan donmeleri için çok işgence yapılmıs muslumanlara ama onlar donmemiş dinlerinden yalandan da olsa dememişler bişey. müslümanız demişler işgencelere rağmen sanırım çağrı filminde gösteriyordu. adamın annesini gözü önünde öldürüyorlar ancak ben mülümanım diyor hala bunu düşün ve pay çıkart. buraya bu konuyu açmış olman bile çok sakıncalı... . . .

Nasıl olduğunu düşünüyorsun peki ? Din mi ki bu özel bi ayin veya törenle ateist olunsun ?ateistim demekle ateist olunduğunu mu sanıyosun![]()
Profilinde yaşın 22 gözüküyor. Mağaradan kaç yaşında çıktın ?
- - - Eklendi - - -
Nasıl olduğunu düşünüyorsun peki ? Din mi ki bu özel bi ayin veya törenle ateist olunsun ?
ama abi şöyle bi' durum var hristiyan olup kalbi temiz olanlar hayır işleyenler?Öncelikle cehennemde tek tabaka olmayacak, cehennemin de dereceleri bulunmaktadır. Ateist olan bir kimse bir Hristiyan'a göre daha ağır bir azaba uğrayacaktır. Ancak her ikisi de ebedi cehennemde kalacaklardır. (alıntıdır)

Yok kardeşim o kendini aldatma olur...
ama abi şöyle bi' durum var hristiyan olup kalbi temiz olanlar hayır işleyenler?![]()
ama abi şöyle bi' durum var hristiyan olup kalbi temiz olanlar hayır işleyenler?![]()
kuzeninin yaptığı yanlış fakat burada yazılanlarda yanlış Söylediklerine bak ya ah o benim kuzenim olcaktı filen diyorlar hani müslümanlık hani hoşgörü nerede ?