ateist musluman olmak

Sponsorlu Bağlantılar

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
ateist musluman olmak
kuzenim tutturdu ateist ol kendiside oyle kafami sisirdi acaba yaninda ateist oldum desem ateistim falan desem ama kalpten Allah a inansam dinden cikarmiyim yorumlarinizi bekliyorum.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
buna mecbur olmadığın sürece bunu yapma. Mecbur olmaktan kastım bi ölüm tehlikesi gibi birşey.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Niye ateist olmus kardesim gelsin bana tapsin :ehe

Boyle din konusunu oyuncak eden ergenleri gorunce gozlerim yasariyor ve bir o kadarda aciyorum.

• Beğen
Tepkiler: dready112
Del Rey

Del Rey

Üye
Niyetin bu değilse sorun yok. İslam'da niyet önemlidir.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bir şey olmaz gibime geliyor bunu imama felan sor. O nasıl kuzenmiş arkadaş. Ben görünce boğasım geliyor böylelerini bide kuzenim olsa var ya...

• Beğen
Tepkiler: dready112
The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
mesela sadece ateistim desem ama dua edip namaz kilsam kabul olurmu ve her ateist dedigimde tovbe etsem

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: dready112 ve StunnerDead
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Niyetin bu değilse sorun yok. İslam'da niyet önemlidir.

doğru söylüyorsun ama buna gerçekten mecbur kalmadıkça müslüman olduğunu sadece lafta bile olsa inkar etmemeli kesinlikle.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
mesela sadece ateistim desem ama dua edip namaz kilsam kabul olurmu ve her ateist dedigimde tovbe etsem

kuzenin istiyor diye sadece ona karşı olsa bile ateistim demek doğru olmaz.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

müslüman olduğunu ölüm gibi bir durumla karşı karşıya gelmedikçe inkar etme!
3üncü söyleyişim.

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
dogru diyorsunuzda 2 haftadir kafam sisti her gun tovbe etsem falan birsey olurmu. ve kalpten Allah a inansam sadece ateistim desem

- - - Eklendi - - -

dogru diyorsunuzda 2 haftadir kafam sisti her gun tovbe etsem falan birsey olurmu. ve kalpten Allah a inansam sadece ateistim desem

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

- - - Eklendi - - -

sabır et ve onun yaptığının aynısını sen ona yap bir süre sonra vazgeçecektir. Ben şahsen böyle yaptım. 1 kişi istedi diye ateistim deme. Ben bu kişi bütün ailem olsa bile demem.

codblackops2

codblackops2

Üye
karşı çık kuzenine olmadı geçir bi tane ne saçma birşey bu,benım böyle kuzenım olsa varyaaa

Not:ciddiyim

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
tmm neyse muslumanim hala yine ol derse he tmm falan der gecistiririm yada baska konu acarim.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bence Sen Kendinden Bile Emin Degilsin .. Oncelikle Bir Ateist Terimini Arastir .. Ne Oldugunu Ogren ..

Daha Sonra Sorularini Sorr .. Din Boyle Basit Birsey Degildirr ..

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, dready112 ve abandonware
The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
tmm

abandonware

abandonware

Üye
kalp inancı önemlidir; fakat uzak durmak lazım; belki birkaç seferliğine olabilir fakat ateistliğin yavaş yavaş senin benliğin olmamasını sağla = dikkat et. bir kaç kereden birşey olmaz deme. o kuzenine ateistim demektense sen ona besmele çekmeyi öğret.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Bence Sen Kendinden Bile Emin Degilsin .. Oncelikle Bir Ateist Terimini Arastir .. Ne Oldugunu Ogren ..

Daha Sonra Sorularini Sorr .. Din Boyle Basit Birsey Degildirr ..

+1 "müslümanlık" basit birşey değildir.

- - - Eklendi - - -

kalp inancı önemlidir; fakat uzak durmak lazım; belki birkaç seferliğine olabilir fakat ateistliğin yavaş yavaş senin benliğin olmamasını sağla = dikkat et. bir kaç kereden birşey olmaz deme. o kuzenine ateistim dedittirmektense sen ona besmele çekmeyi öğret.

+1 aynen sen onu müslümanlığa yönlendirirsen çok büyük sevap kazanırsın.

• Beğen
Tepkiler: abandonware
The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
aksam yatmadan once onun musluman olmasi icin dua etsem nasil olur ama hic olur gibime gelmiyor tutturmus ilim bilim diye

- - - Eklendi - - -

aksam yatmadan once onun musluman olmasi icin dua etsem nasil olur ama hic olur gibime gelmiyor tutturmus ilim bilim diye

• Beğen
Tepkiler: abandonware

Üst Alt