Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
alışkanlıklar, yavaş yavaş bırakılması zor şeylerdir. Biraz klişeleşmiş ama "beyninde bitirmelisin" kendini buna programlamayı başarıp bir anda bırakmalısın ki gereksizliğini anlayabilesin. Yavaş yavaş bırakırım dersen, illaki seni çeken şeyler olacaktır. Tabii tamamen kurtulmak istiyorsan.
alışkanlıklar, yavaş yavaş bırakılması zor şeylerdir. Biraz klişeleşmiş ama "beyninde bitirmelisin" kendini buna programlamayı başarıp bir anda bırakmalısın ki gereksizliğini anlayabilesin. Yavaş yavaş bırakırım dersen, illaki seni çeken şeyler olacaktır. Tabii tamamen kurtulmak istiyorsan.
Evet yalniz bunu da dusunmek lazim. Nefis oyle bisey ki ya 5 dk dan bisey olmaz diye diye 2 saat oturtur orda. Dedigim gibi ben bir anda biraktim sikintim yok
BrainHacker
Üye
Kardeşim pc yi sat ya da ödunç ver.O tel i abin varsa ona ver ya da onuda sat.kendine eski internete girmeyen tellerden bulursan al.Daha sonra öğretmenlerindende yardım alarak kendine günlük plan hazırla.(biraz zor olcak ama başarı için yapmalısın)
Joker.
Üye
Konu Sahibi
Bu gün sınava girdim 100 soruluk
Türkçe =0
MATEMATİK=0
Fen=1
SOSYAL=2
İngilizce=2
yanlış çıktı
Boşum hiçyok (hayatımda hiç boş bırakmadım )
iyi mi ?
jackalmami
Üye
ismail
Üye
sanmıyom
Yani ful-l çıkarmak varken
Şaka bi yana gayet iyi
İngilizceye iyi yüklen çok mühim
Normalde ingilizce olur ama hiç bakmadım ve tekrar yapmadım hiç ondan.
SOSYALİM ÇOK KÖTÜ ŞU ANDA
1STayTRue35
Üye
evde kullandığın bu tür elektronik eşyaların hepsini bi araya topla tam ortalarında ders çalış ama hepsi kapalı olsunn. bu tür zorlukları anca böyle karşına alarak mücadele ederek çözeblirsin. başka türlü zor kardeşimm hepsi gözünün önünde olsun ama hiçbirine bakma öyle çalışş.
evde kullandığın bu tür elektronik eşyaların hepsini bi araya topla tam ortalarında ders çalış ama hepsi kapalı olsunn. bu tür zorlukları anca böyle karşına alarak mücadele ederek çözeblirsin. başka türlü zor kardeşimm hepsi gözünün önünde olsun ama hiçbirine bakma öyle çalışş.