Teknolojik Aletlerden Kurtulmam Lazım(Eğitim hayatım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Teknolojik Aletlerden Kurtulmam Lazım(Eğitim hayatım)
Arkadaşlar Nerdeyse bütün günüm boşa gidiyor.Telefon hep elimde ,maça veya her hangi bir şeye bakıyorum bir tele bir televizyona .Televizyondan kalkıyom pc geçiyom.Ben 8.Sınıfa başlıyacam ve çözmem gereken 4 tane bomboş kitap var .Dershanem başlıyor ve sınavlar ve sbs ben ortalama bu sene 455 üstünde puana sahibim ancak genele vurunca çok düşük .Okulda yapılan edirne çapındaki deneme sınavında Edirne 2.Liğim var ama puan düşük.Ben bu telefon ve pc olmadan önce puanlarım 465 aşaya inmezdi benim bunlardan kurtulmam ve düzenli ders çalışmaya başlamam lazım.
Hedefim Elektirik Mühemdisi olmak küçüklükten beri . Ancak Öğtermenlik te olabilir veya hukuk okuyup kaymakam filan olmak istiyorum . HAYALİMDE 4 TANE LİSE VAR BUNLARA NASIL ULAŞICAM ,

Kabataş Erkek Lisesi
Kadıköy Anadolu lisesi
Edirne Süleyman demirel fen lisesi
Edirme Anadolu öğretmen lisesi

Bu liseler ile hangi mesleklere sahip olurum istediğim meslekler ise.

ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
KAYMAKAM (HUKUK OKUMAK)
ÖĞRETMENLİK(MATEMATİĞİ ÇOK SEVİYORUM YA SINIF YADA MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ)
ASKERİ LİSEYE GİTMEK VE SUBAY OLMAK İSTERİM
VE DOKTOR

İsteklerim

Telnokojij aletleri nasıl bırakırım ?
DÜZENLİ VE PLANLI NASIL ÇALIŞIRIM ?(DAKİK OLMAYI HİÇ SEVMEM)
PUANIMI NASIL YÜKSELTİRİM
HAYALİMDEKİ LİSELERDEN ÇIKAN MESLEKLER
HAYALİMDEKİ MESLEKLER İÇİN HANGİ LİSEYE GİTMELİYİM,
Ve Ne olur yardım edin

El-CD

El-CD

Üye
Kabatas biraz zor

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bende ygsye girecegim.Birakmasi zor ama yapacaksin. Misalen evdeki internet uyeligimi kapattirdim pcyi topladim,tv zaten izlemiyordum,nete bi mobilden giriyorum o da net paketim bitince kullanmicam.

Liseye gelince kabatas icin 485+ yapman lazimdi o yatar ama istanbula geliceksen gayet guzel anadolu liseleri var. Sen yinede 455 daha ustune cikmaya bak :)

MrTech

MrTech

Üye
Berkant'cım canım kardeşim odanda ne elektronik alet varsa kaldır.sbs puanın güzel.kafanı derslerden ve kitaplardan kaldırma.ıstanbulda arkadaşımızın dediği gibi güzel anadolu liseleri var.benim gibi hemen liseye kafa kurma sonra çakılırsın.iyice sbs'ye konsantre ol.sonra Allah'a tevekkul et.sonuç ne çıkarsa çıksın güzel bi liseye girersin inşallah.:)

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Kabataş Zor biliyorumda Kadıköy anadoluyu benim ilk hayalim.Hedefim kısacası Zaten o olmassa bizim burda fen lisesi var .Sbs puanım455 değil arkadaşlar benim dershanede aldıklarım455 üstü

El-CD

El-CD

Üye
Kabataş Zor biliyorumda Kadıköy anadoluyu benim ilk hayalim.Hedefim kısacası Zaten o olmassa bizim burda fen lisesi var .Sbs puanım455 değil arkadaşlar benim dershanede aldıklarım455 üstü

dersaneyle hiç kıyaslama bende 450 civarında alırdım ama sınavda gittim 493 aldım

_RYUK_

_RYUK_

Üye
kendine günlük bir program oluştür. Ona uymaya çalış.Bağımlısi olduğun şeyleri birden bırakmaya çalışma.yavaş yavaş birak .

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
dersaneyle hiç kıyaslama bende 450 civarında alırdım ama sınavda gittim 493 aldım

Bi abi vardı o diyoduki deshanedeki sınavlara göre daha kolay devletin sınavı
daha kolay ama daha dikkatli çözülmeli di mi?

- - - Eklendi - - -

kendine günlük bir program oluştür. Ona uymaya çalış.Bağımlısi olduğun şeyleri birden bırakmaya çalışma.yavaş yavaş birak .

O günlük programı denedim ama hiç yararı olmadı uyamıyorum.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
bende ilk önce senin gibiydim programa ilk başlarda zorlandım. Unutma hayatta disiplin her zaman başarı getirir.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
peki ilk olarak nasıl başlamalıyım programım nasıl olmalı

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bu Türkçe ile nasıl o puanları aldın merak ettim:hmmm

Konuya gelirsek, bi anda hepsini bırak ve ailene sana engel olmalarını söyle.

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
El-CD

El-CD

Üye

Bi abi vardı o diyoduki deshanedeki sınavlara göre daha kolay devletin sınavı
daha kolay ama daha dikkatli çözülmeli di mi?

- - - Eklendi - - -

O günlük programı denedim ama hiç yararı olmadı uyamıyorum.

Kesinlikle :oke: Kolaydir zaten her soru. Sorun sadece cozumu gorebilmektir :ok2:

El-CD

El-CD

Üye

Birden aliskanlik birakilmaz yoklugunu arar daha kotu olur

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi

Ailem zaten destek oluyor bu konuda.Hem de fazlasıyla.

Türkçeye gelirsek ben günlük hayatta veya herhangi bir zaman bir şey yazıcak olursam bu şekil olmaz .Daha düzgün bir dil ve daha az hata ile olur.Şu andakinde ise hem mobilden giriyorum ve her zaman harfleri veya boşluğu tutturamıyorum.(çok klavye çeşidi kullandım ve bazen t9 yüzünden ancak artık t9 nadir kullanırım) Ve akşam yazıyı yazdığımdan,sanal ortama girince hep türkçem bozuluyo.En son sınavda
Tr=1
MT=1
FEN=1
Sos=2
İng=3:(

Yanlış :)

- - - Eklendi - - -

Birden aliskanlik birakilmaz yoklugunu arar daha kotu olur

Bu gün denedim ve çok aklıma geliyo yemek yiyorum diyelim hemen televizyona koşasım geliyor.

Havvali

Havvali

Üye
yapması zor ama telefona format at ve hafıza kartını biçımlendir. Daha sonra bi köşeye koy daha sonra uyduruk bi telefon bul içinde oyun dahi olmayan onu kullan... İlk adım bu
İkinci adım çalışma isteği eğer bu istek yoksa içindeki böcek ölmüş demektir hayata getirmenin tek çaresi ezilmektir yoklukla savaşmalısın el işinde ezilmelisin...
3. Adım çalışmak...

- - - Eklendi - - -

başkasının seni programlamasına gerek yok eğer ders çalışıyorsan çünkü çalışkanlar kendi metodlarını kendileri bulur...

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
kendini kalorifer petegine kelepçele

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
pc den kurtuldum.

ABİ BAĞLASAM GEBERİRİM :EHE

El-CD

El-CD

Üye
pc den kurtuldum.

ABİ BAĞLASAM GEBERİRİM :EHE

atıyorum 5 saat kalıyorsun bir gün 4 saat kalmayı dene sonra 3 e indir indirmekte zorlandığın zaman olduğu saatlerde 15 dk gibi süreler kısalt öyle bitir. :oke: böylesi daha kolay sanırım. Ama ne hikmettir bilmiyorum ben bir anda soğuyup eski ilgimi kestim teknolojiden

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
atıyorum 5 saat kalıyorsun bir gün 4 saat kalmayı dene sonra 3 e indir indirmekte zorlandığın zaman olduğu saatlerde 15 dk gibi süreler kısalt öyle bitir. :oke: böylesi daha kolay sanırım. Ama ne hikmettir bilmiyorum ben bir anda soğuyup eski ilgimi kestim teknolojiden

Benim telefon derken hep maxinin çekiciliği
Televizyon ise beni çağrıyo resemen sırada televizyon var onun yerine kitap okumaya yönlendirecem kendimi yavaş yavaş

El-CD

El-CD

Üye

Benim telefon derken hep maxinin çekiciliği
Televizyon ise beni çağrıyo resemen sırada televizyon var onun yerine kitap okumaya yönlendirecem kendimi yavaş yavaş

Aynen bıraktığın şeyin yerine başka bişey bul. Sigara bırakanlara da aynı şey yaptırılıyor. Çünkü kendini boşlukta hissedersen daha zor. En iyi eski alışkanlığının yerine yenisini koyabilmek :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt