Merhaba
Öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
1 yıla yakın T20 kullanıyorum. İlk aldığım gün yoigo rom kurdum, daha sonra birkaç stok rom denedim.
Şunu söyleyebilirim ki denediklerimin arasında en gelişmiş ve T20 ye uygun rom bu.
swap oluşturmaya uygun oluşu, her telefonda olması gereken uygulamaların hazır gelmesi, kapanış menüsünde recovery ve ss özellikleri öne çıkan artıları.
Bu romu yüklemeden önce bu konunun bütün sayfalarını okudum. Bu işeri azcık bilsem de çıkan sorunlara göz atmış oldum. Yaklaşık 15 gündür bu romu kullanıyorum. Şimdiye kadar gayet stabil çalıştı (benim abartı oc denemelerim dışında

) wifi, bt, ve gps sorunsuz. Daha önce go launcher kullanıyordum ama 360 ı da sevdim gayet güzel bir launcher.
Sadece eklemek istediğim iki konu var ;
Birincisi app2sd de konuyu açan arkadaşın dediklerini yaptıktan sonra dalvik kısmına gelin ve "dalvik cache SD-EXT da" işaretleyerek "taşı" tuşuna basın (tabi swap işlemini yaptığınızı varsayıyorum) böylece dahili bellekte oldukça büyük bir yer açabilirsiniz.
CPU oc işleminde en stabil değeri 729.6 olarak belirledim.
İkinci olarak sormak istediğim, favori oyunum olan need for speed shift te oyun esnasında küçük takılmalar oluyor. Ne yaparsam yapayım bunu aşamadım. Oyunu oynamayı engellemiyor ama ben kafayı taktığım için canım sıkılıyor.
Sonuç olarak T20 niz varsa stabil 4.0 çıkana kadar en iyi rom bu romdur.
Saygılar.