Fundowsky Clean Rom v4.0 T20 İÇİN MÜTHİŞ ROM!

Sponsorlu Bağlantılar

Febris

Febris

Üye
Yükledikten bir hafta sonra rehberi görmüyor sadece faceboook isimleri geliyor rehbere

- - - Eklendi - - -

Bana orjinale nasıl donerim beğenmedi kardeşim t20sinde bunu orjinale dondume link verirmisiniz

ceyhun302

Üye
kardeş arkadaşların dediği şu ilk rom atınca swap vs yaptım normal odu sonra bda swap ayarlarına girdim bida yaptım aynı işlemleri bu sefer ana ekrana gelince telefonun teması dahil herşey değişmş programlr fln menü fln değişmş oluyo bnde swapsz romu yükledm bida anca öyle dzgn oldu

havlayan_kirpi

Üye
Çok çok çok ama çook teşekkür ediyorum :)
Rom gerçekten çok güzel, ben özellikle arama ekranının hoşuma gitmesinden dolayı indirdim. şimdi bi kaç gerekli uygulamaları da yüklüyorum. Gerçekten hoş olmuş :)

kaoos_88

Üye
herkese merhaba ; ben bu rom u t20 ye kurum 1 ay falan kullandım sorunsuz öncelıkle onun ıcın paylasan arkadasımıza cok tesekkur ederım yanlız sunan bı sorun olustu çözemiyorum help help..
telefon acıkken hafıza kartı cıkarılmıs sanırım.. anten sımgesının yanında hafıza kartının unlem seklıne hata verdıne dair bır sımge olustu ama kart okuyor ıcını goruyorum yanlız romu sılıp tekrar tekrar yuklememe ragmen hala o sımge kaybolmadı ve a2sdguı da hıc bıseyı yesıl yapamıyorum ve dıer seylerıde kullanamıyorum.... yardımlarınız beklıyorum arkadaslar.

- - - Eklendi - - -

antenın yanındakı hafıza kartı unlem ısaretlı hala duruyor ama bı seklde a2sdguı dekı bolumlerı yesıl yaptım ve ve 10 degerı 100 yaptım kabul ettı.ama system ındfodakı ram bolumunu bı turlu yukseltemıyorum suan daha oncekınde olmustu cwm den ayar yaptım denıldıgı gıbı 512 ye 256 ama
ram information degerlerım :
ram 180 mb hala..
swap 250 mb
total free 308 mb

aarif

Üye
Çok beğendim fakat wifi bağlantısı kuramıyorum ne yapmalıyım,teşekkürler.

kaoos_88

Üye
uzman ve admın arkadaslar ????? yardım please ve birde sunu farkettım.cwm alanından ayar verdımızde bölümlendirdimiz sd alanını gerı alamıyoruz pc ye taktımızda o alan kapalı gozukuyor bırlestrmıyoruz.. ben bu romu aynı telde 1 ay sorunsuzca kullandım her ozellıgını suan neden olmuyor kafam durdu bı yolgosterın:hmmm

omericox

Üye
paylaşımın için teşekkürler. yardımlarını bekliyorum.

omericox

Üye
bi kaç sorum olacaktı yazdım ancak ya ben göndermedim ya da gitmedi. rom'u kurdum. T20 orijinal romundan sonra yüklediğim ilk rom bu oldu paylaşımın için teşekkürler.
sormak istediklerim ise;

içerisinde bir sürü program var bunların ne işe yaradıklarını söyleyebilir misin? böylelikle işimize yaramayanları silebilelim.

diğer sorum ise içersindeki programları nasıl sileceğimizi adım adım biraz daha açık anlatabilir misin? root explorer la yapılabileceğini söylemişsin ancak beceremedim.

son olarak da marketten indirdiğim programlar önceden sd karta kaydoluyordu ancak şu an o şekilde olmuyor bunun sebebi nedir? ve nasıl taşıyabilirim (içerisindeki programları da sd ye taşımak istiyorum ancak bunu da beceremedim).

yardımlarını bekliyorum. paylaşımın için tekrar teşekkürler.

omericox

Üye
hala cevap gelmemiş... keşke marketten indirdiğim programları sd ye nasıl yükleceğimi söyleseniz en azından.. bişey indirmiyorum sırf bu yüzden..

UmuTR03

Üye
Cevap vermiyceksen niye konu aciyorsun?!

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bu aralar arkadaş yoğun olduğu için giremiyor.Girince cevaplar.Ayrıca UmuTR03 & omericox aynı kişi olduğu çok belli.

kaoos_88

Üye
bende katılıyorum arkadaslara kac hafta oldu yazdık hala cvp vermıyor kımse yogunluk dıorsunuzda o yugunluk her sıtede var admıler yada paylasan ark. arda bı baksa enazından kac hafta oldu.. cvp alamadıktan sonra buraya yazmanın yada bısy paylasmanın ne kıymetı önemi var ki laf kalabalına gelınce hemn msjlar gelıyor da çözüm için sesizlik,saçma |-)

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
bi kaç sorum olacaktı yazdım ancak ya ben göndermedim ya da gitmedi. rom'u kurdum. T20 orijinal romundan sonra yüklediğim ilk rom bu oldu paylaşımın için teşekkürler.
sormak istediklerim ise;

içerisinde bir sürü program var bunların ne işe yaradıklarını söyleyebilir misin? böylelikle işimize yaramayanları silebilelim.

diğer sorum ise içersindeki programları nasıl sileceğimizi adım adım biraz daha açık anlatabilir misin? root explorer la yapılabileceğini söylemişsin ancak beceremedim.

son olarak da marketten indirdiğim programlar önceden sd karta kaydoluyordu ancak şu an o şekilde olmuyor bunun sebebi nedir? ve nasıl taşıyabilirim (içerisindeki programları da sd ye taşımak istiyorum ancak bunu da beceremedim).

yardımlarını bekliyorum. paylaşımın için tekrar teşekkürler.
Diğer yorumlara bakarsan o programların ne işe yaradığı nı açıkladım...
Marketten indirdiğin uygulamanın boyutu çok fazla ise otomatikmen sd karta atacak.AMa zaten kendin taşıyacaksın...

UmuTR03

Üye
benim sorumun cevabını alamadım hala?

omericox

Üye
kendin taşıyacaksın demişsin günlerdir kurcalıyorum beceremedim. link2sd programı çalışmıyor bende ext2 alanını yarattım a2sdgui de görünüyor ancak link2sd de kullanamıyorum

uzmburak

uzmburak

Üye
arkadaşlar rom hakkında kullananlar topluca hatalarını çalışmayan kısımlarını artılarını tecrubelerine dayanarak yazabilirmi kurmayı düşünüyorum yoigo var sıktı tavsiye edermisiniz

directixxx

Üye
Merhaba
Öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
1 yıla yakın T20 kullanıyorum. İlk aldığım gün yoigo rom kurdum, daha sonra birkaç stok rom denedim.
Şunu söyleyebilirim ki denediklerimin arasında en gelişmiş ve T20 ye uygun rom bu.
swap oluşturmaya uygun oluşu, her telefonda olması gereken uygulamaların hazır gelmesi, kapanış menüsünde recovery ve ss özellikleri öne çıkan artıları.
Bu romu yüklemeden önce bu konunun bütün sayfalarını okudum. Bu işeri azcık bilsem de çıkan sorunlara göz atmış oldum. Yaklaşık 15 gündür bu romu kullanıyorum. Şimdiye kadar gayet stabil çalıştı (benim abartı oc denemelerim dışında :)) wifi, bt, ve gps sorunsuz. Daha önce go launcher kullanıyordum ama 360 ı da sevdim gayet güzel bir launcher.
Sadece eklemek istediğim iki konu var ;
Birincisi app2sd de konuyu açan arkadaşın dediklerini yaptıktan sonra dalvik kısmına gelin ve "dalvik cache SD-EXT da" işaretleyerek "taşı" tuşuna basın (tabi swap işlemini yaptığınızı varsayıyorum) böylece dahili bellekte oldukça büyük bir yer açabilirsiniz.
CPU oc işleminde en stabil değeri 729.6 olarak belirledim.
İkinci olarak sormak istediğim, favori oyunum olan need for speed shift te oyun esnasında küçük takılmalar oluyor. Ne yaparsam yapayım bunu aşamadım. Oyunu oynamayı engellemiyor ama ben kafayı taktığım için canım sıkılıyor.

Sonuç olarak T20 niz varsa stabil 4.0 çıkana kadar en iyi rom bu romdur.

Saygılar.

Üst Alt