abandonware
Üye
aksam yatmadan once onun musluman olmasi icin dua etsem nasil olur ama hic olur gibime gelmiyor tutturmus ilim bilim diye
- - - Eklendi - - -
aksam yatmadan once onun musluman olmasi icin dua etsem nasil olur ama hic olur gibime gelmiyor tutturmus ilim bilim diye
ümidi kesme...
et tabikide. Kendisi ile tartışmaya gir eğer ki müslümanlığı iyi biliyorsan onun her verdiği cevaba tokat gibi bir cevap verebilirsin. Eğer gene de kabul etmezse yediremdiğindendir. Senin söylediklerin onun kafasını kurcalayacaktır mutlaka.

Din o kadar basit değildir bir kuzen için dilden bile olsa ateistim demek yanlıştır.Ona bir sorun bakalım neden ateist olmanızı istiyormuş sonra bu dediklerimi de bir sorun bakalım ne cevap verebilecek.Ateistlerin çoğu sorumluluk almaktan korkan insanlardır.Namaz kılmak, oruç tutmak zor gelen insanlardır sadece ateistim derler ama hiç birşeyi açıklayamazlar.


