ateist musluman olmak

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
aksam yatmadan once onun musluman olmasi icin dua etsem nasil olur ama hic olur gibime gelmiyor tutturmus ilim bilim diye

- - - Eklendi - - -

aksam yatmadan once onun musluman olmasi icin dua etsem nasil olur ama hic olur gibime gelmiyor tutturmus ilim bilim diye

ümidi kesme...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

- - - Eklendi - - -

dua herşeyden önemlidir :ok2: et tabikide. Kendisi ile tartışmaya gir eğer ki müslümanlığı iyi biliyorsan onun her verdiği cevaba tokat gibi bir cevap verebilirsin. Eğer gene de kabul etmezse yediremdiğindendir. Senin söylediklerin onun kafasını kurcalayacaktır mutlaka.

abandonware

abandonware

Üye

dua herşeyden önemlidir :ok2: et tabikide. Kendisi ile tartışmaya gir eğer ki müslümanlığı iyi biliyorsan onun her verdiği cevaba tokat gibi bir cevap verebilirsin. Eğer gene de kabul etmezse yediremdiğindendir. Senin söylediklerin onun kafasını kurcalayacaktır mutlaka.

+1 ve netten eski alimlerin insanları nasıl müslüman yaptıklarını + hazır cevaplarını araştırki sana gelen soruyu hem hızlı hemde inandırıcı bir şekilde cevaplamış ol.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

bunu izle ve izlet.

Şiddetle tavsiye ederim.

TheCower

TheCower

Üye
Elhamdülillah ateistim de

• Beğen
Tepkiler: El-CD
Symbianize

Symbianize

Üye
Sen ateistim dersin Allaha inanirsin ama sonra o seni ateist sanip dinden cikarabilir ona İslami ogret

Metin MF

Metin MF

Üye
ona hiç sordun mu neden senin ateist olmanı istiyormuş?

spy ghost

spy ghost

Üye
Ateistlik ve Müslümanlık teki sonradan gelme diğeri Allah'ın emri , evet ateistler herşeye bi açıklama bulur herşeyin açıklamasını öyle yaparlar ki şaşırır kalırsınız fakat anlattıkları şeyler bir o kadar çelişkilidir ki... Onlar Dünya'nın büyük patlamayla oluştuğunu söylerler fakat o patlamayı oluşturan enerjiyi açıklayamazlar.İnsan o kadar hassas oranlarda yaratılmıştır ki onlar sadece bir rüzgar iddia ederler :d: Din o kadar basit değildir bir kuzen için dilden bile olsa ateistim demek yanlıştır.Ona bir sorun bakalım neden ateist olmanızı istiyormuş sonra bu dediklerimi de bir sorun bakalım ne cevap verebilecek.Ateistlerin çoğu sorumluluk almaktan korkan insanlardır.Namaz kılmak, oruç tutmak zor gelen insanlardır sadece ateistim derler ama hiç birşeyi açıklayamazlar.

• Beğen
Tepkiler: abandonware
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Ateistlik ve Müslümanlık teki sonradan gelme diğeri Allah'ın emri , evet ateistler herşeye bi açıklama bulur herşeyin açıklamasını öyle yaparlar ki şaşırır kalırsınız fakat anlattıkları şeyler bir o kadar çelişkilidir ki... Onlar Dünya'nın büyük patlamayla oluştuğunu söylerler fakat o patlamayı oluşturan enerjiyi açıklayamazlar.İnsan o kadar hassas oranlarda yaratılmıştır ki onlar sadece bir rüzgar iddia ederler :d: Din o kadar basit değildir bir kuzen için dilden bile olsa ateistim demek yanlıştır.Ona bir sorun bakalım neden ateist olmanızı istiyormuş sonra bu dediklerimi de bir sorun bakalım ne cevap verebilecek.Ateistlerin çoğu sorumluluk almaktan korkan insanlardır.Namaz kılmak, oruç tutmak zor gelen insanlardır sadece ateistim derler ama hiç birşeyi açıklayamazlar.

+1 +1 +1=+3

Metin MF

Metin MF

Üye
Ateist olmak dindar olmaktan daha zordur aslında.

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Ben olsam ; Öyle kuzenin suratının ortasına bi patlatırım geberir gider sonra gidip kendimi biyerlerden aşşağı atarım böyle düşünceye kapıldığım için :duvar2:

BerivanAkagunduz

Üye
arkadaş dini oyuncak etmeyin sahabelere Allahı inkar et seni bırakırız demişlerdi onlar canları pahasına birşey demedi sen kuzenin dedi diyemi ateistim diyeceksin yazık

- - - Eklendi - - -

hz.bilal in üzerine taş koydular inkar et dediler inkar ettimi? Senin Yerinde olsam kuzenle bir daha konuşmam eğer devam ediyorsa ağzını burnunu kırarım

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
agzini burnunu kirarinn o yigenin.

Havvali

Havvali

Üye
bütün kainatın yaradılışı sanki basit ve önemsiz gibi görünen ya da bize öyle gösterilen dinin üzerine bütün insanlık Allah a iman için gönderilmiş. Biz Allah a koşmak istedikçe bizi o yoldan soğutan saptıran unsurlar çok olur yapmamız gereken uyuyan iman gözümüzü açıp Allah ı görmek. Dil insanın ahiret alemindeki garantisidir imanın zayıf dahi olsa müslümanım deki bu uğurda taş altında kalan hz bilal ın sevabına ortak ol.

• Beğen
Tepkiler: abandonware
DraugHuan

DraugHuan

Üye
Kuzenine göre mi hareket edeceksin. Çak ağzına sussun.

• Beğen
Tepkiler: Del Rey

Üst Alt