S2 ye Denk Telefon ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
kuzum kizma:)
mali 400 hd ekran desteklemez tabiki :) zaten s3 un ekrani vga :)
ayrica s2 cok kullanmis gibi konusmussun :):):) birak isin ustalari yorum yapsin:):)

arkadasım saçmalamayın tabikide destekliyor!
desteklemese
1080P video çekme - Oynatma
720p S3 ekranını calıstırabilirmiydi neyin kafasındasınız siz?!?

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

MasteLaa

Üye

desteklemese
İnandıramazsın Ali boşver..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Xiaomi Mi2 hatta ondan kat kat iyi ama çin telefonu :ehe

• Beğen
Tepkiler: abandonware

cliolar

Üye

desteklemese

sen ironi diye bisey duymadinmi:)

cliolar

Üye

:) sendemi kuzu :) ironi yaptim :) ama sinirden kimse yazdigimi tamamen okumamis:) ben s3 kullaniyorum 1280*720 ekran var.Arkadasda mali 400 hd desteklemiyo diyince dedim bukadar olur:) onun icin birak yorum yapsinlar biz ogrenelim:)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
biliyorum :) ironi yaptim ama millet tartismakdan yazdigimi okumamislar:)
Sonuna eklesene yahu ironidir diye sinirlerim ayar oldu zaten adama kızmışım son zamanlarda herkes bana mı karşı anlamıyorum yanlış anladıysam kusura bakma :hmmm

- - - Eklendi - - -

:) sendemi kuzu :) ironi yaptim :) ama sinirden kimse yazdigimi tamamen okumamis:) ben s3 kullaniyorum 1280*720 ekran var.Arkadasda mali 400 hd desteklemiyo diyince dedim bukadar olur:) onun icin birak yorum yapsinlar biz ogrenelim:)
Şimdi anladım kuzum :kıskıs: Yahu cidden sinirimi bozdu adam üstüne sen yazdın ne bileyim ironi yaptığını keşke ekleseydin sonuna :D

cliolar

Üye

Sonuna eklesene yahu ironidir diye sinirlerim ayar oldu zaten adama kızmışım son zamanlarda herkes bana mı karşı anlamıyorum yanlış anladıysam kusura bakma :hmmm

- - - Eklendi - - -

Şimdi anladım kuzum :kıskıs: Yahu cidden sinirimi bozdu adam üstüne sen yazdın ne bileyim ironi yaptığını keşke ekleseydin sonuna :D

s3 kullanan biri olarak :) o soylediklerim ciddi olabilirmi ? :) alaskina.Senin sinirlerin bozulmus :) bence. ben orda senin usta oldugunu ve konu hakkinda bilgili oldugunu dusundugum icin oyle dedim:) ayrica s2 kullandigini bildigim icin ole dedim:)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
s3 kullanan biri olarak :) o soylediklerim ciddi olabilirmi ? :) alaskina.Senin sinirlerin bozulmus :) bence. ben orda senin usta oldugunu ve konu hakkinda bilgili oldugunu dusundugum icin oyle dedim:) ayrica s2 kullandigini bildigim icin ole dedim:)

Ben normalde aşırı sakinimdir :)

hotboy_78

hotboy_78

Üye
    Konu Sahibi

:kıskıs: teşekkürler kuzum sinirlenmem tamam :kıskıs: yanlış bilgiye tahammül edemiyorum :bilmm

Allah muhabbetinizi arttırsın :) şimdi s2 ye denk telefon olarak huwai xperia s bi tane daha çin malı vardı başka :D ama kavga etmeden :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Allah muhabbetinizi arttırsın :) şimdi s2 ye denk telefon olarak huwai xperia s bi tane daha çin malı vardı başka :D ama kavga etmeden :D

S2 ye denk telefon alabiliyorsan bosver huawei felan ne yapacaksin :hmmm s2 almayacaksan xperia s e bak..sensetion xe ye de bir goz atabilirsin :)

abandonware

abandonware

Üye
xperia s; sensation; sensation xe; s2 plus; evo 3d; optimus 3d; galaxy s advance; vsvs...

- - - Eklendi - - -

:kıskıs: teşekkürler
kuzum sinirlenmem tamam :kıskıs: yanlış bilgiye tahammül edemiyorum :bilmm

koçum benim be :ehe

61semih

61semih

Üye

S2 ye denk telefon alabiliyorsan bosver huawei felan ne yapacaksin :hmmm s2 almayacaksan xperia s e bak..sensetion xe ye de bir goz atabilirsin :)
xe s2 nin yanından geçer ama yetişemez performans açısından :nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt