yani efenim şu; ihtiyaçlarınıza göre benim oyunum uygulamam bol olsun cihaza her türlü erişebileyim modifikasyon yapabileyim kurcalamyı severim derseniiz neo v ha yok bu belirttiğim şeylere gerek duymuyorsan 701 de her isteğini fazlasıyla karşılar seçim senin 
bundan öncede xperia play mi e7 mi diye bir konu açmıştın sanırsamyani efenim şu; ihtiyaçlarınıza göre benim oyunum uygulamam bol olsun cihaza her türlü erişebileyim modifikasyon yapabileyim kurcalamyı severim derseniiz neo v ha yok bu belirttiğim şeylere gerek duymuyorsan 701 de her isteğini fazlasıyla karşılar seçim senin
![]()
.. peki neo v yi bulabılecgım ucuz bı sanal site bilenınız varmı guvenilirakakçe ye bakmanı öneririmevet kardesım zaten E7 den yorumlarınız dogrultusunda direk vazgectım.. peki neo v yi bulabılecgım ucuz bı sanal site bilenınız varmı guvenilir

Cok yanlis karşilaştirma 701 neo v nin tirnagi olamaz
kişinin ihtiyaçlarına göre değişir kardeşim 701 fena telefon değil ben mesela arasından 701 i seçerim çünkü benim oyun uygulamayla işim olmaz 701 hayli hayli işimi görürCok yanlis karşilaştirma 701 neo v nin tirnagi olamaz
Alcatel ot 995
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alcatelin müdürü olsam o reklamı öldürseler yayınlamazdım.Hiç sorma.Resmen insanlara daha doğrusu Alcatel kullanmayan insanlara hakaret etmişler.one biçim reklam yaalcatelin müdürü olsam o reklamı öldürseler yayınlamazdım.
hahaha cok ıyıydıone biçim reklam yaalcatelin müdürü olsam o reklamı öldürseler yayınlamazdım.
bunuda bi incelıyım bakalım