Nokia 701 mi ? X peria neo v mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 mi ? X peria neo v mi ?
[h=1]nokia 701 mi ? X peria neo v mi ?[/h]

doctorrr

doctorrr

Üye
bundan öncede xperia play mi e7 mi diye bir konu açmıştın sanırsam :hmmm yani efenim şu; ihtiyaçlarınıza göre benim oyunum uygulamam bol olsun cihaza her türlü erişebileyim modifikasyon yapabileyim kurcalamyı severim derseniiz neo v ha yok bu belirttiğim şeylere gerek duymuyorsan 701 de her isteğini fazlasıyla karşılar seçim senin :spr

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
codblackops2

codblackops2

Üye
hangi amaçla kullanacağına bağlı

MasteLaa

MasteLaa

Üye
701 ile Neo V nin yapamadıklarının bazılarını yapamazsın ama 701 in yapıp Neo V nin yapamadığı ne var düşünüyorum ama bulamıyorum :hmmm 701 mantıklı bir seçim olabilir ama Neo V daha iyidir bunu sana diğer konuda açıkladığımı sanıyordum ama bir daha söylemiş oldum kardşeim :) İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson ve gıwıliler
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Neo v bence.

amcalu1

amcalu1

Üye
Neo v terk

Kerim.

Kerim.

Üye
Neo v:oke:

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
bundan öncede xperia play mi e7 mi diye bir konu açmıştın sanırsam :hmmm yani efenim şu; ihtiyaçlarınıza göre benim oyunum uygulamam bol olsun cihaza her türlü erişebileyim modifikasyon yapabileyim kurcalamyı severim derseniiz neo v ha yok bu belirttiğim şeylere gerek duymuyorsan 701 de her isteğini fazlasıyla karşılar seçim senin :spr

evet kardesım zaten E7 den yorumlarınız dogrultusunda direk vazgectım :D.. peki neo v yi bulabılecgım ucuz bı sanal site bilenınız varmı guvenilir

doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: gıwıliler
15097

15097

Üye
neo v :ok2:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Neo v daha iyi :good:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Cok yanlis karşilaştirma 701 neo v nin tirnagi olamaz

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Neo v biraz daha iyidir.

- - - Eklendi - - -

Neo v biraz daha iyidir.

doctorrr

doctorrr

Üye
Cok yanlis karşilaştirma 701 neo v nin tirnagi olamaz
kişinin ihtiyaçlarına göre değişir kardeşim 701 fena telefon değil ben mesela arasından 701 i seçerim çünkü benim oyun uygulamayla işim olmaz 701 hayli hayli işimi görür ;)

alaStar

alaStar

Üye
Alcatel ot 995

mahmut_f

mahmut_f

Üye
Kişiye göre değişir ikiside kaliteli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt