Nokia 701 mi ? X peria neo v mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
danqerpeach

danqerpeach

Üye
701 eğer normal bi kullanıcıysn ihtiyacını fazlasyla karşılar kurcalamayı seven biriysnde 701 i :)

codblackops2

codblackops2

Üye

kişinin ihtiyaçlarına göre değişir kardeşim 701 fena telefon değil ben mesela arasından 701 i seçerim çünkü benim oyun uygulamayla işim olmaz 701 hayli hayli işimi görür ;)

Duygularımın tercümanı oldum halaybaşım :)

Kesinlikle katılıyorum

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Peki daha ustun cihaz varken neo v varken neden 701 alasinki 701 in artisi nedir iyi telefon varken arkadas neden kazik yesin

• Beğen
Tepkiler: gıwıliler
hunter41

hunter41

Üye
bende sana galaxy wonder öneririm çektiği resimler sanki daha kaliteli gibi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kimse 701 neo v den iyi dememiş ki işte sizin algılarınız işleri tartışma noktasına götürüyor cümleleri iyi okumuyorsunuz.. Hiçbir telefonun evrensel bi güzelliği yoktur adam 701 brnim ihtiyaçlarımı karşılar ben olsam 701 alırım diyor bu da onun seçimi.. Ben de ikisi arasında gidip 701 almıştım hiç pişman da olmadım,neo v nin tasarımı kullanımı ayrıca boyası bile itici geldi.. Kimse arkadaşa kazık yesin demiyor lakin neo v de 701 den kat kat üstün bir cihaz değil abartmayın..

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Arkadas iyi tel varken neden o fiyata kotu tel alsin

lordufuk

lordufuk

Üye
kimse 701 neo v den iyi dememiş ki işte sizin algılarınız işleri tartışma noktasına götürüyor cümleleri iyi okumuyorsunuz.. Hiçbir telefonun evrensel bi güzelliği yoktur adam 701 brnim ihtiyaçlarımı karşılar ben olsam 701 alırım diyor bu da onun seçimi.. Ben de ikisi arasında gidip 701 almıştım hiç pişman da olmadım,neo v nin tasarımı kullanımı ayrıca boyası bile itici geldi.. Kimse arkadaşa kazık yesin demiyor lakin neo v de 701 den kat kat üstün bir cihaz değil abartmayın..
Kardeşim sen tarafcısın sanki nokia babanın gibi konuşuyorsun bizler gerçekleri konuşuyoruz sen hatta 3310 daha iyi dersin :nono:

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kardeşim sen tarafcısın sanki nokia babanın gibi konuşuyorsun bizler gerçekleri konuşuyoruz sen hatta 3310 daha iyi dersin :nono:

Biraz mantıklı ol orada zaten demiyor ki 701 daha iyi diye.Dedikleri doğru ben mesela Neo V öneririm ama arkadaşın içine sinmeyecek ise 701 de ihtiyaçlarını karşılıyor ise 701 alsın.

lordufuk

lordufuk

Üye

Biraz mantıklı ol orada zaten demiyor ki 701 daha iyi diye.Dedikleri doğru ben mesela Neo V öneririm ama arkadaşın içine sinmeyecek ise 701 de ihtiyaçlarını karşılıyor ise 701 alsın.

Kardeşim adam sadece 701 için demiyorum yorumlarını görmüyormusun babasının malı gibi savunuyor:ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kardeşim adam sadece 701 için demiyorum yorumlarını görmüyormusun babasının malı gibi savunuyor:ehe

ben yazımda tarafsız olun diyorum sen ne diyorsun kardeşim? Yorumlarıma daha iyi bakmanı öneririm.. Ben 701 daha iyi demedim ama bana göre iyi olmaması başkasına göre olmayacağı anlamuna gelmez bunu anlatmaya çalışıyorum,bana haklı taraflarını göster başkalarını da savunurum bilen biliyor sen canını sıkma ;)

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kararımı verdım NEO V alıcam allahın izniyle Androaid 4.4 benı cezbetti diyebiliriz :)

bizdeuygun.com diye bi seitede 615 TL civarı benım butcemde bu yanı az cok ama tereddutte kaldım neden bu kadar ucuz dıye :hmmm acaba teşhir ürünü falanmı kakalıyolar anlamadım :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o siteden almanı önermem

• Beğen
gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt